dilim pabuç kadarmış !!!

burcu tam bir başakzedesin canım benimde başımda var bitane çok tanıdık geldi bu mevzular:roflol:
kesinlikle karşılarında zarif,güleryüzlü,nerde ne konuşup nerde susması gerektiğini bilen bir hanımefendi istiyorlar öyle biblo gibi değilde tam bir dost olacak nazik kibar bir bayan istiyorlar başaklar hayatlarında.
bende çok aceleciyimdir onun o sakin tavırları hallederiz tavırları deli eder.bu seferde ona güvenmiyorum diye sorun çıkar aramızda:roflol:
konuyu takip edicem,umarım herşey gönlünce olur canım:1hug:

saol bitanemm.. Resmen sevgilimin bana söylediği şeylerin aynısını yazmışsın.. benden aynen dediğin şeyleri istiyor.. e sen başakzade hazretlerine ye uyum sağlayabiliyo musun ?

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
İyi taktik dmii.. Bide napıosun aşkım dediklerinde hayatımmm sakinleşiorumm,düşünüorum,kırmadan kendimi ifade edicem bitanemm..
Sölediklerine nasıll cvp versem diye düşünme aşamasındayım hayatımın anlamı sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ayyy koptum gülmekten.. valla billa yapıcam kız bunu sempatiksalakcinni hehehe adam bu sefer "dengemi bozdun aşkım valla billa dengem kayboldu " dicek sempatiksalakcinni bananeee kendi istiyor amaaa kendi zorluyor sınırlarımı.. e bizde burda yaraticiliğimizi kullanıyoruz sempatiksalakcinni yalnız senden akıl aldığımı öğrenirse bu sefer kk yı tamamen yasaklar bana heheheheee :dance:

gerçi belli olmaz belki hoşuna gider.. bana altın kaplamalı kronometre bilem alır sen yeterki sakin ol nasıl olursan ol der sempatiksalakcinni

ayyy koptum gülmekten.. valla billa yapıcam kız bunu sempatiksalakcinni hehehe adam bu sefer "dengemi bozdun aşkım valla billa dengem kayboldu " dicek sempatiksalakcinni bananeee kendi istiyor amaaa kendi zorluyor sınırlarımı.. e bizde burda yaraticiliğimizi kullanıyoruz sempatiksalakcinni yalnız senden akıl aldığımı öğrenirse bu sefer kk yı tamamen yasaklar bana heheheheee :dance:

Aaa öğrenmemeliiiiii onuu :lepi:
Valla onlar bizim dengemizi bozuyolar yaa değişmemizi istiyerek..
İnsan napcanı şaşırıo.. Normal olan tepkilere bile aaa acaba abartımıydı diye düşünmeye başlıosun bi süre sonra..

gerçi belli olmaz belki hoşuna gider.. bana altın kaplamalı kronometre bilem alır sen yeterki sakin ol nasıl olursan ol der sempatiksalakcinni

hahahah Olurmu olurr delikafadulden sırnaşık şey
Kız sende dekii hadi aşkımm beni sakinleştir sinirliyken sende..
Ben çabaladım olmadı yapamadım değişemedim..
Bide sen dene bakalım olcakmı?

istemekle kalıyo bazı şeyleri canım walla,her zaman güleryüzlü olamıyorum öle çok çıtkırıldımda değilimdim.
bende arkadaşların yazdığı gibi sinirli anımda yada bişeyimi eleştirince git öylesini bul diyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 gittiği vaki olmadığına göre seviyo seviyosada ben buyum walla.
ama bugünlerde bunu keşfettimki böyle bazı insanlar vardır tatlı dille her istediğini yaptıran bunlar böle istiyolar herhalde ahh yapabilsem bide asıl ben onu kendi istediğim adama çevirecemdekafamçokkarıştı

