Dilşad Burun Estetiği Ameliyatı

canım ben su an Ankaradayım okulum haziran da biticek malesef hatta mezunıyettı falan haziran sonu :44: İzmirde olmayı dusunuyorum iki isim vardı kafamda biri ufuk bilkay biride cemil tugay ve yüksek olasılık cemıl tugay olucak ama dediğin gibi izmir sıcaklarıyla bogusuyor olucamm ama değer diyip kendimi avutuyorum çünkü artık daha fazla ertelemek istemiyorum bu arada senin burnunda çok güzel olmuş hatta özellikle ilk ay olan resimlere bayıldım çok tatlı görünüyor

tşk ederim cnm eskiye göre çok iyi durumda cemil tugay beye oyal ark ameliyat olmuştu beğenmemişti inş istediğin gibi olur çok iyi araştır artık biraz da şansına :13:

tşk ederim cnm eskiye göre çok iyi durumda cemil tugay beye oyal ark ameliyat olmuştu beğenmemişti inş istediğin gibi olur çok iyi araştır artık biraz da şansına :13:

Canım bu iş hem şans işi hemde her insanın beklentisi farklı. en iyi diyebiliceğimiz doktordan bile memnun kalmayan insanlar çıkabiliyor malesef. İstediğin şeyi en iyi şekilde anlatabilirsen ve şans da yanında olursa herşey iyi olur gibi gibi gibi

herşeyden önce sağlık artık gece uyurken ağzımdan nefes almak gibisi yok çok rahatladım inş seninde istediğin gibi olur cnm sonuçları burda bizimle paylaşmayı unutma zaten asıl süreç ameliyattan sonra başlicak o süreçte burda birbirimize destek olucaz :13:

canım benim çok haklısın inşallah zaman hemen geçerdeee o günler çabuk gelirrr bende sizinle paylaşırım herşeyi

canım benim çok haklısın inşallah zaman hemen geçerdeee o günler çabuk gelirrr bende sizinle paylaşırım herşeyi

özellikle ilk ay rüya gibi geçicek hiç anlamican ameliyat korkun varsa ameliyata giderken çıkınca burnunun tam istediğin gibi çok güzel alıcağı şekli düşün geçiyor korkun ben öyle yapmıştım uyudum uyandım

evet ameliyat korkum var biraz ama kendi kendimi telkin edicem artık bi şekilde senin dediğinde çok mantıklı

evet ameliyat korkum var biraz ama kendi kendimi telkin edicem artık bi şekilde senin dediğinde çok mantıklı

ben yıllarca o korkudan uyuyup uyanamama korkusundan erteledim öyle cesaret iğnesi falanda olmadım öyle düşündüm son kez dr konuştum uyudum dene bak o korkun geçicek :13:

Ben de olmaya cesaret edemem gibi geliyordu, oldum ve hatta üzerinden 11 gün geçti... her şey nasıl bir anda oldu anlayamadım bile... darısı başına

en kısa zamanda resim resim merak ediyorum inş güzel olmuştur cnm

Şekerim ilk on gün sürekli resim çektim ... sonunda bıktım :)) ama son kontrolümde dr ameliyat sonrası resimlerimi çekerse önceki resimlerle birlikte kopyasını ister buraya koyarım ok:)

tamam cnm sen artık ameliyat tarihinin her ayında resim çek farklı profillerden burnundaki değişimi daha iyi gözlemlersin artık rahatlamışındır alçı çıkınca ilk su değince bir acayip oluyor en çok da normal banyo yapmayı özlüyor insan ben vücudumu yıkıyordum sonra saçlarımı kuaföre yıkatıyordum sen nasıl yaptın cnm

Son düzenleme:
kızlarrrrrr 6. ayıma girdim haftaya dr ma kontrole gidicem yeni resimler çekilicek sonunda ama hala sol tarafımda ödem var sol tarafı çok sevdi ödem sonunda kızlar 6. ayıma girdim darısı tüm olmak isteyen arkadaşların başına çok rahat geçti bu süreç ama artık güneş gözlüklerimi takmak istiyorum burnum bozulmasın derken gözlerimden olmim artık takarım heralde dr ma sorucam :87: iyi ki olmuşum kızlar iyi ki herşeyden önce sağlık çok rahat nefes alıyorum ve şeklide düzeldi yüz hatlarım acayip yumuşadı :87::87::87:

beni de eklermiisn merak ettim burnunu..ne kadara nerde olduğunu da öğrenebilirmiyim..teşekkürler..:92:

cnm burda bursada medical parkta oldum çok memnun kaldım hastaneden ve doktorlarımdan hem plastik estetik dr hem kbb girdi hem içten hem dıştan sorunluydu burnum her burnun ihtiyacı farklı olduğundan fiyatıda farklı olur cnm burdan fiyat söylemek doğru olmaz sen olmayı düşünüyor musun resimlere bakınca yorumlarını beklerim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…