• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilenciye Para Atar Gibi...

Bahtsiz_bedevi

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2018
163
48
13
Olayi yanlis aktardigim icin editliyorum

Hickimseden bana telefon almasini beklemedim. Hele iphone almasini hiç..

Diger konularimdan da belli gecen hafta ayrilmis olduğum fakat hala konuştuğum (burada karari size bırakıyorum ayrildik mi ayrılmadık mi diye) sevgilim bana deger vermiyor. Farkindayim.

3 4 ay önce de vermiyordu ve kiz kardesinin nisanlisi kiz kardesine telefon almis. Ben de bu bana bir tek çöp almis insan degil elalem neler aliyor diye düşündüm.. ki evlenmeyi dusunuyorduk oylesine sevgili filan degiliz.

Ben de ona kiskanclikla ve hirsla dedim ki gorucu usulu evlenmek lazimmis. Boyle degerli olmuyorsun.

O da bunun bir gelenek oldugunu soyledi yani nisanlisi icinden geldigi icin almadi dedi. Ben de zamanı gelince istersen sana alirim telefon dedi.

Bu konu kapandi.

Biz bugun konuşurken muhabbet esnasinda telefon alacagimi soyledim. İphone dusunuyordum. Durup dururken 500 tl sini ben vereyim dedi. ben dilenci miyim zoruma giden bu..

Son düzenleme:
Neyse biz ayrildik gecen gun bildiginiz gibi. Ama insan bi anda kopamiyor.
O zaman ayrılmış sayılmıyorsunuz ama.
Ayrıldık ama konuşuyoruz derseniz ben sizi ayrılmış olarak görmem.
Ayrıca dediğiniz gibi içinden gelmeli de hediye almalı.
500 tl veririm de git al demesi hoş değil.
Adam cimri de olabilir size değer vermiyor da olabilir.
Ama iki konunuzu hatırlıyorum biraz adam zaten ofsayt ama siz bilirsiniz :)

Biliyorum çoğunuz bana kızacak. Hala mi konusuyorsun hala gelip bize derdini anlatiyorsun diye... E ne deseniz haklisiniz. Ama durun da bi dinleyin nasıl seylerle uğraştigimi...

Deger görmek her kadin ister. Isterse cebinde milyonlari olsun. Sevdiği adam ona bir çöp getirse yine mutlu olur kadın. E açtığım konulardan zaten eski?! sevgilimin bana deger vermedigi belli. Neyse uzatmayayim..

Kiz kardesinin nisanlisi nisanlisina telefon almis. Bunlar görücü usulü tanismislar. Hiç konuşmadan sevmeden direk nisanlanmislar.

Benim de kiskancligim tutmustu. Görücü usulü evlenmek lazimmis o zaman degerli oluyosun gibi seyler demistim. o da kiza nisanda ne istedigi sorulur o da telefon istedi demisti. "Istersen" ben de zamanı gelince sana alırım demisti. Ben de istemem dedim ben istedim diye degil bi seyi icinden gelirse yap...

Neyse biz ayrildik gecen gun bildiginiz gibi. Ama insan bi anda kopamiyor. Öyle konuşurken herkes iphone aliyor ben de alicam dedim. ( 5 senedir ayni telefonu kullanan biriyim telefon meraklisi filan degilim yanlış anlasilmak istemem )

O da bana 500 lirasını ben veririm dedi. Ben ondan para mi istedim. Ben ondan telefon mu istedim. Ben sadece icinden gelsin azıcık deger verdigini bileyim istedim. Bana deger vermeyen insanla yola cikamam...

Kısacası o nisanlanana kadar bana masraf yapmayi deger vermeyi çok görüyor. Ben de bana deger vermeyen adamla nisanlanmak istemiyorum. Boyle mi olur bu işler?

Sevgiliyken deger verilmez mi hediye alınmaz mi nisanlaninca mi degerli oluruz ey kadinlar ?
Bence yanlış düşünüyosunuz. Değer vermek hediye almak demek değilki. Belli ki bu zamana kadar içinden gelmemiş almak, gelse alırdı ufak birşey de olsa. Ya da gereksiz olduğunu düşünmüş. Siz hiç ona böyle küçük jestler yaptınız mı? Belki o da sizden küçük bi hediye jest istedi içten içte. İlla para verip alınan birşey demiyorum. Duygularınızı anlattığınız bir mektup, ellerinizle ördüğünüz bir atkı vs? Ben daha 19 yaşında olduğum halde (sevgilim benden büyük), sevgilim bana hep jestler yapar pahalı makyaj malzemeleri aldığı da olur küçücük beni hatırlatan anahtarlık aldığı da olur, aynı şekilde bende ona pahalı şeyler de aldığım oldu, el emeği şeyler verdiğimde. Bence sorun sizin ilişkinizde.

