• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilsiz değil dilli şeytanlar..

limonlupasta06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
986
1.016
88
O kadar sinirleniyim o kadar kızgınım ki.:KK62::KK62: yaşadığım şehirdeki bir köyde 17 yaşında bir kızı kaçırıp tecavüz ettiler. Bunu yapan kızın komşusu olan adi herif kızdan 20 yaş büyük. olay adli mercilere intikal etti, yapan mahlukat 30 seneye yakın hapis cezası aldı ama kıza ve ailesine köyde öyle baskı yapıyorlar ki şikayetini geri alması hususunda..sürekli taciz, sürekli bir mahalle baskısı.. yavrum ağlayarak aradı beni elimden de hiçbir şey gelmiyor. yaşadıkları yetmiyor gibi şimdi de çevre rahat bırakmıyor... kadın olmak ne kadar zor.. yavrum öyle masum öyle saf iyi niyetli bir kız ki çok dert ettim ...dua edin hanımlar yavrum üniversite imtihanlarına hazırlanıyor tek şansı kazanıp oradan kurtulmak..:KK43::KK43:

valla annesi babası kızı korumak adına ya oradan taşınsın ya da kızı sosyal hizmetlere göndrsinler bir seneliğine
yatılı bir liseye de olabilir

O köyden uzaklaşmaları onlar için en iyi çözüm.kimseyi köylü diye aşağılamak haddimiz değil ama eğitim ve bilinç farkı ortada işte.

valla annesi babası kızı korumak adına ya oradan taşınsın ya da kızı sosyal hizmetlere göndrsinler bir seneliğine
yatılı bir liseye de olabilir

kız şuan 18 yaşında olay geçen sene 17 yaşındayken oldu. sosyal hizmetler kabul etmez diye biliyorum. köyden ayrılamıyorlar babası çiftçi ne yaparız nerde çalışırız diyorlar. kızın 3 kardeşi ünide okuyor. bu sene liseyi bitirdi yavrum. üniversite imtihanlarına hazırlanamadı hala da olayın etkilerini atlatmış değil. bu sene inş kazanırda kurtulut o köyden :(

Bildiğim kadarıyla durum her ne olursa olsun 18 yaşından küçük biriyle ilişkiye girmek suç teşkil eder.
Şikayeti geri çekse de çekmese de suçludur.

Ablalarından birinin yanına gitmesi mümkün değil mi şu an? Belki kızcağız oradan gidince ailesinide rahat bırakırlar. Allah cezalarını versin.

O şikayetini al diyenlerin hepsine Allah'tan aynı travmayı yaşamasını istiyorum. Bu kadar kolay mı ya? İnsanlar ne kadar garip! Bu tür ahlaksız adamları toplumda dışlamalıyken bir de içlerine sokmaya çalışıyorlar. Ne malum yarın öbür gün kendi kızlarına göz dikmeyeceği? Allah akıl fikir insan eylesin.

Kız için ne kadar zordur şu anda kim bilir. İnşallah kazanır üniversiteyi de kurtulur.

Yazıklar olsun.. Nereye gidiyor bu insanlık.. Kendi kızlarının kardeşlerinin başlarına gelse böyle baskı yapabilirler miydi acaba. Ne günlere kaldık. Allah ıslah etsin herkesi.

Kızı 3 kişi kaçırıyor biri tecavüz ediyor. Kaçıranlardan ikisinin de kızları var. sonra bunlara başka iki yaşlı yardım ediyor falan. şimdi hepsi hapiste. şu an da tüm komşuları köylüsü falan bir kız için 3 kişi hapistemi yatsın alın geri şikayeti evlensinler diye baskı yapıyorlarmış. sürekli kızı ailesini tehdit ediyorlarmış sanıkların aileleri. şikayette edemiyorlar korkuyorlar. geçenlerde geldiler babasıyla konuştum adamın gözleri doldu. düşman taşımak çok zor dedi. nasıl bir insanlıktır anlamıyorum haklılar ama herkes onlara düşman olmuş. aklım hafsalam almıyor :KK62:

Canim kizi yanina alma gibi bi durumun varmi ?

Keşke olsa ama malesef. ailesi kızın destekçisi, kızlarının arkasında. kızın annesi öyle elleri öpülesi bir kadın ki görmelisiniz. kızına nasıl sahip çıkıyor. Ama işte etrafı kızın acısını bile yaşamasına izin vermiycek şerefsizlerle dolu :(

Hangi kafayı yaşıyorlar bu şikayetini geri alması için baskı yapanlar anlayamıyorum.
Yani adam haklı mı kıza tecavüz etmekte, bunu mu savunuyorlar?
Yoksa erkektir yapar evlensinler temizlensin mi yoksa kız tecavüz edilmeye mahkumdur mu diyorlar içlerinden?
Ben cidden bu kafayı anlayamıyorum lütfen biri açıklasın da zorlamayayım beynimi daha fazla.

Kızı 3 kişi kaçırıyor biri tecavüz ediyor. Kaçıranlardan ikisinin de kızları var. sonra bunlara başka iki yaşlı yardım ediyor falan. şimdi hepsi hapiste. şu an da tüm komşuları köylüsü falan bir kız için 3 kişi hapistemi yatsın alın geri şikayeti evlensinler diye baskı yapıyorlarmış. sürekli kızı ailesini tehdit ediyorlarmış sanıkların aileleri. şikayette edemiyorlar korkuyorlar. geçenlerde geldiler babasıyla konuştum adamın gözleri doldu. düşman taşımak çok zor dedi. nasıl bir insanlıktır anlamıyorum haklılar ama herkes onlara düşman olmuş. aklım hafsalam almıyor :KK62:
Siz şikayet edin isminiz gizlensin.
Hapisteki diğer suçlular eğer yaptıklarını biliyorlarsa onlara çektiriyorlardır içerde o yüzden geri almasını istiyorlardır.
Hiçbirşey yapamazlar onlara, yaparlarsa eğer hepsi toptan girer bir daha hiçbir zaman çıkamazlar. Bunun bilincindedirler o yuzden ellerinden hiçbirşey gelmeyecek. Tehtitten başka...

ya bi de komşuları köylüleri olacak rezil herifler
köy dışında bi teyze hala yok mu kızcağız onlarda kalabilse..

Back
X