- Konu Sahibi melisamelisss
- #7.521
teşekkürler sorun değil ben sadece acaba etiket gitmiyor falan mı diye tekrar etiketledim sizimaalesef henüz başlayamadım bile. ama bu akşam bayağı okuyacağımı düşünüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler sorun değil ben sadece acaba etiket gitmiyor falan mı diye tekrar etiketledim sizimaalesef henüz başlayamadım bile. ama bu akşam bayağı okuyacağımı düşünüyorum.
canım 100+400 : 500 mü oldu yoksa toplam 400 mü onu anlayamadım
ona kalsa hayır ama ben istiyorum canım ama şuanda çalıştığım yerde kalmak istemiyorum çıkıp başka yere girmek istiyorum
Allah razı olsun canım. Düşünmen yeter.ben kendiminkini bitirince sana yardım ederim...üzülme...
![]()
kızlar çok hoşsunuz valla sabah sabah güldüm sayenizde C cansu_trYagmurun_kizi
cansucum sabah yolda 100 tane okuyabildim tam gaz devam edeceğim inşallah :)
Allah razı olsun canım ya.bende tamamladım...yağmurun kızı arkadaşa yardımcı olmak için okumaya devam ediyorum...![]()
Benimde senden kalır yanım yokağzına sağlık Allah razı olsun canım ben şuan tutuşmuş bi haldeyim![]()
24 yaşındayım şuan 2100 güne yakın prim günüm var evlenirim nasip olursa bebeğim falan olur bi süre daha sıkarım dişimi en azından 3000 geçer sonra çocuğumu büyütürüm sonra biraz büyüyünce tekrar girerim diye düşünüyorum borcumuz falan bitince eşimin parası yeter bize tabi bunlar benim kendi düşüncelerim Rabbim hayırlı eylesin her konuyuÇalış bence de ben sonradan çok pişman oldum çalışmadigim için.
Benim bir avantajım kuzularımı kendim istediğim gibi büyütüyor olmak. Yosa gurbette artı her 2 yada 3 yılda bir bakıcı degistirmek gerçekten zor.
Allah razı olsun canım. Düşünmen yeter.
100 taneyi ben 1 günde zor okuyorum valla sen hemencecik nasıl okudun![]()
canım 100+400 : 500 mü oldu yoksa toplam 400 mü onu anlayamadım
tamam şekerim kusura bakma olur mu yanlış yapmayım diye sordumtoplamda 400 canım
Çalış bence de ben sonradan çok pişman oldum çalışmadigim için.
Benim bir avantajım kuzularımı kendim istediğim gibi büyütüyor olmak. Yosa gurbette artı her 2 yada 3 yılda bir bakıcı degistirmek gerçekten zor.
Allah razı olsun canım. Düşünmen yeter.
100 taneyi ben 1 günde zor okuyorum valla sen hemencecik nasıl okudun![]()
aynı anda yazdık canım tamam ona göre listeyi düzenleyeyim
Bende mi anormallik mi var.
Cansu canım 135 okuyabildim toplamda kızım uyusun devam edeceğim okumaya
bende ezbere biliyormuşum geçen gün okurken farkettimcanım daha önce tefriciye grubundaydım ezberimde var birazda hızlı okuyorum sabah 2 saatte yolum sürüyo oturduğum yerde okuyorum çok şükür :)
Bende mi anormallik mi var.
Cansu canım 135 okuyabildim toplamda kızım uyusun devam edeceğim okumaya
24 yaşındayım şuan 2100 güne yakın prim günüm var evlenirim nasip olursa bebeğim falan olur bi süre daha sıkarım dişimi en azından 3000 geçer sonra çocuğumu büyütürüm sonra biraz büyüyünce tekrar girerim diye düşünüyorum borcumuz falan bitince eşimin parası yeter bize tabi bunlar benim kendi düşüncelerim Rabbim hayırlı eylesin her konuyu
maşallah maşallah :) çok mutlu oldum okunanları görünca yaşasın200 tane okudum dün akşam.
vaktim olursa çalışmak daha mantıklı hem paramı da kazanırım kendime haftasonu evde olacağım iş bulmam gerek :)Oo baya varmış prim günün bnce devam et calismaya
Yada dışarıdan parayla ödesen kalan günlerini ne kadar yatırman gerekir ki