• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilenciye Para Atar Gibi...

Yaptığı teklif hic hos degil. Ayrica eski sevgilisiniz ne kadar kopamasanizda boyle birseyi dillendirmeseydiniz keske.

Çok açık yazıcam.

Sormuşsunuz hiç size para harcamayan bir erkekle evlenir miydiniz diye. Hayır evlenmezdim değer vermediğini düşünürdüm. Çöp almadan ilişki olmaz, o konuda hayalci değilim. Ama, aması şu, ağzımla istemezdim. Ağzımla isteyeceğim maksimum şey çiçek olur.

Dilenciye para atar gibi konuşmuş çünkü siz de dilenci gibi iphone istemişsiniz kusura bakmayın.
500 tl'sini ben vereyim demesine de ayrı güldüm, adam hanzo ona lafım yok, bir de iphone'u ne kadar sanıyor acaba, en kötü 3500, 500 tl çok büyük katkı cidden:KK70:
Kesinlikle katılıyorum
Biri seni düşünüp önem veriyorsa zaten senin söylemene gerek kalmadan hediye -çiçek alir
süpriz yapar
böyle zorlama hediye ancak bu kadar olur

Başkasının nişanlısına ayfon aldığını görüp "demek öyle olmak lazımmış değer görmek için" cümlesinden ayfon istediğinizden başka hiçbir şey anlaşılmıyor :KK66: Cümlelerinizi seçerek kurun madem
O iphone almamis ki oyle bisi demedim. Iphone konusu yeni cikti ben iphone bakıyorum çünkü.

O iphone almamis ki oyle bisi demedim. Iphone konusu yeni cikti ben iphone bakıyorum çünkü.
Kardeş iyi kıvırıyorsun da
3 4 ay önce de vermiyordu ve kiz kardesinin nisanlisi kiz kardesine telefon almis. Ben de bu bana bir tek çöp almis insan degil elalem neler aliyor diye düşündüm.. ki evlenmeyi dusunuyorduk oylesine sevgili filan degiliz.

Ben de ona kiskanclikla ve hirsla dedim ki gorucu usulu evlenmek lazimmis. Boyle degerli olmuyorsun.
tutmuyor

Şimdiki kızlar çok fena olmuş. Değeri bile maddiyatla ölçüyorlar. Ben eşimle sevgiliyken bana saat almasını bile zor kabul etmiştim. Çok değersizmişim demek ki.

500 lirasini ben vereyim demis.
Daha ne istiyorsun?

Sevgilisin diye sana milyarlik hediyeler almak zorunda mi?
Belki durumu yok
Belki durumu var ama senle gelecegi goremiyor ki ayrilip ayrilmadiginizin sen bile farkinda degilsin.;)

Bence sen kendine zengin sevgili bul sekerim;)

Kendini de adami da yakma
Yazik adama valla

500 lirasini ben vereyim demis.
Daha ne istiyorsun?

Sevgilisin diye sana milyarlik hediyeler almak zorunda mi?
Belki durumu yok
Belki durumu var ama senle gelecegi goremiyor ki ayrilip ayrilmadiginizin sen bile farkinda degilsin.:KK66:

Bence sen kendine zengin sevgili bul sekerim:KK66:

Kendini de adami da yakma
Yazik adama valla

Ben kimsenin parasini veya bir seyini istemiyorum sadece hak ediyorsun demesini istiyorum siz bile beni anlamıyorken o hiç anlamaz

Ben kimsenin parasini veya bir seyini istemiyorum sadece hak ediyorsun demesini istiyorum siz bile beni anlamıyorken o hiç anlamaz

Haa sen de iphone hakediyorsun ama ben alamam durumum yok..dese sorun kalmayacak yani.

Niye desin bunu durduk yere?

Sen gorumcene gelen hediyeyi kiskanip ben de hakediyorum ama alan yok.tarzinda konusmussun resmen.

Durum ortada.:KK66:
Ben de diyorum ki bu tarz seylere takacaksan bence zengin koca bul kendine

Gorumcen zengin bulmus iphone da aldirir ev de aldirir araba da aldirir.

Herkesle kendini kiyaslarsan evlilikte mutlu olamazsin

Beni elestirenlere soruyorum sizin icin elini cebine atmayan bir erkekle evlenir miydiniz dürüst olun. Ben ondan telefon istemedim zaten o alirim dedi simdi de telefon alacagim konusurken 500 lirasini vereyim dedi... anlatmamda sorun var galiba :KK43:

Gorumce adayina telefon hediye edilmis
Sen de kiskanmissin
Gorucu usulu evlensem ben de kiymetli olurdum boyle ..
Demissin adama.
Sonra da .ben de gorumcem gibi kiymetli olup kendime telefon aldirayim..diye uyanik davranip adama;
Telefon alicam kendime .demissin.
Aaa ben alirm sana..desin diye;)

Ama o da 500 vereyim ben de demis.

Ama sana yaranamamis

Yorumlarimi tekrarliyorum
Sen kendine zengin koca bul canim

Back
X