• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilenciye Para Atar Gibi...

Beni elestirenlere soruyorum sizin icin elini cebine atmayan bir erkekle evlenir miydiniz dürüst olun. Ben ondan telefon istemedim zaten o alirim dedi simdi de telefon alacagim konusurken 500 lirasini vereyim dedi... anlatmamda sorun var galiba :(

Benim derdim bana deger verdiğini görmek sadece..

Bu şekilde öğrenilmez o iş o kadar çiy bi yerden öğrenmeye çalışıyorsunuz ki. Zaten sizi kapatmaya çalışmakla,köyde saçma sapan vakit geçirtmeye çalışarak “ sen benim için kıymetsizsin” diye bas bas bağırıyor,ayfonla mı kapatacaksınız bütün olayı. Pes diyorum sadece pes.

Yav bacım ayrıldığın adamın nesinden değer görceksin?
Kaldı ki sevgiliyken bile değer vermeyen birisi ayrılsan da nişanlansan da değer vermez.
Madem bu hayatı kendine reva görüyorsun konu açıp milletin sinirlerini germe.

Ayrıldınız madem neden görüşüyorsunuz?
Ayrıldığınız halde neden telefon alacağınızı haber veriyorsunuz? alıp hediye etsin diye desem, ayrısınız.
Ayrılan adam size neden 500 tl veriyor al kanka der gibi.

Nişanlanacaksanız neden ayrıldınız?
Ayrıldığınız adamla neden nişan hayali kuruyorsunuz?

Ne garip ilişkiniz var.

Beni elestirenlere soruyorum sizin icin elini cebine atmayan bir erkekle evlenir miydiniz dürüst olun. Ben ondan telefon istemedim zaten o alirim dedi simdi de telefon alacagim konusurken 500 lirasini vereyim dedi... anlatmamda sorun var galiba :KK43:
Seninki cebine atmak degilki seninki onuda yapsın bunuda yapsın banada alsın falan demek sen şimdiden görümce olcak kişinin nisanlisinin aldığı telefona kafayı takmissin eee ilerde evlenirseniz gorumcenize yapılanlar size yapılmadı napicaksiniz bosanicakmisiniz? ?

Ayrıldınız madem neden görüşüyorsunuz?
Ayrıldığınız halde neden telefon alacağınızı haber veriyorsunuz? alıp hediye etsin diye desem, ayrısınız.
Ayrılan adam size neden 500 tl veriyor al kanka der gibi.

Nişanlanacaksanız neden ayrıldınız?
Ayrıldığınız adamla neden nişan hayali kuruyorsunuz?

Ne garip ilişkiniz var.

Nisan seyini ayrilmadan aylar önce konusmustuk

Beni elestirenlere soruyorum sizin icin elini cebine atmayan bir erkekle evlenir miydiniz dürüst olun. Ben ondan telefon istemedim zaten o alirim dedi simdi de telefon alacagim konusurken 500 lirasini vereyim dedi... anlatmamda sorun var galiba :KK43:
Ha yani o sana para mara meselesi karıştırmadan gidip telefon alsa barışacaksın?
Tüm diğer sorunları unutacaksın kesin doğru mu anladım?

Seninkelime cebine atmak degilki seninki onuda yapsın bunuda yapsın banada alsın falan demek sen şimdiden görümce olcak kişinin nisanlisinin aldığı telefona kafayı takmissin eee ilerde evlenirseniz gorumcenize yapılanlar size yapılmadı napicaksiniz bosanicakmisiniz? ?

Benim icin hicbir sey yapmiyordu ve gereksiz kiskanclik yaptim bu dogru. Benim dedigim bana para vermek nedir ben ondan ne telefon ne para istedim

Sevgiliniz nişanda kıza ne istediği sorulur demiş. Atıyorum bilezik yerine telefon istersiniz en güzelinden alırım demiş. Adam fikrinden dönmemiş ki. Siz nişanlanmadan telefon almak istemişsiniz (aslında adamı denemişsiniz) o da destek olmak istemiş. Ne var bunda? Hiç teklif etmeyebilirdi. Farklı şeyleri karşılaştırıyorsunuz.

Benim icin hicbir sey yapmiyordu ve gereksiz kiskanclik yaptim bu dogru. Benim dedigim bana para vermek nedir ben ondan ne telefon ne para istedim
Sen kardeşi için öyle yorum yapınca o da ondan beklediğini hissetmiş demek ki. Hepsinide verecek gücü yoksa al bende 500 ünü veririm demiş.

Pardon pardon pardoooooooon istemedinizmi? ? Allah aşkına Arkadaşım dile getirip tripler atmissiniz ee adamda 500 tl'sini ben verim demiş napsin artık yani vermese hata olucak verse yine dilenci gibi diyorsunuz napsin Afyon ay pardon iphone model telefonun tamamını alincami size yaranacak demekki durumu suan için yok adamın. .

Valla bacım sen bana kızacaksın da o adam kosarak uzaklasmali senden. Kadin dedigin az gururlu olur, ne demek nisanliya telefon aldirmak bilmem ne aldirmak. Calis kendin al telefonunu zartıni zurtunu. Ben kocamdan bile birsey istemeye utanirim, nasil birsey istersiniz anlamiyorum.

Diger konularinizi bilmiyorum ama bu konuda bana gore pekte hakli degilsiniz. Hayatima giren hickimseden pahali bir hediye kabul etmedim iyi ki kabul etmemisim icim cok rahat oldu hep. Hoş değil yaptiginiz. Boylr dilencilik yaparsaniz sadaka atarlar tabi...

Esim de sevgiliyken yuklu bir miktara bir hediye almak istemisti bana (evlilik teklif etmisti ama daha nişan vs yoktu ortada) hediyesini kabul etmedim. Evlendikten sonra o hediyeyi kabul ettim dogal olarak.

Telefon bilmem ne istiyorsunuz ya. Kendiniz o aldirmaya calistiginiz hediyelere karsilik ayni degerde hediyeler alabilecek durumda misiniz? Sanmiyorum...
Oyle olsa bunlar dert olmazdi.

Pardon pardon pardoooooooon istemedinizmi? ? Allah aşkına Arkadaşım dile getirip tipler atmissiniz ee adamda 500 tl'sini ben verim demiş napsin artık yani vermese hata olucak verse yine dilenci gibi diyorsunuz napsin Afyon ay pardon iphone model telefonun tamamını alincami size yaranacak demekki durumu suan için yok adamın. .
Yalnız eski konularına bakmadan adamı şimdiki konuda haklı bulmayın
Zira konu sahibi umutlanıp bi anlık kararla gidip özür dileyip adamla barışacak kafada çünkü:)

Kardesinin konusunun ustunden 3 4 ay geçti ve bu konu yeni. Ben kendi kendime telefon alacaktim. 500 tl sini vereyim dedi. Hala neyi anlatamiyorum ki ben bana telefon al demedim kardesine nisanlisi telefon almis dedim evet kiskanmistim cunku ben hic deger gormedim. Bu olay cok eski. Onu unutmamis kendi kendine alirim demisti simdi de 500 tl vereyim dedi. Ben ondan para istemedim ki

Kusura bakmayın ama erkek ya da kız arkadaşım böyle hediye istemesi yiyici gibi oluyor hemen beni uzaklaştırır irite eder böyle şeyler
Çiçek olur atkı olur kazak olur iPhone nedir
Almadı diye değer vermiyor oluyor yuh
Değer vermek çayını karıştırması hastayken başından ayrılmaması seni ezdirmemesi
Topukluyla yürüyemedin diye taşıması
Arabanın kapısını açması
Hey gidi günler

Back
X