Biliyorum çoğunuz bana kızacak. Hala mi konusuyorsun hala gelip bize derdini anlatiyorsun diye... E ne deseniz haklisiniz. Ama durun da bi dinleyin nasıl seylerle uğraştigimi...

Deger görmeyi her kadin ister. Isterse cebinde milyonlari olsun. Sevdiği adam ona bir çöp getirse yine mutlu olur kadın. E açtığım konulardan zaten eski?! sevgilimin bana deger vermedigi belli. Neyse uzatmayayim..

Kiz kardesinin nisanlisi nisanlisina telefon almis. Bunlar görücü usulü tanismislar. Hiç konuşmadan sevmeden direkt nisanlanmislar.

Benim de kiskancligim tutmustu. Görücü usulü evlenmek lazimmis o zaman degerli oluyosun gibi seyler demistim. o da kiza nisanda ne istedigi sorulur o da telefon istedi demisti. "Istersen" ben de zamanı gelince sana alırım demisti. Ben de istemem dedim ben istedim diye degil bi seyi icinden gelirse yap...

Neyse biz ayrildik gecen gun bildiginiz gibi. Ama insan bi anda kopamiyor. Öyle konuşurken herkes iphone aliyor ben de alicam dedim. ( 5 senedir ayni telefonu kullanan biriyim telefon meraklisi filan degilim yanlış anlasilmak istemem )

O da bana 500 lirasını ben veririm dedi. Ben ondan para mi istedim. Ben ondan telefon mu istedim. Ben sadece icinden gelsin azıcık deger verdigini bileyim istedim. Bana deger vermeyen insanla yola cikamam...

Kısacası o nisanlanana kadar bana masraf yapmayi deger vermeyi çok görüyor. Ben de bana deger vermeyen adamla nisanlanmak istemiyorum. Boyle mi olur bu işler?

Sevgiliyken deger verilmez mi hediye alınmaz mi nisanlaninca mi degerli oluruz ey kadinlar ?

anlamadım. ayrıldınız mı ayrılmadınız mı?
ona göre yorum yapıcam

Neden eski?! Sevgilinize telefon alacaginizi söylüyorsunuz. Bence pek eski kalmamış. Evet 500 lirasını ben vereyim demesi hoş değil ama ben degeri hediye ile eşya ile iliskilendirilmesine karşıyım. Ben pek anlamam hediye işlerinden düşünür bbulamam eşime de arkadaşıma da öyleyim. Ama bi iki konunuzu hatırlıyorum sizin derdiniz hediye değil adamın tamamen ilgisizligi ve değer vermeyisi.

Deger görmeyi her kadin ister. Isterse cebinde milyonlari olsun. Sevdiği adam ona bir çöp getirse yine mutlu olur kadın. E açtığım konulardan zaten eski?! sevgilimin bana deger vermedigi belli. Neyse uzatmayayim..

Kiz kardesinin nisanlisi nisanlisina telefon almis. Bunlar görücü usulü tanismislar. Hiç konuşmadan sevmeden direkt nisanlanmislar.

Ne diyon bacım ya :deli:
Bu kadar aleni maddi değer biçmeyin kendinize ya,bana bile itici geldi şuan :işsiz: ayfon nedir allah aşkına:dondurma:

Bizim bi arkadaş 3000 tllik kredi kartı ekstrasını yollamıştı adama o da 1000 tl yollamıştı,sizinki de o hesap siz ben ayfonluk 4binlik hatunum diyorsun o 500 tl veriyor,çok çirkin çok:sopa:

Nişanlanınca evlenmek için bir adım atılıyor. Aile olmak için bi adım. Eşyalar takılar hatta hediyeler artık herhangi birine değil aile kuracağın, hayatı paylaşacağın, herşeyinizin ortak olduğu kişiye alınıyor. Sevgiliyken ayrılma ve el olma ihtimali daha yüksek. Tabiki hediye alınır ama sevgilimden büyük hediyeler kabul etmem de almam da. Bence gayet normal eski sevgilinizin düşüncesi.

Sevgiliyken maddi değeri olan hediye alınmaz/alınmamalı, kabul edilmez/edilmemeli.

"Sevgili masraf yaparsa değer veriyordur" kafası da pırıl pırıl, kıymetiniz harcatabildiğiniz para kadar yani??

Başka bir örnek verirdim ama ban yemeye gerek yok :)

Neyse biz ayrildik gecen gun bildiginiz gibi.
Ben de bana deger vermeyen adamla nişanlanmak istemiyorum
Bi ton nedenle ayrıldığın adamla telefon muhabbetine giriyorsun ve böyle adamla nişanlanmak istemiyorum diyorsun pes.

