- 25 Eylül 2018
- 150
- 281
- 103
kızlar merhabalar, öyle yoruldum ki artık k.v min kırıcı sözlerinden, olayı kısaca anlatayım eşim kayınvalidemin evinde boya yapıyordu bir izin günü, öğlenede yemek yapacakmış benide çağırdılar, ben de 2 haftadır ağır bir hastalık geçiriyorum,neyse birazdaha ayaklandım derken evimi toparladım öğlen oldu, aldılar beni, gittim yemek yenildi vs ortalığı topladım aşağıya inerken bacaklarımın tutmadığını hissettim eşimle bunu koşurken arkamdan bağırdı rahatlık batıyor sana diye, ne olduğunu anlamadım öyle kızgınım ki!
Dertleşmek istiyorum, tecrübeli olanlar lütfen yardım etsin nasıl idare edeceğim
Dertleşmek istiyorum, tecrübeli olanlar lütfen yardım etsin nasıl idare edeceğim

Tani ;kireçlenme ,kansızlık vb.Eltimin rahminde kitle ve mudehale ile durdurulan kanamaları oldu,kadincagiza biyopsi yapildi ve birkaç hafta da bir kontrol/hastahane işleri oldu.Kayinvalidem doktora gidilirken ona haber verilmediği için delirdi.O da gidermiş kontrole ,oğlu madem karısını oncacik şey için doktora goturuyormus...onu da götürmeliymis.Bu arada kayinpederim sağ ama o kocasi ile birlikte doktora gitmeyi "sevmiyormuş"