Valla bende yapamıorum yaa tatlı dille aşkım,bitanem,arım balım peteğim diye diye istediğimi yaptırmayı..
Bana göre değil yaa..
Ne bilim bana şey gbi gelio adamı yağlıyıp ballıyıp istediğini yaptırmak gbi..
Ona göre doğruysa ve yapabilceği bişeyse yapar zaten yoksa zorlamanın manası yok..
Veee eveett o büyülü sözü bende sölüorum madem öyle git öyle olan birini bul diye oda delirio tabi bu sözüme sırnaşık şey
Ama uyanık kaptı benden oda bana sölüo git ölesini bul o zaman die sempatiksalakcinni

yazıların tamamını okuyamadım sadece ilk yazıyı okudum ve ona göre yorum yapıcam.

bence cok güzel bir ilişkiniz var sorunlarınızı beğenmediğiniz yönlerinizi kırmdan paylaşıyosunuz.Evet huy cok zor değişmesi ama asla değişmez değil bence.Ben böyleyim deyip işin içindn sıyrılmaksa kolaya kaçmak. sevdiğinize ve ilişkinize değer veriyosanız birazcık bu huyunuzu değiştirmeye gayret etmenizi tavsiye ederim.yoksa zamanla bazı şeyler yıpranacakdır.

banada zorla yaptırmışım gibi gelir ama şuda varki başaklardaki mükemmeliyetçilikten dolayı herşeyin zamanını ortamını beklerler yani her şartın yerine gelmesini beklerler o zamana kadar da ben çileden çıkmış oluyorum hayatımızı erteliyormuşuz gibi geliyo bana:çok üzgünüm:
hımmm şansı varki bana kullanmadı,ben öyle deyince seni beğendimki seni seçtim der hep:1rolleyes:

banada zorla yaptırmışım gibi gelir ama şuda varki başaklardaki mükemmeliyetçilikten dolayı herşeyin zamanını ortamını beklerler yani her şartın yerine gelmesini beklerler o zamana kadar da ben çileden çıkmış oluyorum hayatımızı erteliyormuşuz gibi geliyo bana:çok üzgünüm:
hımmm şansı varki bana kullanmadı,ben öyle deyince seni beğendimki seni seçtim der hep:1rolleyes:

Eveeeeeeeet kendilerince zaman belirliyolar ve o zamana kdr bişey yapmıolar ona bende deli oluyorummmm sempatiksalakcinni
O lafı bende duyuyorum her git öylesini bul dediğimde sırnaşık şey

ben eski ilişkimde boyleydim ama malesef hakeden birisiydim sürekli damarıma basıyordu bende bağrınmaya başlıyordum çoğu kez kavgalarımız buyuzden oldu .o aşırı derecede sakindi sakinliğine bile uyuz olup laf söyleyebiliyordum dayanılmaz oluyor ne yazıkki hatta cogu seyde artık oda bağrınmaya başlamıştı ve artık zamanla ben bağrındıkca o bağrınıyor kımse kımseyı ıkna etmeye calısmıyordu kımse sakin olamıyordu dıkkat edın kızlar bu duruma gelmeyin.çünkü bu duruma gelince ne yazıkki toparlanmıyor ilişki.

ben de dolmuş değil ama otobüse binip gitmiştim gidersen biter demişti ilk gelen otobüsü durdurup binmistim ne kadar cadıymısım ya tabi bitmedi:):)

bazen oyle tripler iyi oluyor kaydirigubbakcemile3

ya yorumları görünce bu erkeklere sormak lazım nasıl böyle ılımlı olabiliyolar alttan alabiliyolar ben hemen parlarım hayatta tutamam kendimi içimde ne varsa dökerim baze düsünüyorum benim ona söylediklerimi o bna söylese ooo değil 2yıl iki gün bile katlanmazdım. demek ki kızların yapısı böyle ama çabuk kandırıp gönüllerini almasını da biz biliyoruz onlar da gönül almasını güzel sözler söylemesini pek bilmiyolar en azından benimkisi böyle.. ben sinirlenince alttan alır hatta ayrılalım deyince bile duymazlıktan gelir o dese ben tamam istemiyosan bitsin derim. fakat o kırdıgı zaman gönül almasını pek bilmiyo

