- 3 Şubat 2011
- 210
- 3
Anlatmassam catlicam artik.. komsum iki gunun birinde bizde.. surekli duduklu tencere ver yag ver sut ver bunlari gectim bize geldiginde evimdeki biblolara kadar istyor buyuk sus cicegim vardi uc parcaydi utanmadan kirk kere soyledi sonunda aldi cicegimi dunde gelmis suslu puslu bi cakmagim var onu istiyo bende veremem esimin dedim. Evimde ne gorse banada al diyo ben alcakmisim o bana parasini vericekmis cayci istedi inat ettum almadim disari cikarken gordu beni 100 tl elime sıkıstirdi bende tamam dedim napim gittim alfim 120 tl tuttu faturasiyla getirdim verdim 20 tl sini bi ay gecti uzerinden vermedi kendisi yoneticinin esi bende ortak gider parasini yollarken 20 tl eksik verdim ii yaptim.. dun cop kovami gordu ondan siparis verdi viledami gordu kendininki kirilmis ben almaliymisim parasini vericrkmis bide pasakli cocuklari var allahim bembeyaz halim onlar gelip gidince resmen siyah oluyo. Daha bitmedi.. bayramda tulum almistim onu uzerumde gormus bi gostersene dedi bende odama gidip gardiropu actim kosa kosa geldi butun kiyafetlerime bakti bide su bana olur bu olmaz diye ayikliyo salas bluzlarima gi koydu ben 38 kendi 44 hatta 46 beden terbiyesiz ya bende duskunumdur esyama veremem versemde bida alip giyemem.. sesimi cikarmadim dugunu varmis o zamn gelip bikacini isticekmis o zamna kadar birazda zayiflarmis. Bi hirkami gordu ben ne zamandir ariyorum abla bende var niye demiyosun dedi sanki ben ayakli dukkanim vermek zorundayim ya napcam bu dilenciyle basim dertte yemek yolluyo sofraya koymadan dokuyorum allah affetsin o kadar da pis cunku