Dilşad Burun Estetiği Ameliyatı

ya evet dilşad bende olmayı düşünüyorum..eylül ekim gibi kısmetse..emre ilhan ve naci çelik arasında gidip geliyorum.sitede hep emre ilhan var..hiç estteik olmadım.o yüzden bir kez olup tam olayım istiyorum..ondan sordum sana da nerde oldun diye..eklediysen bakim resimlerine..:)

dilşad çok beğendim burnunu...doğal olmuş ve düzgün..çok kavisli olursa önden burun deliklerin çok belli olurdu bence.burnun iyi olmuş..darısı başımızaa..ya mehmet mutafı yeni duydum..sanıırm bir bayan arkadas ona düzelttirmiş burnunu...acaba başka hastası var mı sitede..

tşkler cnm beğenmene sevindim daha güzeli senin olsun inş zamanlaman güzel olmuş ameliyat için bu sıcaklarda çekilmez çünkü :87: bence emre ilhan ama site çok geniş zamanın çok hepsine bak araştır hemen karar verme başka hastası yok galiba mehmet mutafın görmedim ben öncelikle nasıl bir burun istiyorsun kafanda onu netleştir ona göre dr bak her dr tarzı başka çünkü şimdiden bol şans cnm

Son düzenleme:
ya bu mehemt mutaff eskiden ayşa adlı şarkıyı söyleyen şarkıcı mutafmışş..şaşırdım yaa.:))bende nerden tanıdık geliyo siması diyodum..:))
rojda demirerin burnu çok hoşuma gidiyor.birde seren serengil in..emre ilhanın tarzı belli..genelde seren serengil tarzı burun yapıyo benim hoşuma gidiyo..
bakalım sanırım emre ilhan olacak ama hayırlısı...)

bende ilk duyduğumda şaşırmıştım evet bende ufak kavisli kalkık burunları seviyorum emre ilhan süper bence bu konuda cnm :87::87::87:

kızlar nerelerdesiniz sesiniz çıkmıyor hepinizin burnuşu nasıl iyi mi bende bu hafta giderim artık kontrole geçen hafta denize başladım girmeye çok iyi geliyor deniz çok rahatlatıyor :87::87:

kızlar epey oldu yazmayalı haziranda 6. ay doldu ve kontrole gittim ufak tefek sorunlar vardı dr mada söyledim o da onayladı sol burun deliğim daha aşağıda ordaki ödem hala inmedi azda olsa var ödem sol tarafı çok sevdi galiba kaviside artık hoşuma gidiyor ama burun ucu ilk zamanlardaki gibi kalkık değil ödem indikçe ucuda düşüyor onuda söyledim drma 3 ay sonra yani ekimde gel dedi hala düzelmediyse lokalle düzeltirim dedi bende yapmışken burun ucumuda kaldırın istediğim gibi dedim eskiye göre kalkık ama benim istediğim düzeyde kalkık değil ne yapim kalkık seviyorum drma çok tşk ediyorum süper bir dr o kadar sempatik bir burun yaptı ki her gören çok beğeniyor yüzüme çok yakıştığını söylüyor iyi ki olmuşum kızlar çok mutluyum çok

benide ekler misin resimlere bakabilir miyim?

cnm beni de ekler misin?çok merak ettim burnunu:)

kızlar tşk ederim inş hepiniz olursunuz ve mutlu olursunuz önemli olan doğru dr bulmak

Son düzenleme:
kızlar nerdesiniz sesiniz çıkmıyor dr ma gittim revizyona karar verdik kavisi ve kalkıklığı istediğim gibi değil burun delikleride simetriydi yılbaşından sonra olucam olunca yeni resimleri çeker eklerim kızlar drm gerçekten çok iyi ve anlayışlı beni anladı ve kırmadı darısı tüm olmak isteyenlerin başına inş hepimizin burnu istediğimiz gibi olur

Mersinde Ameliyat olan var mı Ya alnım alındıgı için bakışlar bomboş geliyo ÇILDIRACAM intihar etmekten korkuyorum

cnm sakin ol kendini üzüp yıpratma herşeyin çözümü var beğenmiyorsan doktorunla konuşup şikayetlerini söylesen sana yardımcı olur resmin var mı ne kadar oldu ameliyat olalı sen alnım alınmış dedin nasıl oluyor anlamadım

dilşad şimdiden geçmiş olsun doğru bir karar vermişsin bence inşallah istediğin hayal ettiğin burna kavuşursun

cuma günü oldum kızlar 2. ameliyatımı şuan alçıyla yazıyorum bu msjı alçıdan bile kavisi ucuda kısalmış güzele benziyor heyecanla bekliyorum alçının çıkmasını darısı olmak isteyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…