- 27 Ağustos 2014
- 1.296
- 1.713
- 158
- Konu Sahibi melisamelisss
- #7.341
ben kendim içinde okudum canım sıradaki arkadaşa geçebiliriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni listede olmayacagim cnm.Allah razi olsun.HANIMLAR YENİ DUA LİSTESİNDE OLACAK MISINIZ VE DUA KONUSUNDA KARAR VERMEMİZ GEREKİYOR ?
dua konusunda fikrin var mıay__060 için okudum canım
Sen tüm dualardan neden çıkıyorsunyeni listede olmayacagim cnm.Allah razi olsun.
Hakkinizi helal edin.Başka dualarda bulusuruz insallah.
Ben olurum canım da listeye yeni kişileri eklerken dikkat edelim diyecem ama nerden bilecez ki demi :))))HANIMLAR YENİ DUA LİSTESİNDE OLACAK MISINIZ VE DUA KONUSUNDA KARAR VERMEMİZ GEREKİYOR ?
elimden geldiğince listeyi az tutacağım canımBen olurum canım da listeye yeni kişileri eklerken dikkat edelim diyecem ama nerden bilecez ki demi :))))
Neyse duaya gelincede siz seçin ben her türlü okurum)
olabilir mazeretliyken okunuyor muSalavatı Fatih diye bir salavat var
ilk önce 1.000 adet YA LAtif okunuyor bitince ardindan 100 adet salavati fatih okuyarak gonlumuzden geldigince duamizi ediyoruz.
Salavati fatih
Okunuşu:
Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina Muhammedinil fâtihı limâ uğlika vel hatimi li mâ sebeka ven nâsırıl hakkı bil hakkı vel hâdi ila sırâtıkel müstekıymi sallellahü aleyhi ve ala âlihi ve ashâbihi hakka kadrihî ve mikdârihil aziym
Manası:
Allahım! Kapalılıkları açan, geçmişe son veren, hakka hakikatla destek olan, mahlukatı senin doğru yoluna ileten Efendimiz Muhammed’e O’nun âline ve ashabına O’nun yüce kadr ü kıymetince salat eyle selam eyle ve O’nu mübarek kıl.
canim biraz Kuran okumaya adiycam kendimi.Ayet ayet anlayarak okumak niyetindeyim.Inşallah donucem yine merak etmeSen tüm dualardan neden çıkıyorsun![]()
Simdiden Allah kabul etsin diyeyim o zaman.canim biraz Kuran okumaya adiycam kendimi.Ayet ayet anlayarak okumak niyetindeyim.Inşallah donucem yine merak etme![]()
canım ya hakkın geçmiş oldu ben nik değiştirmiştim tubiş2014 tü çok özür dilerim napayım bende sana okuyayım liste bitince tmm