- Konu Sahibi melisamelisss
- #7.941
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım bende öyle yapıyorum sorayım yanlış olmasın dedimben hepsinde çekiyorum canım
dua listesi yapacağız yarın katılmak istersen beklerizbenide dualarınıza alırsanız cok sevınırımm
tabikide katılırım etıketlersenız coook sevınırımdua listesi yapacağız yarın katılmak istersen bekleriz
yarın listeyi başlatacağım eklerim sabahtantabikide katılırım etıketlersenız coook sevınırım
çok mantıklı demek ki 125000nin yarısından fazlasını sen okuyacaksın :) genelde duaları hep erkenden bitiriyorsun ya onun için şeettim canım benim
ben her listeye uyarım..ben fatiha okumaya başladım bile..gulbera D Debusi
Yagmurun_kizi @guiding1 M maviduvar1
eilenn @masal01010
Nego
piskKo
Hanımlar yeni listeye devam edecek misiniz ve fatiha mı ihlasla mı devam edelim . içinizde okumayanlarda var yarına kadar zaman veriyorum yarından sonra listeden çıkartıyorum ne okuyacağımıza karar verelim haftasonu okunmaya başlanır en azından ...
Ben ucleyelim diyorum Allahin izniyle.gulbera D Debusi
Yagmurun_kizi M maviduvar1
eilenn
piskKo
Nego
umutluhatun hanımlar Ramazan ayı geliyor sayı çok olacak hem fatiha okuduğumuz bi sayfa daha var diye isterseniz yine ihlas okuyalım böylelikle ihlası üçlemişte oluruz . sayıyı çok yüksek tutmayalım isterseniz lütfen cevap yazar mısınız ? eğer cevap yazılmazsa duaya devam etmek istemediğinizi anlayacağım ...
evet ramazanda cok sayı vermeyelım hatımlerımızde olacak yetişemeyiz bence ihlas olurgulbera D Debusi
eilenn
piskKo
Nego
umutluhatun hanımlar Ramazan ayı geliyor sayı çok olacak hem fatiha okuduğumuz bi sayfa daha var diye isterseniz yine ihlas okuyalım böylelikle ihlası üçlemişte oluruz . sayıyı çok yüksek tutmayalım isterseniz lütfen cevap yazar mısınız ? eğer cevap yazılmazsa duaya devam etmek istemediğinizi anlayacağım ...
Canım sayı çok olmasın, benim okuduğum çok şey var yetiştiremem, sayı az olsun da ne okursanız bana uyargulbera D Debusi
eilenn
piskKo
Nego