- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.166
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okudum Rabbim kabul etsin inşallah![]()
Boncobo NİYETİNE
Okuduğumuz Esma (YA MUCİB) kişi başı 2100 dua sahibi 2200 okuyacak toplam bi kişiye okunan Esma sayısı 40.000
![]()
Boncobo duası
Allah'ım seni tüm eksik sıfatlardan uzak tutarım. Ellerimizi hep sana ve yine sana açtık bizi geri çevirme, dualarımı ve dualarıma amin diyen arkadaşlarımın dualarını kabul eyle. Sağlıklı hayırlı evlatlar ile evimizi şenlendir. İşlerimizi kolaylaştır. İş bulma ve atanma sürecimizde hayırlı kapılar aç. Eşimin beklediği haberleri en kısa sürede almayı nasip et Amin.
Nefes0858
Cilekkokusuu
Mucizem43
mavikelebek34
ohkpln
Morm
@Cilvelikedi
Umut_2019
M Morlale8
SoLeiL12
Aktif Lora
burcusami
goah
Purpplee
Cookiie
4melek1anne
![]()
Boncobo
coconatt
52bayantar40
Bildirim saati her akşam 21.00
Listenin sonuna geldik canım tekrar başlarsak ekliyeyimMerhaba ben de katılabilirim kaçtane okumam gerekiyor
Tamam tabiki inşallah hepimizin dilekleri kabul olur ben de yarın aşılama yaptıracağım inşallah.. hem onun hemde buradaki arkadaşlarım için okumak isterim. Yeni listeye ekleyin olur muListenin sonuna geldik canım tekrar başlarsak ekliyeyim![]()
Eklerim mutlakaTamam tabiki inşallah hepimizin dilekleri kabul olur ben de yarın aşılama yaptıracağım inşallah.. hem onun hemde buradaki arkadaşlarım için okumak isterim. Yeni listeye ekleyin olur mu
Okudum. Rabbim kabul etsin inşallah![]()
coconatt NİYETİNE
Okuduğumuz Esma (YA MUCİB) kişi başı 2100 dua sahibi 2200 okuyacak toplam bi kişiye okunan Esma sayısı 40.000
![]()
coconatt duası
"Estağfîrullahel'azîm ellezî lâ ilâhe illâ huv el-hayyel-kayyûme ve etebü ileyh”
Elhamdülillah
Allâhümme Salli Alâ Seyyidina Muhammedin ve Alâ Âli Seyyidina Muhammed
Rabbim ben aciz bir kulun olarak yine geldim kapına. Kapına geldiğimde şükürler olsun ki hiçbir zaman ellerimi boş bir şekilde geri çevirmedin. Eyy Yüceler Yücesi kainatın yaratıcısı Ya Settar’sın günah örten, affedensin sen bizleri de affet. Rabbim maddi manevi ne sıkıntımız varsa hanemizi feraha kavuştur. Eşimi ve tanıdığımız, tanımadığımız bütün silah arkadaşlarını düşmanın şerrinden koru. isteyen herkesle birlikte eşim ve bana da (Aysel) önümüzdeki 5 ay içerisinde tedaviye gerek kalmadan hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, eli ayağı düzgün saliha evlatlar nasip et. Sana layık bir kul olsun diye evlat yetiştirmeyi bizlere de nasip et. Anne baba olma duygusundan, evlat kokusundan sen bizi de mahrum etme. Mucîb’tir dualara, o yüce ihtişamın. Peygamberimizi bana şefaatçi eyle, O'nun hürmetine ve Ya Mucib (c.c) ismi şerifinle dualarımızı katında kabul buyur. Amin El Fatiha
Nefes0858
Cilekkokusuu
Mucizem43
mavikelebek34
ohkpln
Morm
@Cilvelikedi
Umut_2019
M Morlale8
SoLeiL12
Aktif Lora
burcusami
goah
Purpplee
Cookiie
4melek1anne
Boncobo
![]()
coconatt
52bayantar40
Bildirim saati her akşam 21.00
Canım ancak şimdi girebiliyorum siteye. Okudum 2 arkadaşada Allah kabul etsinTM canım yalnız okuduktan sonra bildirim yaparsan sevinirim![]()
![]()
coconatt NİYETİNE
![]()
coconatt duası
"Estağfîrullahel'azîm ellezî lâ ilâhe illâ huv el-hayyel-kayyûme ve etebü ileyh”
Elhamdülillah
Rabbim ben aciz bir kulun olarak yine geldim kapına. Kapına geldiğimde şükürler olsun ki hiçbir zaman ellerimi boş bir şekilde geri çevirmedin. Eyy Yüceler Yücesi kainatın yaratıcısı Ya Settar’sın günah örten, affedensin sen bizleri de affet. Rabbim maddi manevi ne sıkıntımız varsa hanemizi feraha kavuştur. Eşimi ve tanıdığımız, tanımadığımız bütün silah arkadaşlarını düşmanın şerrinden koru. isteyen herkesle birlikte eşim ve bana da (Aysel) önümüzdeki 5 ay içerisinde tedaviye gerek kalmadan hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, eli ayağı düzgün saliha evlatlar nasip et. Sana layık bir kul olsun diye evlat yetiştirmeyi bizlere de nasip et. Anne baba olma duygusundan, evlat kokusundan sen bizi de mahrum etme. Mucîb’tir dualara, o yüce ihtişamın. Peygamberimizi bana şefaatçi eyle, O'nun hürmetine ve Ya Mucib (c.c) ismi şerifinle dualarımızı katında kabul buyur. Amin El Fatiha
Nefes0858
Cilekkokusuu
Mucizem43
mavikelebek34
ohkpln
Morm
@Cilvelikedi
Umut_2019
M Morlale8
SoLeiL12
Aktif Lora