- 24 Mayıs 2015
- 154
- 82
- 28
- 40
Avrupa niye kapilari kapatti tuekiyeye para teklif etti siz alin biz istemiyoruz diye:)onlar bu ulkeye siyasi nedenlerle sokuldu ,biz neden siyaset konusamiyoruz ki?elbirligiyle ulkenin icine ettiler daha da ediliyor,insanlar surekli bomba korkusuyla yasiyor,paranoyak oldu,bombaci tanima makaleleri var internette,huzur kalmadi,ne idugu belirsiz insanlar elek gibi sinirlardan iceriye dolusuyor..kimse de kusura bakmasin benim ulkemde fakir yardima muhtac insanlar varken suriyeliyi falan dusunemem,keske bizden uzak bir ulkeye postalansalar da oyle bir sey de gorunmuyor ufukta...ayrica da yillardan beri ne yazik ki onlarla yasadigim icin araplari cok iyi taniyorum,2 adim sonraki davranislarini bile biliyorum, 5para etmez katakullici,yapiskan,sinirlarini bilmeyen,kurnaz bir irk, suriyelilere falan da acimiyorum,kac yildan beri savas var bu ulkede ama masallah performanslarindan birsey kaybetmeden habire uruyorlar fare gibi.yardim etme onceligim de asla suriyeli bir aile olmaz o kadar fakir halk varken
uzunun konusmalari vardi istediklerim olmazsa otobusle yollarim diye:)eminim bazi saflar da iyi kalpliliginden aldigini saniyordurAvrupa niye kapilari kapatti tuekiyeye para teklif etti siz alin biz istemiyoruz diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?