- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.147
- 298
- Konu Sahibi Sekerkizads
-
Tam onu söyleyecektim ağzına sağlık, bu konuda da arkadaşına üzülmek yerine onun olmadı benim oldu tarzında içten içe bir sevinc sezdim konu o kadar yapmacık samimiyetsiz duruyor kiben bu cocugu olmayanlarla karsilasan hamilelerin triplerini anlamadim anlamayacagim gercekten
Millete kiskanc diyorlar da bence kendilerini üst ve ayricalikli goruyorlar hamile olduklari icin
Şundan dolayi yasini tekrarlıyorum.henuz daha cok genç 40 yasina gelmis anne olamayanlar var cok isteyenler var.Allah isteyem herkese nasip etsin ama boylelerinden de uzak tutsun.Yaşı çok küçük diye tekrar etmenizdeki sebep ne onu anlayamadım siz de 27 yaşındasınız(profiliniz doğruysa şayet) 25 yaş küçük bir yaş değil ki altı üstü 2 yaş var aranızda yani. Buraya bu şekilde konu açmanıza bile anlam veremedim kızcağız istediği halde bebeği olmuyor ve üzülüyor gayet normal değil mi bu? Takmasın etmesin demek kolay bir de o durumu yaşayanlara sormak lazım Allah kucaklarini doldursun tez vakitte
Cok kötü nieytlisiniz asla böyle düşünmemTam onu söyleyecektim ağzına sağlık, bu konuda da arkadaşına üzülmek yerine onun olmadı benim oldu tarzında içten içe bir sevinc sezdim konu o kadar yapmacık samimiyetsiz duruyor ki
Allah askina insaf ya öyle mi demek istedim.herseyi burda tek tek anlatim mi yani.sezgilerim doğru daha önce başkalarının başına bisey geldiginde ohh olsun iyi oldu bana bunu yaparsa böyle olur diyen birisi .yani bisey demiyorum sizin yorumunuz asla zafer olarak görmüyorum Allah isteyen herkese nasip etsin.o anki yüz sekli tavirlari ben bilirim yani siz okudugunuz ve kendinize uyan sekilde cevaplayabilirsiniz ancak basina gelmeyen anlamazSiz zafer elde ettiniz o edemedi sizi kiskaniyor ve bebeginize zarar gelecegini düşünüyorsunuz öyle mi arkadasiniz adina üzüldüm
Canim yaşayan anlıyor gercekten tabiki saygimiz var ama onlarin böyle yapmasininda aciklamasi olamaz.nazar degil aslinda ta.olarak korkum cok korkunc geldi bana karnimda bi melek var ve simdiden daha disardan cekemeyenler çıktı bile korkutucu geliyor bana.Allahim herkese nasip etsin evlat yaristirmak olur mu senin oluyor benim olmuyor asla .böyle dusunenler e deAlalh yardim etsin ne diyimBenim birlikte kardes gibi buyudugum kuzenim hamile oldugumu öğrenince benimle 3 yil hic konusmadi, ne hayirli olsun dedi, ne baska bisey, sosyal medyadan sildi, telefonlarimi acmadi.
Neymis hamile gorunce uzuluyormus.
Evet var boyle insanlar ve Kimse buna anlayis gostermemi bekleyemez.
