- 13 Ağustos 2020
- 15.412
- 87.264
- 548
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okudum canım kendim içinde okudum
Ağzınıza sağlık arkadaşlar
Bana bana banacanım benburcusami icin okudum ama eksigim var miydi takip edemedim.
Okudum Rabbim kabul etsin inşallah![]()
Cookiie NİYETİNE
Okuduğumuz Esma (YA MUCİB) kişi başı 2100 dua sahibi 2200 okuyacak toplam bi kişiye okunan Esma sayısı 40.000
![]()
Cookiie duası
Öncelikle ailemize ve bize sağlık, sıhat, huzur. Sonrasında genetik testlerimizde problem çıkmamasını ve hayırlı vakitte tekrar hamile kalıp bu sefer sağlıklıca bebeğimi dünyaya getirebilmeyi istiyorum. Ve dua eden bütün arkadaşların ne duası, dileği varsa kabul olsun inşallah
@Nefes0858
@Cilekkokusuu
Mucizem43
@mavikelebek34
ohkpln
Morm
@Cilvelikedi
Umut_2019
M Morlale8
@SoLeiL12
Aktif Lora
burcusami
goah
Purpplee
![]()
Cookiie
4melek1anne
Boncobo
coconatt
52bayantar40
Bildirim saati her akşam 21.00
Memnuniyetle eklerim canımYeni listeniz olursa girmek isterim bende![]()
Okudum![]()
Cookiie NİYETİNE
Okuduğumuz Esma (YA MUCİB) kişi başı 2100 dua sahibi 2200 okuyacak toplam bi kişiye okunan Esma sayısı 40.000
![]()
Cookiie duası
Öncelikle ailemize ve bize sağlık, sıhat, huzur. Sonrasında genetik testlerimizde problem çıkmamasını ve hayırlı vakitte tekrar hamile kalıp bu sefer sağlıklıca bebeğimi dünyaya getirebilmeyi istiyorum. Ve dua eden bütün arkadaşların ne duası, dileği varsa kabul olsun inşallah
@Nefes0858
@Cilekkokusuu
Mucizem43
@mavikelebek34
ohkpln
Morm
@Cilvelikedi
Umut_2019
M Morlale8
@SoLeiL12
Aktif Lora
burcusami
goah
Purpplee
![]()
Cookiie
4melek1anne
Boncobo
coconatt
52bayantar40
![]()
Cookiie NİYETİNE
![]()
Cookiie duası
@Nefes0858
@Cilekkokusuu
Mucizem43
@mavikelebek34
ohkpln
Morm
@Cilvelikedi
Umut_2019
M Morlale8
@SoLeiL12
Aktif Lora
burcusami
goah
Purpplee
![]()
Cookiie
4melek1anne
Boncobo
coconatt
52bayantar40
Okudum Rabbim kabul etsin inşallah![]()
Cookiie NİYETİNE
![]()
Cookiie duası
@Nefes0858
@Cilekkokusuu
Mucizem43
@mavikelebek34
ohkpln
Morm
@Cilvelikedi
Umut_2019
M Morlale8
@SoLeiL12
Aktif Lora
burcusami
goah
Purpplee
![]()
Cookiie
4melek1anne
Boncobo
coconatt
52bayantar40
TM canım yalnız okuduktan sonra bildirim yaparsan sevinirimM Morlale8 canım benim haftasonu misafirim gelicek o yüzden siteye pek giremicem. Sıradaki4melek1anne ve
Boncobo 'ı not aldım ben okuyacağım bildirim yapasamda
![]()