bende öyle çok araştırdım nerdeyse 2 yıla yakın ve sıkıldım kafamda epey karışmıştı ama yüzyüze ilk defa gittim muayneye ve epey sorunlu bir burnum vardı doktorum medical park dr Cengiz Bozkurt çok iyi bir dr kesinlikle tavsiye ederim ben ilk ona gittim ve ona oldum hastane ve dr süperlerdi birde kbb dr girdi benim ameliyatıma sen nerdesin nerde olmayı düşünüyorsun olucaksan bu ay çıkmadan ol derim sıcaklar başlamadan
canım ben su an Ankaradayım okulum haziran da biticek malesefhatta mezunıyettı falan haziran sonu :44: İzmirde olmayı dusunuyorum iki isim vardı kafamda biri ufuk bilkay biride cemil tugay ve yüksek olasılık cemıl tugay olucak ama dediğin gibi izmir sıcaklarıyla bogusuyor olucamm ama değer diyip kendimi avutuyorum çünkü artık daha fazla ertelemek istemiyorum bu arada senin burnunda çok güzel olmuş hatta özellikle ilk ay olan resimlere bayıldım çok tatlı görünüyor
tşk ederim cnm eskiye göre çok iyi durumda cemil tugay beye oyal ark ameliyat olmuştu beğenmemişti inş istediğin gibi olur çok iyi araştır artık biraz da şansına :13:
Canım bu iş hem şans işi hemde her insanın beklentisi farklı. en iyi diyebiliceğimiz doktordan bile memnun kalmayan insanlar çıkabiliyor malesef. İstediğin şeyi en iyi şekilde anlatabilirsen ve şans da yanında olursa herşey iyi olur gibi gibi gibi
herşeyden önce sağlık artık gece uyurken ağzımdan nefes almak gibisi yok çok rahatladım inş seninde istediğin gibi olur cnm sonuçları burda bizimle paylaşmayı unutma zaten asıl süreç ameliyattan sonra başlicak o süreçte burda birbirimize destek olucaz :13:
canım benim çok haklısın inşallah zaman hemen geçerdeee o günler çabuk gelirrr bende sizinle paylaşırım herşeyi
özellikle ilk ay rüya gibi geçicek hiç anlamican ameliyat korkun varsa ameliyata giderken çıkınca burnunun tam istediğin gibi çok güzel alıcağı şekli düşün geçiyor korkun ben öyle yapmıştım uyudum uyandım
evet ameliyat korkum var biraz ama kendi kendimi telkin edicem artık bi şekilde senin dediğinde çok mantıklı
evet ameliyat korkum var biraz ama kendi kendimi telkin edicem artık bi şekilde senin dediğinde çok mantıklı
Ben de olmaya cesaret edemem gibi geliyordu, oldum ve hatta üzerinden 11 gün geçti... her şey nasıl bir anda oldu anlayamadım bile... darısı başına
Ben de olmaya cesaret edemem gibi geliyordu, oldum ve hatta üzerinden 11 gün geçti... her şey nasıl bir anda oldu anlayamadım bile... darısı başına
merhaba bianco bende ameliyat olacağım arkadaşım sen kime oldun
Ankara da İsmail Şahin e ameliyat oldum. Burnumu henüz göremedim :))) ama dr umdan çok memnunum
en kısa zamanda resim resimmerak ediyorum inş güzel olmuştur cnm
Bende senin yöntemi kullandım, artık rahatça banyo yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?