- Konu Sahibi Sekerkizads
-
Bu da yeni çıktı heralde.Çocuğu olmayan kadınlar büyücü mü cadı mı?Arkadaşın değil de sen biraz şımarmış olma sakın?Kizlar iyi düşünmek istiyorum.bi tane arkadasim var yaşı daha cok küçük 25 yaşlarında çocuk istemelerine rağmen olmuyordu buna cok uzuluyordu kac kez agladi bende ağladım teselli etti. Hamile görünce sinirim bozuluyor.nasil hamile kaliyolar hemen ben niye kalamiyorum gibi sozler soyleyince bana bi gariplik geliyordu ( benimde henuz cocugum yokti o zamanlar)sonra bende bebek düşünmeye başladım.bunu bu arkadaşıma dedim çünkü cocukla ilgili bisey saklayanlardan neden bana demiyolar diye uzuluyordu ( halbuki herkes kirilmasin diye soylemiyordu.soyleyince de cocukla ilgili neden bana cocukla ilgili diyorlar benim olmadigini bilmiyolar mi diye boyle bi tezatlik yani ) ben soyledim istiyorum diye.sonra 1 kac ay gecti olmadi olmayinca bende iste sorun mu var acaba doktora gidim falan diye soyluyordum farkettim ki gzolerinin içi gülüyor.ve bi kez laf arasinda bana başına gelince anlarlar demişti bana laf soktu yani halbuki ben ona kac kez moral destek verdim neye alindi bilmiyorum.her neyseben 3 4 ay sonra hamile kaldim.bu süreçte aramiz soğudu bi kaç haretinden dolayı a görüşmeye başlamıştık.sonra benim hamile oldugumu baska bi arakdasimdan öğrenmis benim dememi beklemis .öğrendiği zaman ben daha ogrendigini bilmiyorum karsilastik aglamakli dalgindi.sonra bana geldi bi gün dokunsam agladim aglayacak .hamile oldugumi soyletecek sorular sormaya basladi dedim hamileyim sonra cok iyi cok sevindim zzaten duydum falan diyor ama dokunsan aglayacak.ben tasinacaktim baska sehire aramiz o kadar bozuk ki bana sarildi cok agladi ayrilma bahanesiydi cunku aramiz cok bozukti ve arkamdan cok konusmusti konusmayada devam ediyordu.o gun cok korktum bebegime bisey olacak diye neden böyle kızlarhala da atlatmis değilim bebegime bisey olur diye korkuyorum yukardaki olaylardan dolayi sevincimi bile az yasayabildim
Amin ins bende cok isterim herkese versin Allah.Allah sag selim kucağınıza almayi nasip etsin oncelikle..
Anne olamayan insanlarda bu tür tutarsız davranışlar olabiliyor.. Ben de yaklasik 2 yil denedikten sonra anne olabildim ve o surecin nasil olduğunu biliyorum.
Haset etti diye düşünmeyin, imrenmistir sadece..
Allah ona da en kisa zamanda nasip etsin inşallah..
Nasil konusuyirsun sen evlatla hava atilir mi simarilir mi korkunc degil mi siz hamilesiniz diye birilerinin uzulmesi yapmayin Alllah askinaBu da yeni çıktı heralde.Çocuğu olmayan kadınlar büyücü mü cadı mı?Arkadaşın değil de sen biraz şımarmış olma sakın?
Kadının arkasından büyücü muamelesi yapan sensin.Kıskanç diyen de sensin.Kimse üzülmez sen hamilesin diye sen rahat ol.Kadıncağız içlenmiş,imrenmiş ağlamış,bu bebeğine zarar gelmesini istediği anlamına mı geliyor?Oturup şuraya şunları saçmayalacağına arkadaşını arayıp,üzülme bacım senin de olur zamanı var falan deyivereydin hayrına.Nasil konusuyirsun sen evlatla hava atilir mi simarilir mi korkunc degil mi siz hamilesiniz diye birilerinin uzulmesi yapmayin Alllah askina
Ahahah ay gerçekten!Forumu evhamlı üyeler mi bastı ? "Arkadaşımın çantasını taşıdım cüzdanı kaybolmuş mudur, ya cüzdanı kaybolduysa, cüzdanı kaybolsa söylerdi dimi?" diye konu açan üye ile tanışın kaynaşın bence.