kesinlikle yaa biz iki cilveyle kurtarıyoruz meseleyi kaydirigubbakcemile3 bence onlar affettirmesini bilmiyorlar hemde bız kolay kolay affetmıyoruz :ecrin_bebek:

kız yazık kıııız... nasıl bindin o dolmuşa sen benim burda için cız etti. sen benden daha cadısın.. cadııı :gitme: cadılık yapma bu kadar çocuğa.. :gitme:

walla burcucum o gun hakkettıgıne ınanmıstım. bı daha bana oyle yapmaz artık ay adam elınden gelse dokundugum yerı ıslak mendılle sılcek. (bazen bıraz pasaklı olabılıyorum özllikle yemek yerken kaydirigubbakcemile3 gerci oyle gormekde hosuna gıdıyormus ben benımkını anlayamadım yaf )

istemekle kalıyo bazı şeyleri canım walla,her zaman güleryüzlü olamıyorum öle çok çıtkırıldımda değilimdim.
bende arkadaşların yazdığı gibi sinirli anımda yada bişeyimi eleştirince git öylesini bul diyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 gittiği vaki olmadığına göre seviyo seviyosada ben buyum walla.
ama bugünlerde bunu keşfettimki böyle bazı insanlar vardır tatlı dille her istediğini yaptıran bunlar böle istiyolar herhalde ahh yapabilsem bide asıl ben onu kendi istediğim adama çevirecemdekafamçokkarıştı

kız kardesım aynen dedıgın gıbı ya. sakin sakin asla benım dıyemıycegım lafları soyler karsıdakı yerın dıbıne gecer ama hıc gıkınıda cıkartamaz cunku o kadar sakın soylerki karsıdakı kızamıyor bile..
ama bızde bazen sırf bu ani sinirlenmem ve sesımı yukseltmemden dolayı haklıyken haksız durumuna dusuyorum :gitme: hatta bı kere erkek arkadasım demıstı bak haklıydın haksız oldun gordun mu dıye. sınır olmustum. hala aklımda olduguna gore o sozu hala da sınır olmaya devam edıyorum demekkı :1closedeyes: ama o sozunden sonra cok ciddi meselelerde daha sakin olmaya calısıyorum ki haksız oldugu zaman ozur dılemeyı bılsın.

bazen oyle tripler iyi oluyor kaydirigubbakcemile3

kesinlikle yaa biz iki cilveyle kurtarıyoruz meseleyi kaydirigubbakcemile3 bence onlar affettirmesini bilmiyorlar hemde bız kolay kolay affetmıyoruz :ecrin_bebek:

walla burcucum o gun hakkettıgıne ınanmıstım. bı daha bana oyle yapmaz artık ay adam elınden gelse dokundugum yerı ıslak mendılle sılcek. (bazen bıraz pasaklı olabılıyorum özllikle yemek yerken kaydirigubbakcemile3 gerci oyle gormekde hosuna gıdıyormus ben benımkını anlayamadım yaf )

özür dilemesini bile bilmiyorlar ya bnmki artık ö.dilerim askım diyo gelde affet uzatma konuyuu:oklava:

burcu ben senin üslubunu, anlatım tarzını beğeniyorum günlük hayatta da böylesindir büyük ihtimalle. bulmuş da bunuyor mu ne o? :umursamaz:

baş başayken bu tip durumlar onu pek fazla rahatsız etmese de başkalarının yanındayken gururu inciniyor olabilir. bence başkaları varken kronometre kullan. bir de Adanalı mısın bilmiyorum ama, Adanalılar çok açık sözlü olurlar tanıdığım kadarıyla, sevgilin başka yerden mi? :)

burcu ben senin üslubunu, anlatım tarzını beğeniyorum günlük hayatta da böylesindir büyük ihtimalle. bulmuş da bunuyor mu ne o? :umursamaz:

