- Konu Sahibi melisamelisss
- #7.441
Rabbim hayırlısıyla ev almayı nasip etsin....Hayatımızdaki problemlerin tez zamanda çözülmesini diliyorum...Aminnn...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi haftada okuyalım mümkün oluyorsa canım benimAaa çok özür dilerim işlerim çok yoğundu bugün sayfaya bakamadım duamı söyliceğiz şimdi kaçgünde okumamuz gerekiyor
ya biz bu duayı daha önce hasta birine okumuştuk annemler abdest aldırıp başımızı kapatıp kıbleye doğru oturup öyle okutmuştu bende işten eve gittiğimde mazeretim bitince öyle yapmayı düşünüyorumcansu baŞ açık yada kapalılık fark eder mı bunda bilmiyorum ondan soruyorum![]()
bir bildikleri vardır o zaman bizde öyle yapalım bariiya biz bu duayı daha önce hasta birine okumuştuk annemler abdest aldırıp başımızı kapatıp kıbleye doğru oturup öyle okutmuştu bende işten eve gittiğimde mazeretim bitince öyle yapmayı düşünüyorum
nasıl isterseniz canım ben öyle yapmayı düşünüyorum namazlardan sonra okurum biraz öyle iştebir bildikleri vardır o zaman bizde öyle yapalım barii![]()
bi haftada tamamlayamazsak bi hafta daha bekleriz merak etmeyin kimse zor durumda kalmaz Allahın iniyle bitiririzmerhaba kızlar
ne kadar sürede okumak gerek. malum çalışıyoruz. ancak akşam evde oluyoruz.
canım duanı da ekler misin sadece seninki kaldı okumaya başlamadan önce herkesin duaları okunup ona göre niyet edilip başlanacakmerhaba kızlar
ne kadar sürede okumak gerek. malum çalışıyoruz. ancak akşam evde oluyoruz.
Ben yeni gorebildim mesajini Allah razi olsun cnm ama siz baslayin bu sefer cunku okumasi biraz uzun ben de vakitte sıkıntı cekecegim. Eksik kalirsa ben okurum insallah takipteyim listeyi.canım ben senin eksiklerini tamamlamana yardımcı olurum..sende listeye eklet kendini..
.Arkadaşlar süre ne kadar...
![]()
eğer listeye katılmak istersen bende elimden geleni yaparım sen istemiyorsun diye ben listeye eklmedim canımBen yeni gorebildim mesajini Allah razi olsun cnm ama siz baslayin bu sefer cunku okumasi biraz uzun ben de vakitte sıkıntı cekecegim. Eksik kalirsa ben okurum insallah takipteyim listeyi.
Cansucum anladim cnm ama biliyorum listeyi uzatacagim cunku yavas okuyorum siz bu duayi bitirin cnm iciniz rahat olsun ben diger dualara katilcam ins. Takipteyim . Cok tsk ediyorumeğer listeye katılmak istersen bende elimden geleni yaparım sen istemiyorsun diye ben listeye eklmedim canım
tamam canım nasıl istersenCansucum anladim cnm ama biliyorum listeyi uzatacagim cunku yavas okuyorum siz bu duayi bitirin cnm iciniz rahat olsun ben diger dualara katilcam ins. Takipteyim . Cok tsk ediyorum