- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.410
- 198
- Konu Sahibi melisamelisss
- #7.001
Teşekkür ederim canım bende devam etmek istiyorum
bende bendeeee :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım bende devam etmek istiyorum
yapıldı cnm Rabbim kabul buyurur insallah hepimizin dualarini.HANIMLAR DUALAR YAPILDI MI? YENİ LİSTEYE GEÇELİM Mİ ?
o zaman yeni duaya geçebilirizyapıldı cnm Rabbim kabul buyurur insallah hepimizin dualarini.
listeyi başlatıyoruz katılmak ister misiniz ?Bende katılabilir miyim acaba
FETİH SÜRESİNİN İLK AYETİNİN DUASINA KATILACAKLAR LİSTESİ .
إِنَّا فَتَحْنَا لَكَ فَتْحًا مُّبِينًا
Bismillahirrahmanirrahim
1. Ayet : İnna fetahna leke fetham mübına
Anlamı : Doğrusu biz sana apaçık bir fetih ihsân ettik.
1- C cansu_tr
2- D Debusi
3- Z zencefiltarcin
4- @DeryaLi
5-eilenn
6-melisamelisss
7-gulbera hanımlar listeyi başlatıyorum fetih süresinin ilk ayetini 9999 kere okumanın fazileti çok büyük isterseniz araştırabilirsiniz . listeye gelmek isteyen sürekli bildirim yapan arkadaşlarınızı listeye çağırabilirsiniz. unutmadan söyleyeyim listenin başında ben olduğum için ilk bana okunacak diye bi kural yok . Zor durumda olan bu günlerde duaya ihtiyacı olan varsa yer değişikliği yapabiliriz
tek tek mi okuyacağız yine toplu okuyalim olmaz mi ?FETİH SÜRESİNİN İLK AYETİNİN DUASINA KATILACAKLAR LİSTESİ .
إِنَّا فَتَحْنَا لَكَ فَتْحًا مُّبِينًا
Bismillahirrahmanirrahim
1. Ayet : İnna fetahna leke fetham mübına
Anlamı : Doğrusu biz sana apaçık bir fetih ihsân ettik.
1- C cansu_tr
2- D Debusi
3- Z zencefiltarcin
4- @DeryaLi
5-eilenn
6-melisamelisss
7-gulbera hanımlar listeyi başlatıyorum fetih süresinin ilk ayetini 9999 kere okumanın fazileti çok büyük isterseniz araştırabilirsiniz . listeye gelmek isteyen sürekli bildirim yapan arkadaşlarınızı listeye çağırabilirsiniz. unutmadan söyleyeyim listenin başında ben olduğum için ilk bana okunacak diye bi kural yok . Zor durumda olan bu günlerde duaya ihtiyacı olan varsa yer değişikliği yapabiliriz
9999U Kişi sayısına bölüp okuruz diye düşündüm oda 1400lü bi sayıya denk geliyor 2 yada 3 gün süre veririz o şekilde okumaya başlarız sana uyar mıcanım kişi başın ne kadar okucaz ve ne zamana kadar süremiz var
bu kez de herkes için tek tek okuyalım demiştik canım daha iyi olmaz mı ?tek tek mi okuyacağız yine toplu okuyalim olmaz mi ?
yok canım şimdi 7 kişiyiz 9999/7:1428 küsürlü oluyor .canım herkese ayrı ayrı mı 9999 tane okunacak yoksa hepimiz için mi herkes 9999 tane okuyacak
hoş geldin öncelikle nasıl olacağını sana anlatayım .bende katılabilirim nasıl olduğunu pek anlamadım ama nasıl okunduğunu aç adet okunduğunu günlük mü okunuyor
anladım katılırım canımhoş geldin öncelikle nasıl olacağını sana anlatayım .
şuan listede 7 kişi var sende katılırsan eğer 8 kişi olacağız . bir kişi için 9999 adet okunacak 9999 sayısını kişi sayısına bölüp hesaplama yapılacak dua süresi de 2 gün yada 3 gün olur . iki günde 1 kişiye okunsa liste 16 günde tamamlanmış olur . inşallah anlatabilmişimdir. Listeye katılacak mısın canım
ekliyorum listeye canım benim tekrardan hoş geldin aramızaanladım katılırım canım
ok cnm bana uyar düzenli okuyalim da ..bu kez de herkes için tek tek okuyalım demiştik canım daha iyi olmaz mı ?
tamam canım hoşbuldukekliyorum listeye canım benim tekrardan hoş geldin aramıza