- 26 Haziran 2022
- 2.690
- 4.383
- 83
S sabir ve hamd niyetine okudum Rabbim kabul etsin aminnBugun S sabir ve hamd niyetine 200 El Aziz okuyalim. Niyeti
Allahım günahlarımı bağışla, eşimle sevgimizi muhabbetimizi bağlılığımızı arttır, daim eyle, iki cihandada bizi ayırmasağlık, mutluluk, huzur, afiyet şifa ver inşaAllah evlatlarımla birlikte
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Stemina
Y yenigelin3584
Teşekkür ederimStemina nasilsin canim bacagin nasil?
Tamam canimTeşekkür ederimdiz kapağım bükük durumda onu düzleştirmeye çalışıyorum, bacak hareketleri yapıyorum öyle toparlanma sürecindeyim
BugunStemina niyetine 200 El Aziz okuyalim. Niyeti
Allahım, Bu kuluna hiçbir hastalık izi bırakmayacak şekilde şifa ver; şifa veren ancak sensin. Vücudu protezi kabul etsin, tümör birdaha çıkmasın, bacak hareketlerini yeniden kazanabilsin tekrar yürüyebilsin, sağlığına kavuşsun inşallah
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Stemina
Y yenigelin3584
Allahım, Bu kuluna hiçbir hastalık izi bırakmayacak şekilde şifa ver; şifa veren ancak sensin. Vücudu protezi kabul etsin, tümör birdaha çıkmasın, bacak hareketlerini yeniden kazanabilsin tekrar yürüyebilsin, sağlığına kavuşsun inşallah
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Stemina
Y yenigelin3584
Okudum canım
Y yenigelin3584 niyetine okudum canim. Allah kabul etsinBugum Y yenigelin3584 niyetine 200 tane El Aziz okuyalim. Niyeti
hayırlı Salih bir evlat istiyorum
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Stemina
Y yenigelin3584
Y yenigelin3584 niyetine okudum Allah kabul etsinBugum Y yenigelin3584 niyetine 200 tane El Aziz okuyalim. Niyeti
hayırlı Salih bir evlat istiyorum
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Stemina
Y yenigelin3584
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Stemina
Y yenigelin3584
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?