Neyse, bebeginize bisey olmaz korkmayin. Nazardan olunse kraliyet torunlari turp gibi buyumezdi, bu nazar bir bizim dumduz cocuklara degiyor :)
Bunu böyle düşünen ben degilim karsi tarafDüşünceniz çok acımasız nasıl böyle düşüne biliyorsunuz sizin hamile olmanızda arkadaşınızın henüz bebeği olmaması da Allah’ın takdiri özel bi yetenekten dolayı değil lütfen bu kötü düşünceden kurtulun bir insana bir kadına hiç yakışmıyor
Canim deyince bu seferde bana nispet yapiyor diyor.Allah isteyen herkesesaglikli nasip etsim InsKonu Sahibi öncelikle bebeğinizi tek dileğim sağlıkla kucağınıza alırsınız ben kırılmayın ama hatayı sizde buldun siz ona karşı samimiyetle hamile olduğunuz söyleyeseydiniz alıp karşınıza arkadaşım bak ben sana biley söyleyeceğim diyerek konuya girebilir
- “ ve hayta keşke önce sana verseydi Bazı şeyler elimizde değil seninde sınavın bu belki hayatta bende hamileyim ama sağlıklı doğar mı gebeliğim nasıl geçer zor olur mu bilmiyorum hepimizin hayatı pamuk ipliğine bağlı hayat biz insanlar için yaşamamamız gereken neyse onu yaşıyoruz Rabbimden başka kimse ne değiştirebilir nede bilebilir yaşayacaklarımızı inşallah seninde olacak dualarımdasın sendende destek ve dualarını bekliyorum bu Sevincimi seninle paylaşarak deseydiniz .” emin olun karşınızdaki insanın sizi kıskandığının şüphesini bile etmezdiniz
Bebeğime bişey olur mu diye fikre kapılan sizsiniz ama ne gibi bişey olabilir , imrendi diyelim yada kıskandı ne yapabilirBunu böyle düşünen ben degilim karsi taraf
Bosver be canimCanim aramiz cok bozuktu som zamanlarda sizce benden ayrildigina mi ağlıyor.ayrica ben böyle dusunecek biri degilim yasasaniz anlarsiniz
Amin ins saol canimBosver be canim
Niye kafani takiyorsun.
Uzulmus bozulmus vs vs
Senle alakali birsey yok
Gorusme bir sure bosver
Hamileligin tadini cikar
Allah ona da tez zamanda versin insallah
Tamam canım seni anlıyorum ama söyleme şeyli ve kurduğumuz cümlelerde çok önemli değil mi hayatta tatlı dil empati İnan ki sende oda benim sana yazdığım şekilde konuşmuş olmaydın anlayışlı ve gönlünüz rahat bir şekilde devam edecekti arkadaşlığınız ben bunu anlatmak İstediğim sadece başkasından değil sizden duyması ve doğru cümlelerle kendini ifade etmen onu ve seni bu düşüncelere itmezdi benceCanim deyince bu seferde bana nispet yapiyor diyor.Allah isteyen herkesesaglikli nasip etsim Ins
Başınıza gelince anlarsınız sanirim etrafinozda böyle kisiler yokBebeğime bişey olur mu diye fikre kapılan sizsiniz ama ne gibi bişey olabilir , imrendi diyelim yada kıskandı ne yapabilir
Niyetim sizi rencide etmek değil sadece kapıldığınız fikir gerçekten acımasızca ve saçma
Canim baska çocuğu olmayan arkadaslarimda var onlarla böyle degiliz.ama bu arkadasimda sezdim ben hamile olmadan oncede baskalarina yapardı.ve en uzuldugum benim bebegim uzerinden hava attigim yorumlari oldu asla böyle biri degilim .tek tek yasadiklarimi buraya anlatamam o kadar cok sey oldu ki beni böyle düşünmeye iten ben utanilacak biseu yapmadım.tsekkuer beni anladigin içinKonu sahibinin üstüne gereksiz geliniyor bence, kendince nazardan korkmus olabilir ya da karsi tarafi tanimiyorsunuz gercekten iyi niyetli olmayabilir.sonucta burda arkadaşını teselli ediyor ins onun da olur diyor ben hamileyken benim de bir arkadaşım vardı aynı şekil de o da çok istiyordu çok uzuluyordu ve imreniyordu ama biz birbirimize hep destektik birlikte dua ediyor uzuluyrduk hiç de kiskanclik sezmedim bana karsi sadece imrenme vardı ama kıskançlık olsa bende rahatsız olirdim açıkçası, sonucta herkesin bir sınavı var bu dunyada bu da onun sinavi.Benim olmadi başkasının da olmasın demek ayrı Rabbim hepimize nasip etsin demek ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?