baş başayken bu tip durumlar onu pek fazla rahatsız etmese de başkalarının yanındayken gururu inciniyor olabilir. bence başkaları varken kronometre kullan. bir de Adanalı mısın bilmiyorum ama, Adanalılar çok açık sözlü olurlar tanıdığım kadarıyla, sevgilin başka yerden mi? :)

teşekkür ederim canım günlük hayatta da böyleyim evet ama onun sorun ettiği şey kaşlarımı çatmam mimiklerimin sert oluşu ve ses tonumu yükseltmem.. daha yumuşak daha nazik daha naif olmamı istiyor.. evet adanalıyım.. gercekten de sinirliyken sakinmiş gibi görünemiyorum.. o da adanalı ama son derecede sakin... o istisna bi adanalı kaydirigubbakcemile3

kaşlarını farklı şekilde aldır, daha yuvarlak ne bileyim, Allah'ım ne diyorum ben yaa. :sinifsinif: tiyatro kursu veren biri olarak mimiklerin kolayca değişmeyeceğini ama üstünde durulursa az da olsa değiştirilebileceğini söylyebilirim. kendini 10 dk kameraya al konuşurken, doğal halinle. sonra düzeltmek istediğin hallerini seçip ayna karşısına geç. dediği gibi ol bakalım nolucak.

ben de düşündüm dediklerini fiyonk. yapacam.. kendimi kameraya çekecem sonra ayna karşısında kendi kendimle konuşacam.. dur bakimm belki bi faydası olur.

canım bende senın kadar degıl ama bıraz benzıyordum
sevgılımde ıstedıgım bırseyı yapacaksada yapası gelmıyordu ben bıraz yumusatmaya çalıştım başarılı da oldum

.......geçen gün arabadaydık eniştesi bakkala girdi ben de arkasından gittim cips seçmek için geri döndüm "aşkım sana hangisinden alalım" dedim "çekirdek alın" dedi ben de "cipsi soruyorum şuan sana" dedim bozuldu.. istemiyorum cnm dedi.. neden hala inatla böyle dik dik cevaplar veriyosun beni 5 yasında çocuk gibi azarlıyosun cümlemi bitirmeme izin vermiyosun dedi.. ..............ama sevgilim bir bucuk senedir bu huyumu törpülememi daha yumusak konusan daha kibar daha güler yüzlü daha tatlı dill birii olmamı istiyor.. nasıl olacak ki.. CADIARZU insan bu huyunu değiştirebilir mi ?

canım benim..
seni tanıdığım kadarıyla çok dobra konuşan içi dışı bir birisin.. çataçat derler hani..
mesela bence bu çok güzel bir huydur, ama heryerde ve herzaman değilmiş, bunu öğrendim 26 yılda.. ama senin onu terslediğini düşündüğü halde, "istemiyorum canım" diye cevap veren ve kızgınlığını güzel bir dille anlatan olgun efendi bir sevgilin varmış, ne güzel.. onun sözünü dinle derim ben, değişmeye çalış..ben eskiden senden beterdim, herkes yaka silkerdi, ama yıllar ve insanlar, insanın burnunu sürtüyor..
beni olduğum gibi kabul etmeyen, hırgür çıkarıp beni eleştiren, sözleriyle bu kusurumu yüzüme vuran insanlara şimdi dua ediyorum...
bırak seni törpülesin.. eleştirsin.. sen de dinleyip geçme, kulak ver..
çünkü insan sosyal varlık, hiç ummadığın kişilerle karşılaşacaksın, ilerde evlat yetiştireceksin, yumuşak huylu olmanın zararı yok, çoook yararı var..
vur ensesine al baklayı olmayacaksın tabii, ama en azından şöyle düşün: kalabalık bir ortama, bir toplantıya, markete, vs. girdiğimizde hemen hanım hanımcık ve kibar oluyoruz..
eşimiz, sevdiğimiz, anne babamız onlardan daha az mı güler yüz hakediyorlar??
en çok üstüne titrememiz gereken onlar halbuki..
umarım kırmamışımdır, kendime de yazmış oldum bunları...
bir ömür mutluluklar cnm

Back
X