• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilenciye Para Atar Gibi...

Görücü usulü evlendim.Nişanlanırken ne istersin diye sorulmadı.Nişan çerezi istedik 1000 lira etmezdi onu bile yapmadılar.İki senelik evliyim eşimin bana aldığı en pahalı şey 100 tl.Çok az gözlü göstermişsin kendini kusura bakma iphone nedir ne alaka...

Telefonu değiştireceksem değiştirirdim kimse söyleme gereğim olmazdı adama bunu söylemeniz bana al demek. Eşimle sevgiliyken bana bir kolye almıştı bende ona atkı şapka örmüştüm bütün kış takmıştı. Hediyeler anlamlı şeylerdir aslında. İphone şu zamanda insan kendine zor alıyor böyle bir beklenti yanlış olmuş.

Olayi yanlis aktardigim icin editliyorum

Hickimseden bana telefon almasini beklemedim. Hele iphone almasini hiç..

Diger konularimdan da belli gecen hafta ayrilmis olduğum fakat hala konuştuğum (burada karari size bırakıyorum ayrildik mi ayrılmadık mi diye) sevgilim bana deger vermiyor. Farkindayim.

3 4 ay önce de vermiyordu ve kiz kardesinin nisanlisi kiz kardesine telefon almis. Ben de bu bana bir tek çöp almis insan degil elalem neler aliyor diye düşündüm.. ki evlenmeyi dusunuyorduk oylesine sevgili filan degiliz.

Ben de ona kiskanclikla ve hirsla dedim ki gorucu usulu evlenmek lazimmis. Boyle degerli olmuyorsun.

O da bunun bir gelenek oldugunu soyledi yani nisanlisi icinden geldigi icin almadi dedi. Ben de zamanı gelince istersen sana alirim telefon dedi.

Bu konu kapandi.

Biz bugun konuşurken muhabbet esnasinda telefon alacagimi soyledim. İphone dusunuyordum. Durup dururken 500 tl sini ben vereyim dedi. ben dilenci miyim zoruma giden bu..
Ben prensip olarak benden bir şey isteyen insanlara hiçbir şey almam. Böyle insanlardan da irite olurum. Böyle şeylere tenezzül edilmemeli.

Sen para değil sevgi değer dileniyorsun daha çok.
Seni sevmeyen zerre değer vermeyen bi adamdan zorla sevgi değer dileniyorsun önemsenmeyi dileniyorsun.
En vahimi de bu zaten.
Adam sana telefon pırlanta vs alsa ahh seviyor diyeceksin öyle bi kafa.

İphone de çok pahalandı ...

500 neye yeter ki :deli:
2000 Ateşle diyeydın. o_O

Sende çaktırmıyon ama sankı yem attın çocuga çocuk aaa aşkım ben alcaktımm yaaa demesını bekledın ama neyse 500 500 dür :D
Bi iphone x alsan 7500 tl - 500 : 7000 Tl .

Sen para değil sevgi değer dileniyorsun daha çok.
Seni sevmeyen zerre değer vermeyen bi adamdan zorla sevgi değer dileniyorsun önemsenmeyi dileniyorsun.
En vahimi de bu zaten.
Adam sana telefon pırlanta vs alsa ahh seviyor diyeceksin öyle bi kafa.
Değer görmediği için bu gibi şeyler ile mutlu olacağını düşünüyor.. Aslında adam altına elmasa da boğsa, "gerçekten" değer vermiyorsa yine mutlu olamayacak konu sahibi..
Bir de, kendisi de hissediyor bu adamin kafa yapisi ve kendisine bakışını, bu nedenle her şey gözüne batıyor aslında.. Birbiri ile gercekten uyumlu ve mutlu ciftlere bakildiginda en ufacik şeyin bile mutlu ettigini görürüz..

Değer görmediği için bu gibi şeyler ile mutlu olacağını düşünüyor.. Aslında adam altına elmasa da boğsa, "gerçekten" değer vermiyorsa yine mutlu olamayacak konu sahibi..
Bir de, kendisi de hissediyor bu adamin kafa yapisi ve kendisine bakışını, bu nedenle her şey gözüne batıyor aslında.. Birbiri ile gercekten uyumlu ve mutlu ciftlere bakildiginda en ufacik şeyin bile mutlu ettigini görürüz..
Bide memurmuş bu arkadaş.
Hani zannediyorum ki çalışmış çabalamış işini bulmuş bir birey
Ama düşüncelerine bakıyorum ziyan.
Her konusu ayrı olay
Sanki onlar ufak tefek meselelermiş gibi gelip burda bana 500 tl vermeyi teklif etti dilenci miyim ben diye içerlendiğini söylüyor.
Adam kapan dedi kafası karıştı
Biraz daha diretse kula kulluk yapacak nerdeyse
Adam ailen uzakta buraya gelsinler dedi
Ailesini önemsemedi buna da göz yumdu
Saygı yok adamın zaten sevgisi de yok
Muhtemelen kıza karşı alışkanlığı olması kızın memur olması her dediğine önce karşı çıksa da sonradan he demesi adamın işine geldi
Konu sahibi de seviyor sanıyor işte
Sevgi aşk bunlar değil
Takıntıyı hır gürü aşk sanıyorlar
Gelip her olayda fikir sorup bildiğini okuyor sinir ediyor insanları

Bide memurmuş bu arkadaş.
Hani zannediyorum ki çalışmış çabalamış işini bulmuş bir birey
Ama düşüncelerine bakıyorum ziyan.
Her konusu ayrı olay
Sanki onlar ufak tefek meselelermiş gibi gelip burda bana 500 tl vermeyi teklif etti dilenci miyim ben diye içerlendiğini söylüyor.
Adam kapan dedi kafası karıştı
Biraz daha diretse kula kulluk yapacak nerdeyse
Adam ailen uzakta buraya gelsinler dedi
Ailesini önemsemedi buna da göz yumdu
Saygı yok adamın zaten sevgisi de yok
Muhtemelen kıza karşı alışkanlığı olması kızın memur olması her dediğine önce karşı çıksa da sonradan he demesi adamın işine geldi
Konu sahibi de seviyor sanıyor işte
Sevgi aşk bunlar değil
Takıntıyı hır gürü aşk sanıyorlar
Gelip her olayda fikir sorup bildiğini okuyor sinir ediyor insanları

Ne kapanmayi ne de oraya gitmeyi kabul etmedim ..

Back
X