Tek mesele telefon olsa keşke ilişkinde.
Sen bu gidişle daha çok üzülürsün.
Nişanlanınca mı değer görcez eyy hanımlar demenle zaten ne kadar uzaklarda olduğun ortada:kahve:

Hediyeler deger gördüğünüz anlamina gelmiyor. Bizim insanımız "vay elalem kiza sunu bunu aliyor" diye anlatır, ama önemli olan bir insanin sahsina ve fikirlerine özen göstermek. Sizin baskalarini kiskanip soylediklerinizde hos degil ayrica. Erkek arkadaşınız ya size deger vermiyor yada bu işlerden gram birsey anlamiyor (benim bur dayim var, hediye Mediye diye birseyi ne bilir ne anlar). Siz simdi bu insandan hem. Kopamiyorsunuz hemde hala ayni eksikleri dillendirip duruyorsunuz. Istediginiz degeri görmüyorsaniz bitirin. Yok bitirmek istemiyorsaniz onu oldugu gibi kabul etme yollarini arayin. Hickimse baskasini degistiremez

Bence yanlış düşünüyosunuz. Değer vermek hediye almak demek değilki. Belli ki bu zamana kadar içinden gelmemiş almak, gelse alırdı ufak birşey de olsa. Ya da gereksiz olduğunu düşünmüş. Siz hiç ona böyle küçük jestler yaptınız mı? Belki o da sizden küçük bi hediye jest istedi içten içte. İlla para verip alınan birşey demiyorum. Duygularınızı anlattığınız bir mektup, ellerinizle ördüğünüz bir atkı vs? Ben daha 19 yaşında olduğum halde (sevgilim benden büyük), sevgilim bana hep jestler yapar pahalı makyaj malzemeleri aldığı da olur küçücük beni hatırlatan anahtarlık aldığı da olur, aynı şekilde bende ona pahalı şeyler de aldığım oldu, el emeği şeyler verdiğimde. Bence sorun sizin ilişkinizde.

Ben ona mektup da yazdim doğum gununu de arkadaslarimi ayarlayip kutladim o ise bunu bile yapmadi iptal etmis dogum gunumu gelip bana anlatti ben bunu ayarladim ama bisi oldu iptal ettim diye ...

Ayrildigimizi soranlara da darlamadan oyle arada konuşuyorduk belki dedim akillanmistir ama bu olaydan sonra yine konuşmuyorum

Eski konuları araya katmadan cevap vereyim o zaman ....

Bir erkek bir kadına değer veriyorsa eğer elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır herzaman böyle bahane kılıf uydurmaz yok nisan di sözdu vs.

Sana değer vermiyor çok açık .

Bu kadar aleni maddi değer biçmeyin kendinize ya,bana bile itici geldi şuan :işsiz: ayfon nedir allah aşkına:dondurma:

Bizim bi arkadaş 3000 tllik kredi kartı ekstrasını yollamıştı adama o da 1000 tl yollamıştı,sizinki de o hesap siz ben ayfonluk 4binlik hatunum diyorsun o 500 tl veriyor,çok çirkin çok:sopa:

Benim derdim bana deger verdiğini görmek sadece..

:D :D :D :D :D

Yah adam sana suan için hediye telefon vb şeyler almak zorundami? Siz size bişi alındığı zamanmi değerli olduğunuzu hissediyorsunuz? ? Ayrıcaaa siz calismiyormusunuz kendi isteklerinizi karsilayamiyormusunuz neden bir erkeğin eline bakasinizki? Bunun muhabbetini yapmak bile çok saçma bişi bence.. madem size değer verilmediğini dusunuyorsunuz neden bu ilişkiyi devam ettiriyorsunuz ay kafamda deli sorular ☺

Çok iyi gelirleniz yoksa değerli hediyeler almak hoş değil. Siz de değerli hediyeler alabilecek misiniz? Sizin paranız çıkışmıyorsa o şekilde konuştuysanız destek için 500tl vermeyi teklif etmiş az para mı bu? Hem de bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi için vermeyi teklif etmiş.
Kusura bakmayın ben cimri bir adam değil doyumsuz maddiyatçı bir kadın görüyorum bu yazılanlarda.

İlk kez görüyorum seni o yüzden yine mi sen demeyeceğim.
Ama nacizane fikrim senin o kızı kıskanmış olman ve aynı davranışı sevgilinden bekliyor olman. Yani o senin sevgilin almak zorunda değil, 500tl vermek zorunda da değil. Bir şey beklemen yalnış bana göre.
Amaa amacın eğer içinden gelip bir şeyler almasıysa çiçek tarzı filan, bunu nazikçe söyle.

Back
X