Benim 2 ay oncesine kadar baya bi sisti ama simdi biraz indi gibi ama benim de sol taraf daha sis ucu da sis 2 ay sonraya insallah iner diye dusunuyorum cunku ozaman 6. ay i dolduruyoruzz gerci 1 seneyi bile bulabiliyormus burnum tam istedigim gibi olmadi ama daha sis oldugu icin takmiyorum ben pek Tekrar gecmis olsun Umarim ikimizinde burnu istedigimiz gibi olur :):)
hayırlı olsun sonunda kurtuluyorsun cnm bol bol deniz suyu sık çok rahat nefes aldırıyor :13:Bugün alçı çıkacak, hala nefes alamadım
Dilşadcım resimlerine baktım şimdi gerçekten çok hoş olmuş burnun çok beğendim. Kaviside gayet güzel duruyo sağlıkla kullan yeni burnunu canım :112:
cnm çok saol ne bilim tam benim istediğim gibi olmadı ben daha kavisli istiyordum ve ucu daha kalkık ilk zamanlar istediğim gibi kalkıktı ama zamanla düşüyormuş ödemler indikçe ama bu halide eskiye göre iyi inş seninkide daha güzel olsun zaten favorilerim arasındasın ben çok beğendim senin burnunu cnm kavisi süper olmuş :13:
tşk ederim arkadaşlar herşey yolunda ama hala istediğim kaviste ve kalkıklıkta değil başlarda kalkıklığı güzeldi ama zamanla düşüyor ya demek ki onu hesaplayarak kalkıklığı daha fazla olucakmış tecrübe etmiş oldumresimleri bu hafta düzenlim ay ay eklicem ilk 2 ay hergün resim çekmiştim sonra bıraktım ay ay çektim hergün çektikçe daha çok takılmaya başlıyor insan sizde öyle yapın :13:
Canım ben çok beğendim burnunu en önemliside doğal duruyo :) Kavisinin daha fazla olması belki sorun yaratabilirdi sonuçta örnekleride var halimize şükür yani tek sorun kavisi az oluversin dimi amaİşin açıkcası bende kavis istemedim düz istedim üstünü çünkü yüz hatlarım çok yumuşak değil alçıdan çıktığı gün öyleydi ama şimdi bambaşka bişi oldu buna da şükür :) sende sıkılma canım 6.aya kadar şekil ortaya çıkmış olsada ufak değişimler olabiliyo biraz daha kavis olabilir ama olmasada zaten bu halide gayet hoş bence :116:
Merhaba,
öncelikle gecmiş olsun,hangi hastanede,hangi dr ve ne kadara ameliyat oldunuz? birde benide ekleyebilir misiniz?
resimlerinizi merak ettim? tşk.
çok tşk ederim cnm ama özellikle belirtmiştim kavisli olduğu belli olsun ve kalkık ama doktorum biraz doğallıktan yana ben galiba estetik olduğu bağıran burunları seviyorumgözüme hoş geliyor bakalım 6 ay dolsun ama bu hali bile eskiye göre çok iyi durumda cnm senin burnun süper yüzünle çok uyumlu olmuş ve yakışmış bazen burun süper oluyor ama o yüzle uyumlu olmuyor yakışmıyor senin burnunu ben çok beğeniyorum
:) Bende doktorunla aynı fikirdeyim canım doğal olması daha güzel ama tabi senin nasıl bi burun istediğinde önemli sonuçtaBen mesela bugün ' ben estetiğim ' diye bağıran bi burun gördüm inan hoş olmuyo ifade sıfır yani üzüldüm kıza umarım onun burnuda düzelir mutlu görünmüyodu çünkü.. ama seninde söylediğin gibi süper bi burun olabilir ama yüze yakışmaz o zaman napıyım ben öle burunuu dimi tatlım Gördüğüm kadarıyla ben senin burnunu çok beğendimmm canım içine sinsin bence aslında sende yüzünü de tamamen göstericek şekilde resim koyarsan daha sağlıklı bi yorum yapabilirim diye düşünüyorum :112:
haklısın cnm birde öyle olsaydı ben onada takardım çok abartılı diye zamana bıraktım artık aslında ben tam eklicektim resmimi çünkü çene burun uyumu çok önemli ama eşim saolsun istemiyor onları bile istemiyordu ama ben ekledim o kadar da değil yani net ortamına pek güvenmiyor kendisi bende kırmadım ama haklısın senin nasıl gidiyor masaj verdi mi herşey yolunda mı inş sorun çıkmadan atlatırsın düğünü olan sen miydin :44:
Eşin istememekte haklı canım doğru söylüyosun neyse artık gördüğümüz kadarıyla idare ederiz bizdeDoktorum masaj verdi canım elimden geldiği kadarıyla yapmaya çalışıyorum bende şimdilik ucundaki yamukluk dışında bi sorun görünmüyo canım umarım ilerde bi sorun yaşamayız evet tatlım nasipse eylülde düğünüm var o zamana kadar düzelsin başka bişi istemiyorum :123:
Dilşadcım burnun çok güzel canım
Henüz bant yok bebeğim, plasterin üzerine yine alçı yapıldı:)) sadece burun ucunu görebiliyorum o kadar
anladım inş istediğin gibi olur benim bir hafta alçı bir hafta bantlar durdu çıktı o nasılmış 2.ye yine alçı oluyor :44:
canımm doktorun kımdı ogrenebılır mıyımmm? bu arada umarım onceden sormamısımdır sana sureklı resımlere bakıp doktorları ogrendıgım ıcın kafam karısmaya basladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?