R rainyy Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2018 6.703 4.101 173 Dün 15:28 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #3.161 Bugun benim niyetim icin 200 tane El Cebbar okuyalim. Niyetim Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Stajimi tamamlayabileyim. Bana ve aileme sifa ver. Gonlumdeki kisi hakkimda hayirli ise nasip et. Arkadaslarim olsun. Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Dualarimizi kabul eyle. Amin YagmurSendeanlarsn Guldemyz S sabir ve hamd Stemina Y yenigelin3584
Bugun benim niyetim icin 200 tane El Cebbar okuyalim. Niyetim Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Stajimi tamamlayabileyim. Bana ve aileme sifa ver. Gonlumdeki kisi hakkimda hayirli ise nasip et. Arkadaslarim olsun. Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Dualarimizi kabul eyle. Amin YagmurSendeanlarsn Guldemyz S sabir ve hamd Stemina Y yenigelin3584
S sabir ve hamd Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2017 301 422 103 Almanya Dün 15:49 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #3.162 Y yenigelin3584 niyetine okudum Allah kabul etsin R rainyy
R rainyy Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2018 6.703 4.101 173 Dün 15:51 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #3.163 rainyy .!.: Bugun benim niyetim icin 200 tane El Cebbar okuyalim. Niyetim Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Stajimi tamamlayabileyim. Bana ve aileme sifa ver. Gonlumdeki kisi hakkimda hayirli ise nasip et. Arkadaslarim olsun. Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Dualarimizi kabul eyle. Amin YagmurSendeanlarsn Guldemyz S sabir ve hamd Stemina Y yenigelin3584 Genişletmek için tıkla... Kendi niyetime okudum. Allah kabul etsin
rainyy .!.: Bugun benim niyetim icin 200 tane El Cebbar okuyalim. Niyetim Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Stajimi tamamlayabileyim. Bana ve aileme sifa ver. Gonlumdeki kisi hakkimda hayirli ise nasip et. Arkadaslarim olsun. Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Dualarimizi kabul eyle. Amin YagmurSendeanlarsn Guldemyz S sabir ve hamd Stemina Y yenigelin3584 Genişletmek için tıkla... Kendi niyetime okudum. Allah kabul etsin
S sabir ve hamd Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2017 301 422 103 Almanya Dün 15:52 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #3.164 R rainyy niyetine okudum Allah kabul etsin
YagmurSendeanlarsn Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2022 2.608 4.251 63 Dün 21:52 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #3.165 rainyy .!.: Bugum Y yenigelin3584 niyetine 200 tane El Aziz okuyalim. Niyeti hayırlı Salih bir evlat istiyorum YagmurSendeanlarsn Guldemyz S sabir ve hamd Stemina Y yenigelin3584 Genişletmek için tıkla... Y yenigelin3584 niyetine okudum Rabbim kabul etsin aminn
rainyy .!.: Bugum Y yenigelin3584 niyetine 200 tane El Aziz okuyalim. Niyeti hayırlı Salih bir evlat istiyorum YagmurSendeanlarsn Guldemyz S sabir ve hamd Stemina Y yenigelin3584 Genişletmek için tıkla... Y yenigelin3584 niyetine okudum Rabbim kabul etsin aminn
Y yenigelin3584 Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2024 73 36 3 28 Dün 21:59 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #3.166 rainyy .!.: Bugun benim niyetim icin 200 tane El Cebbar okuyalim. Niyetim Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Stajimi tamamlayabileyim. Bana ve aileme sifa ver. Gonlumdeki kisi hakkimda hayirli ise nasip et. Arkadaslarim olsun. Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Dualarimizi kabul eyle. Amin YagmurSendeanlarsn Guldemyz S sabir ve hamd Stemina Y yenigelin3584 Genişletmek için tıkla... Niyetine okudum Rabbim kabul etsin
rainyy .!.: Bugun benim niyetim icin 200 tane El Cebbar okuyalim. Niyetim Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Stajimi tamamlayabileyim. Bana ve aileme sifa ver. Gonlumdeki kisi hakkimda hayirli ise nasip et. Arkadaslarim olsun. Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Dualarimizi kabul eyle. Amin YagmurSendeanlarsn Guldemyz S sabir ve hamd Stemina Y yenigelin3584 Genişletmek için tıkla... Niyetine okudum Rabbim kabul etsin