dini konu yasakMerhaba arkadaslar
Benim değil fakat bi arkadaşımin ufacık bi sorunu var benimle paylaştı ben pek bi karar veremedim size sormak istedim fikirlerinizi bekliyorum
Arkadaşım uç dört aylik evli. Resmi nikahları var ama dini nikahları yok. İkisi de çok yoğun çalışıyorlar biraz da eşi umursamiyor bu konuyu sanırım. Arkadaşım araştırmış biraz resmi nikah varsa her hangi bi günahı olmaz diye bulmuş. Ama benim aklımda soru işaretleri kaldı. Sizin düşünceleriniz nelerdir?
Merhaba arkadaslar
Benim değil fakat bi arkadaşımin ufacık bi sorunu var benimle paylaştı ben pek bi karar veremedim size sormak istedim fikirlerinizi bekliyorum
Arkadaşım uç dört aylik evli. Resmi nikahları var ama dini nikahları yok. İkisi de çok yoğun çalışıyorlar biraz da eşi umursamiyor bu konuyu sanırım. Arkadaşım araştırmış biraz resmi nikah varsa her hangi bi günahı olmaz diye bulmuş. Ama benim aklımda soru işaretleri kaldı. Sizin düşünceleriniz nelerdir?
ayrıca neden buraya sorma gereği duydunuz?cevap verenlerin dini açıdan cok bılgılı oldugu kesinmi?Merhaba arkadaslar
Kesin değil fakat bilgileri fikirleri vardır sadece danışmak istedimayrıca neden buraya sorma gereği duydunuz?cevap verenlerin dini açıdan cok bılgılı oldugu kesinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?