- 26 Haziran 2022
- 2.603
- 4.242
- 63
Niyetime okudum Rabbim kabul etsin aminnBugunYagmurSendeanlarsn niyetine 200 El Aziz okuyalim. Niyeti
Allah'ım yağmurun işinde kolaylık ver başarı ver herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip et aminn
Annesine babasına kendisine ve kardeşlerine sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip eyle aminn Evlerine bol bereket bol kazanç mutluluk huzur ver aminn Yağmurun aklından kalbinden gönlünden geçen ne dileği varsa nasip et aminn
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Stemina
Y yenigelin3584
Canım ben okuyorum ama regl oldum, yine de devam edim mi okumayaBugunYagmurSendeanlarsn niyetine 200 El Aziz okuyalim. Niyeti
Allah'ım yağmurun işinde kolaylık ver başarı ver herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip et aminn
Annesine babasına kendisine ve kardeşlerine sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip eyle aminn Evlerine bol bereket bol kazanç mutluluk huzur ver aminn Yağmurun aklından kalbinden gönlünden geçen ne dileği varsa nasip et aminn
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Stemina
Y yenigelin3584
Reglkende esma okunabiliyor canimR rainyy veYagmurSendeanlarsn niyetine okudum Allah kabul etsin. Bundan sonrakiler için de haber bekliyorum İnşaAllah
BugunGuldemyz niyeti icin 200 El Aziz okuyalim kizlar. Niyeti
Sağlıklı, hayırlı ve ahlaklı bir evlat diliyorum rabbimden. Dua edenlerin ve benim tüm niyetlerimizin gerçekleşmesini diliyorum..
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Stemina
Y yenigelin3584
Sağlıklı, hayırlı ve ahlaklı bir evlat diliyorum rabbimden. Dua edenlerin ve benim tüm niyetlerimizin gerçekleşmesini diliyorum..
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Stemina
Y yenigelin3584
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Stemina
Y yenigelin3584
Niyetime okudum Allah kabul etsinBugunGuldemyz niyeti icin 200 El Aziz okuyalim kizlar. Niyeti
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Stemina
Y yenigelin3584
S sabir ve hamd niyetine okudum Allah kabul etsinBugun S sabir ve hamd niyetine 200 El Aziz okuyalim. Niyeti
Allahım günahlarımı bağışla, eşimle sevgimizi muhabbetimizi bağlılığımızı arttır, daim eyle, iki cihandada bizi ayırmasağlık, mutluluk, huzur, afiyet şifa ver inşaAllah evlatlarımla birlikte
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Stemina
Y yenigelin3584
S sabir ve hamd niyetine okudum. Allah kabul etsinBugun S sabir ve hamd niyetine 200 El Aziz okuyalim. Niyeti
Allahım günahlarımı bağışla, eşimle sevgimizi muhabbetimizi bağlılığımızı arttır, daim eyle, iki cihandada bizi ayırmasağlık, mutluluk, huzur, afiyet şifa ver inşaAllah evlatlarımla birlikte
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Stemina
Y yenigelin3584
Bugun S sabir ve hamd niyetine 200 El Aziz okuyalim. Niyeti
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Stemina
Y yenigelin3584
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?