- Konu Sahibi melisamelisss
- #7.461
liste yenilendi canım sende mi katılmak istiyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
liste yenilendi canım sende mi katılmak istiyorsun
Ewett katılacağım...
yeni duamız salatı tefriciye canım benimEwett katılacağım...
İş yerindeyim, burda okuyacağım. Sizden tek ricam etiketleyin benide hep olurmu, o şekilde takip edebiliyorum ancak.
İşlerin yoğunluğundan kusura bakmayın olurmu.
Birde regl iken okunur mu;
Hasbinallahü ve nimel vekil.
Sayfa ilerlemiş görmedim kiyeni duamız salatı tefriciye canım benim
Bu salavât, 3,5,7,11,21 veya 41 kere okunabilir. Herkes vaktine göre az veya çok okuyabilir. isteyen 3 kere… isteyen 41 kere okur. Fazileti, sevabı buna göredir.yeni duamız salatı tefriciye canım benim
4444 adet okuyacağız canım senden önce biz 6 kişiydik herkese 740 falan düşüyorBu salavât, 3,5,7,11,21 veya 41 kere okunabilir. Herkes vaktine göre az veya çok okuyabilir. isteyen 3 kere… isteyen 41 kere okur. Fazileti, sevabı buna göredir.
4444 adet okuyacağız canım senden önce biz 6 kişiydik herkese 740 falan düşüyor
işyerindeyken zor canım benim bide uzun olduğu için karışabilir istersen bi sonraki duaya katılırsın yada bizim günlük esma çektiğimiz topik var oraya gelAyyy ben iş yerinde iken nasıl okurum ki bu kadarr
![]()
Ewet, ewde olsam sorun olmazdıişyerindeyken zor canım benim bide uzun olduğu için karışabilir istersen bi sonraki duaya katılırsın yada bizim günlük esma çektiğimiz topik var oraya gel
tamam ben seni oraya etiketlerim :)Ewet, ewde olsam sorun olmazdı
Ben sıkıntı ve maddi anlamda sıkıntılardan ötürü istemiştim cok...
O topiğin linkini yollar mısın rica etsem...
okumaya başlarken duaları okuyup niyet edersek daha makbul olur bence en başta bi kere okusak makul diye düşünüyorum canım benimduayı herkes için bir kerede mi okuyacağız yoksa her kişi için ayrı ayrı mı?
tamam canım sıkıntı yok bende daha başlamadım zatenİyi akşamlar bayanlar ben daha başlayamadim. Eşim evde rahatsız biraz hava değişimi vermiş doktor. 1 ay evde yani. Fırsat buldukça okuyacağım canım inşallah geri kalmam sizden bu arada Hayırlısıyla yarın başlayacağım
akşam televizyon izlemedim bunu okudum sonra sütlü kahvemi içtim az biraz fenerbahçenin maçına baktım uyudum :) annem falanda erkenden uyuyunca bende okuyayım dedimAy sen ne güzel başlamışsin ben daha başlayamadım bile canım ya![]()
Benim bebiş iyice huysuz bu ara. Şuan bile ayağımda sallayıp ninni söylüyorum :)))akşam televizyon izlemedim bunu okudum sonra sütlü kahvemi içtim az biraz fenerbahçenin maçına baktım uyudum :) annem falanda erkenden uyuyunca bende okuyayım dedim