Dilimin ucunda ama diyemiyorum..

Aysos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2008
76
0
86
Diğer
Yaklasik 3 ay önce onunla tanistim ve bu zamana kadar okulda gözlerim hep aradi onu. Hiç beklemedigim anda karsima çikiyordu, birbirimizi fark ediyorduk ama bir türlü konusma firsatimiz olmadi. Bir gün okulda karsidan geçerken bir sey sorabilirmiyim dedim ve öyle öyle konusmaya basladik. Ögrenci dernegi yönetiminde oldugu için bir yol bulup arkadaslik kurdum. Ama ben ondan çok hoslaniyorum, sanirim farkinda olmadan asik oldum...
Beni gördügünde utaniyor kizariyor hafiften, hatta yanimda bile rahat duramiyor.. sanki rahatsiz oluyormus gibi..
Her gördügümdede elim ayagim birbirine dolasiyor acaba ne desemde biraz konussak diye düsünüyorum. Arkadaslarim ona olan hislerimi söylememi söylediler, fakat ben çok korkuyorum. Bazen hoslaniyormus gibi geliyor bazende yok birsey hissetmiyor diyorum kendi kendime. Dilimin ucunda söyleyecem ona, tepkisi beni korkutuyor. Ki bana karsiliksiz oldugunu söylediginde onunla bir daha ne görüsebilecem ne de yüzüne bakabilecem...
Ne yapacagimi bilmiyorum senağlama

Bu arada ben yeniyim :) uzun zamandir foruma takiliyordum ama daha yeni üye oldum..

söyle canım söyle bak sonra çok pişman olursun.eşimle çok ama çok mutluyum ama birinide çok sevmiştim.ona hiçbir zaman itiraf edemedim.meğerse oda beni çok sevmiş sonradan bir arkadaşıma söylemiş ama artık çok geçti.şu anki evliliğim çok güzel ama insanın içinde bir kalp yarası olarak kalıyor her zaman.o birşeyler hissetmesede söyle aşktan utanılmaz.hem neden yüzüne bakamıyacaksın canım.sen utanılacak birşey yapmıyorsun ki.

aysos biraz daha bekle iyice çocuğun sana bişey hissedip hissetmediğinden emin ol derim....

sanirim söylemeyecegim. geçen hafta demistim ona zamanin varmi önemli diye. cuma günü okula geldiginde beni arayacakti ama sonra bende bosuna gelmesin diye mesaj attiydim pazartesi de olur diye. ve bugün pazartesi... ne aradi ne de gördüm. unutmusta olabilir gerçi ama kendimi kandirmama hiç gerek yok..
araya yaz tatilide girdigi için artik hersey geldi. Sanirim son umudumuda kaybettim.
Görüsmek isteyen zaten bana bir sekilde ulasir. Ama bundan sonra bende pesinden kosturamam, hep ilk adimi ben bir sekilde attim. kismet iste olursa olur olmazsa da olmaz :)

söyle canım söyle bak sonra çok pişman olursun.eşimle çok ama çok mutluyum ama birinide çok sevmiştim.ona hiçbir zaman itiraf edemedim.meğerse oda beni çok sevmiş sonradan bir arkadaşıma söylemiş ama artık çok geçti.şu anki evliliğim çok güzel ama insanın içinde bir kalp yarası olarak kalıyor her zaman.o birşeyler hissetmesede söyle aşktan utanılmaz.hem neden yüzüne bakamıyacaksın canım.sen utanılacak birşey yapmıyorsun ki.

tamamen katılıyorum canım bencede sölemelisin çok güzel şeyler hissediyorsun bunda utanılacak bişey yok söyle rahatla!!

çok tesekkür ederim...
ama ne yapacagimi hiç bilmiyorum. Arkadasimdan biri birak diyor, sana karsi birsey hissediyorsa seni mutlaka arar. Digeri ise söyle ve rahatla diyor en azindan ne hissettigini ögrenirsin. Sasirdim iyice. Bir yandan onu arayipta onun pesinden kostugum hissini vermek istemiyorum, ne kadar kovalarsam o kadar kaçar.

Belki yaz tatilinden sonra görüsürüz veya yaz tatilinde bir sms/mail atarim nasilsin diye. Beklemek belki de en iyisi. Benimle görüsmek isterse telefon edebilir veya mail atabilir.

Hatta arkadasim demisti bana ona mail yaz ve yazdigin siirin ilk satirlarini yaz ve durumu açikla. Fakat ben ona bunu söylerken gözlerine bakmak istiyorum, yüz ifadesini görmek istiyorum. Çok kolaya kaçmakta bana göre degil :).

soyleme canım ınan soyleyınce aradakı o buyu bozuluyor..belkıde senı samımı bı arkadası gıbı goruyor senden hoslandıgının bı garantısı yok cunku..hadı hoslanıyor dıyelım sen kız basınla soylesemmı dıe dusunuyorsun onun daha fazlasını dusunup yanına gelmesı lazım..ılk adımı sen atma bılıyorum cok zor soyleyememek ama yapma..ınan daha cok kırılırsın belkı ıstemedıgın seyler duyacaksın erkeklerın sagı solu bellı olmuyo sag gosterıp sol vuruyorlar sana karsı bısıler hıssedıyorsa er yada gec gelecektır emın ol yeterkı bekle hem o zaman daha guzel olur hersey daha heyecanlı olur..sımdı sen soylesen ve ıstemedıgın cvp alsan gururun kırılır ıncınırsın bı daha kı ılıskınde karamsar olursun..ona yakın davran ılgılen bı sekılde bellı et ama sakın soyleme canım senden ısık gorunce oda bısıler yapacaktır

tesekkür ederim :1hug: bende söylemekten vazgeçtim. hayirlisi neyse o olsun. olacaksa zaten olacaktir yoksada canim saolsun :1rolleyes:

Merhaba arkadaslar,

Yaklasik bir sene önce bu konuyu yazmistim :). Zaman ne çabuk géçmis. Uzun zamandir foruma girmiyordum. Derslerle o kadar yogundum ki.. Herneyse bu olay hakkinda bir gün çocukla görüsüp söyleyecektim ondan hoslandigimi, yoksa içim rahat etmezdi :). Ara sira okulda görüstügümüz olurdu ama yinede söylemedim. Sonra da zaten sogumaya basladim. Anladim ki ben böyle seylere henüz hazir degilim. Simdi ise 1 sene geriye bakinca vay be diyorum :) ve iyiki hiç ona bu konuyu açmamisim diye düsünüyorum. Kafam çok rahat artik.. :)
Insallah bundan sonra foruma sIk sIk girmeye çalisacagim.
Ayrica bana konu hakkinda tavsiyede/yardimda bulunan arkadaslara çok ama çok tesekkür ediyorum..

Sevgiler

Bence arkadaşlarından yardım al sen bilmiyormuşsun gibi konuşsunlar onunla bir zamanlar yapmıştım buna benzer bişey..
Şimdi ayrılar ama olsun sonuçta içlerinde uhde kalmadı :)))

evet canim aradan bir sene geçti, hiç bir sey olmamis gibi :).
arkadaslarim teklif ettiler biz arabuluculuk yapalim diye, fakat ben kabul etmediydim. iyiki de etmemisim :)

Back
X