- 22 Mayıs 2013
- 2.025
- 5.972
- 358
- Konu Sahibi Bahtsiz_bedevi
Konu sahibi sadece denedi. Sevgilisi “ben alıcam sana telefon” deseydi reddedecekti zaten. Değil mi?
Yersen...
Yersen...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte İnsan kendi değerini kendisi belirliyorTelefonun tamamını alsa ay sevgilim kocişim bana değer veriyor.
Telefonun 500’ünü karşılasa ay ben dilenci miyim.s
![]()
Kiz kardesine alinan telefon sebebiyle tartisma cikarip ustune "iphone alicam" demeye utanmadin mi cidden?
Ben prensip olarak benden bir şey isteyen insanlara hiçbir şey almam. Böyle insanlardan da irite olurum. Böyle şeylere tenezzül edilmemeli.Olayi yanlis aktardigim icin editliyorum
Hickimseden bana telefon almasini beklemedim. Hele iphone almasini hiç..
Diger konularimdan da belli gecen hafta ayrilmis olduğum fakat hala konuştuğum (burada karari size bırakıyorum ayrildik mi ayrılmadık mi diye) sevgilim bana deger vermiyor. Farkindayim.
3 4 ay önce de vermiyordu ve kiz kardesinin nisanlisi kiz kardesine telefon almis. Ben de bu bana bir tek çöp almis insan degil elalem neler aliyor diye düşündüm.. ki evlenmeyi dusunuyorduk oylesine sevgili filan degiliz.
Ben de ona kiskanclikla ve hirsla dedim ki gorucu usulu evlenmek lazimmis. Boyle degerli olmuyorsun.
O da bunun bir gelenek oldugunu soyledi yani nisanlisi icinden geldigi icin almadi dedi. Ben de zamanı gelince istersen sana alirim telefon dedi.
Bu konu kapandi.
Biz bugun konuşurken muhabbet esnasinda telefon alacagimi soyledim. İphone dusunuyordum. Durup dururken 500 tl sini ben vereyim dedi. ben dilenci miyim zoruma giden bu..
Değer görmediği için bu gibi şeyler ile mutlu olacağını düşünüyor.. Aslında adam altına elmasa da boğsa, "gerçekten" değer vermiyorsa yine mutlu olamayacak konu sahibi..Sen para değil sevgi değer dileniyorsun daha çok.
Seni sevmeyen zerre değer vermeyen bi adamdan zorla sevgi değer dileniyorsun önemsenmeyi dileniyorsun.
En vahimi de bu zaten.
Adam sana telefon pırlanta vs alsa ahh seviyor diyeceksin öyle bi kafa.
Bide memurmuş bu arkadaş.Değer görmediği için bu gibi şeyler ile mutlu olacağını düşünüyor.. Aslında adam altına elmasa da boğsa, "gerçekten" değer vermiyorsa yine mutlu olamayacak konu sahibi..
Bir de, kendisi de hissediyor bu adamin kafa yapisi ve kendisine bakışını, bu nedenle her şey gözüne batıyor aslında.. Birbiri ile gercekten uyumlu ve mutlu ciftlere bakildiginda en ufacik şeyin bile mutlu ettigini görürüz..
Aradan 5 ay gecti ne alakasi var ki
Bide memurmuş bu arkadaş.
Hani zannediyorum ki çalışmış çabalamış işini bulmuş bir birey
Ama düşüncelerine bakıyorum ziyan.
Her konusu ayrı olay
Sanki onlar ufak tefek meselelermiş gibi gelip burda bana 500 tl vermeyi teklif etti dilenci miyim ben diye içerlendiğini söylüyor.
Adam kapan dedi kafası karıştı
Biraz daha diretse kula kulluk yapacak nerdeyse
Adam ailen uzakta buraya gelsinler dedi
Ailesini önemsemedi buna da göz yumdu
Saygı yok adamın zaten sevgisi de yok
Muhtemelen kıza karşı alışkanlığı olması kızın memur olması her dediğine önce karşı çıksa da sonradan he demesi adamın işine geldi
Konu sahibi de seviyor sanıyor işte
Sevgi aşk bunlar değil
Takıntıyı hır gürü aşk sanıyorlar
Gelip her olayda fikir sorup bildiğini okuyor sinir ediyor insanları
Ee sen bu kişiyle hala konuşuyorsun nişan mişan lafı yapıyorsun bunları kabul etmesen ne olur hele bi evlen o zaman konu açmaktan yemek yiyemiceksinNe kapanmayi ne de oraya gitmeyi kabul etmedim ..