Yapmayın Allah aşkına konu sahibi.. Bu kadar detaylı düşünmek yorar adamı...
Demediğini nerden biliyorsun.hamile görünce sinir oluyorum nedemek bana aciklar misin bunu.konuma inanmiyorsan yorum yapma sana la yorum yaptiran yokKadının arkasından büyücü muamelesi yapan sensin.Kıskanç diyen de sensin.Kimse üzülmez sen hamilesin diye sen rahat ol.Kadıncağız içlenmiş,imrenmiş ağlamış,bu bebeğine zarar gelmesini istediği anlamına mı geliyor?Oturup şuraya şunları saçmayalacağına arkadaşını arayıp,üzülme bacım senin de olur zamanı var falan deyivereydin hayrına.
Yooo asla konuna çok inandım.Kesinlikle senin gibi o kadar çok var ki etrafta.Yalan söylemiyorsun bence aynen dediğin gibi arkadaşın sana sarılıp ağladıktan sonraki tüm zamanını bebeğime bir şey yapmışmıdır diye düşünerek geçirdiğine adım gibi eminim.Demediğini nerden biliyorsun.hamile görünce sinir oluyorum nedemek bana aciklar misin bunu.konuma inanmiyorsan yorum yapma sana la yorum yaptiran yok
Evet canim aynenYooo asla konuna çok inandım.Kesinlikle senin gibi o kadar çok var ki etrafta.Yalan söylemiyorsun bence aynen dediğin gibi arkadaşın sana sarılıp ağladıktan sonraki tüm zamanını bebeğime bir şey yapmışmıdır diye düşünerek geçirdiğine adım gibi eminim.
Allah akıl fikir versin canım.Evet canim aynen
Evet canim tabiki cok zor bi durum Allah iayeyen herkese nasip etsinAslında olayın seninle ilgisi yok kimseyle ilgisi yok olayı tamamen kendi içinde... Hatta belki, kaderine, Rabbine isyan bile diyebilirim. Ama İnan durum senlik değil bana kalırsa. Sadece içten içe duyduğu isyan var neden soruları var ve hiç olmayacak mı soruları var... Şimdi siz bunu yazınca biraz bende kendime kızdım. 21 yaşındayım hamileyim. Bayağı şükürsüzmüşüm. Arkadaşınıza yine de teselli verin. Ve bebeğinize bir şey olmaz... Allah Korur...
Canim sen beni yanlis anladin cocugu olmamaa korkusunu az da olsa bende yaşadım .belki sen öyle degilsin ama benom anlattigim gibi o kadar cok insan varki.Allah herkesin gönlüne gore versin kimse kimsenin mutluluguna uzulmeainde kimse kimsenin acisina sevinmesinde bende uzamasin konu sen beni anca buradaki msjlar kadar taniyorsunAllah akıl fikir versin canım.
Evet size katiliyor ve yasidaha cok küçük herhamgi saglik problemide yok biraz sabir belki 'olacak ama etraftan olunca noye hemen oluyor bemim olmuyor .bu sozler beni korkutuyor hayatta herkesi kendimizle karsilastiracak olsakSizin adiniza sevindim Rabbim sag salim kucaginiza almayı nasip etsin ins arkadaşınızın da olur ama imrenmek ayrı kiskanmak ayrı birşey.herkes imrenir tabiki keske benimde olsa diye içinden geçirir ama kıskançlık olunca onun oldu benim niye olmadi gibi bi düşünce girer işin içine.Bu da bnce cok rahatsiz edici tabiki sizin adiniza arkadaşınız sonucta.
Belki de cocugunuz olmasina agliyordurAramiz cok bozuk benden ayrildigima mi agliyor sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?