Dilim varmıyor ama kıskançlık mi

Bu da yeni çıktı heralde.Çocuğu olmayan kadınlar büyücü mü cadı mı?Arkadaşın değil de sen biraz şımarmış olma sakın?

Amin ins bende cok isterim herkese versin Allah.

evet kıskançlım oluyor mal3sef ama siz yinede kötü algılamayın... insanlatın piskolojisi alt üst oluyor karakterleri değişiyor istemeselerde... sizde sanırım nazardan korkuyorsunuz ama kotkmayın kıskançlıkları gayet masumane oluyor nazar edecek kadar değil ... sizde kalbinizi temiz tutun arkadaşınız için dua etmeye devam edin

Forumu evhamlı üyeler mi bastı ? "Arkadaşımın çantasını taşıdım cüzdanı kaybolmuş mudur, ya cüzdanı kaybolduysa, cüzdanı kaybolsa söylerdi dimi?" diye konu açan üye ile tanışın kaynaşın bence.
Yapmayın Allah aşkına konu sahibi.. Bu kadar detaylı düşünmek yorar adamı...

Burdane yaşadıklarımı tel tek anlatamam degil mi böyle duaunuyorsam vardir biseyler bi daha konu acmadan size sorarim uygun mu diye

Nasil konusuyirsun sen evlatla hava atilir mi simarilir mi korkunc degil mi siz hamilesiniz diye birilerinin uzulmesi yapmayin Alllah askina
Kadının arkasından büyücü muamelesi yapan sensin.Kıskanç diyen de sensin.Kimse üzülmez sen hamilesin diye sen rahat ol.Kadıncağız içlenmiş,imrenmiş ağlamış,bu bebeğine zarar gelmesini istediği anlamına mı geliyor?Oturup şuraya şunları saçmayalacağına arkadaşını arayıp,üzülme bacım senin de olur zamanı var falan deyivereydin hayrına.

Ahahah ay gerçekten!

Demediğini nerden biliyorsun.hamile görünce sinir oluyorum nedemek bana aciklar misin bunu.konuma inanmiyorsan yorum yapma sana la yorum yaptiran yok

Demediğini nerden biliyorsun.hamile görünce sinir oluyorum nedemek bana aciklar misin bunu.konuma inanmiyorsan yorum yapma sana la yorum yaptiran yok
Yooo asla konuna çok inandım.Kesinlikle senin gibi o kadar çok var ki etrafta.Yalan söylemiyorsun bence aynen dediğin gibi arkadaşın sana sarılıp ağladıktan sonraki tüm zamanını bebeğime bir şey yapmışmıdır diye düşünerek geçirdiğine adım gibi eminim.

Evet canim aynen

Aslında olayın seninle ilgisi yok kimseyle ilgisi yok olayı tamamen kendi içinde... Hatta belki, kaderine, Rabbine isyan bile diyebilirim. Ama İnan durum senlik değil bana kalırsa. Sadece içten içe duyduğu isyan var neden soruları var ve hiç olmayacak mı soruları var... Şimdi siz bunu yazınca biraz bende kendime kızdım. 21 yaşındayım hamileyim. Bayağı şükürsüzmüşüm. Arkadaşınıza yine de teselli verin. Ve bebeğinize bir şey olmaz... Allah Korur...

Evet canim tabiki cok zor bi durum Allah iayeyen herkese nasip etsin

Bebeğe bişey olmaz Allah’ın izniyle de sen de arkadaşını anlamaya çalış. Elinde olmadan öyle davranıyor olabilir. Araya mesafe girmiş zaten.. görüşmezsiniz olur biter

Allah akıl fikir versin canım.
Canim sen beni yanlis anladin cocugu olmamaa korkusunu az da olsa bende yaşadım .belki sen öyle degilsin ama benom anlattigim gibi o kadar cok insan varki.Allah herkesin gönlüne gore versin kimse kimsenin mutluluguna uzulmeainde kimse kimsenin acisina sevinmesinde bende uzamasin konu sen beni anca buradaki msjlar kadar taniyorsun

Sizin adiniza sevindim Rabbim sag salim kucaginiza almayı nasip etsin ins arkadaşınızın da olur ama imrenmek ayrı kiskanmak ayrı birşey.herkes imrenir tabiki keske benimde olsa diye içinden geçirir ama kıskançlık olunca onun oldu benim niye olmadi gibi bi düşünce girer işin içine.Bu da bnce cok rahatsiz edici tabiki sizin adiniza arkadaşınız sonucta.

Evet size katiliyor ve yasidaha cok küçük herhamgi saglik problemide yok biraz sabir belki 'olacak ama etraftan olunca noye hemen oluyor bemim olmuyor .bu sozler beni korkutuyor hayatta herkesi kendimizle karsilastiracak olsak

Aramiz cok bozuk benden ayrildigima mi agliyor sizce
Belki de cocugunuz olmasina agliyordur
Onun olmuyor diye agliyordur
Pislik yapmamis hinlik yapmamis hainlik yapmamis duygulanmis uzulmus ve aglamis yani ne var bunda
İnsanlar duygularina hakim olmak zorunda mi

Yaşı çok küçük diye tekrar etmenizdeki sebep ne onu anlayamadım siz de 27 yaşındasınız(profiliniz doğruysa şayet) 25 yaş küçük bir yaş değil ki altı üstü 2 yaş var aranızda yani. Buraya bu şekilde konu açmanıza bile anlam veremedim kızcağız istediği halde bebeği olmuyor ve üzülüyor gayet normal değil mi bu? Takmasın etmesin demek kolay bir de o durumu yaşayanlara sormak lazım Allah kucaklarini doldursun tez vakitte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…