Kuzum karışık okumuyacaz yani bi esmayi okuyacaz 21 tane sonra diğer esmaya geçecez öyle 7 esmayi sırayla okuyacazBen karıştırarak okuyamıyorum maalesef canım ağır geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum karışık okumuyacaz yani bi esmayi okuyacaz 21 tane sonra diğer esmaya geçecez öyle 7 esmayi sırayla okuyacazBen karıştırarak okuyamıyorum maalesef canım ağır geliyor
AnlamadımKuzum karışık okumuyacaz yani bi esmayi okuyacaz 21 tane sonra diğer esmaya geçecez öyle 7 esmayi sırayla okuyacaz
Tamam canım ekle beni de1-El-Melik
2-El-Vehhab
3-El-Basit
4-El-Azim
5-El-Batın
6-En-Nafi
7-El-Mucib Life light kuzum şimdi el_melik okuduk ya 21 defa sonra el_vehhab okuyacaz 21 defa sırayla bu şekil okuyacaz her esmayi 21 defa okuyacaz
Ayni gün hepsi okunmucak öyle mi1-El-Melik
2-El-Vehhab
3-El-Basit
4-El-Azim
5-El-Batın
6-En-Nafi
7-El-Mucib Life light kuzum şimdi el_melik okuduk ya 21 defa sonra el_vehhab okuyacaz 21 defa sırayla bu şekil okuyacaz her esmayi 21 defa okuyacaz
Okunacak canım art Arda değil sırayla okuyacaz yani el_melik okuduk 21 defa el_vahhab okuyacaz bu şekil arka arkaya 7 esmayi 21 defa okuyacaz her. EsmayiAyni gün hepsi okunmucak öyle mi
Baska sefere inşallah canim
Kuzum bende çok isterim beni de listeye alabilirsin her zaman
İnşAllah Allah kabul etsin dileklerimizi
Listemiz
Nefes0858
KelebekkB
Umut_2019
M Morlale8
mavikelebek34
Life light
Larka
begonvil1985
minikkkkkkk
Pembeyuvam
goah
@Ada-anne
ohbb
Kızlar yarın başlıyacaz yarın listeyi hazırlayayım herkes anlıyacagı şekilde ilk arkadaşımıza okuruz inşallah