- 2 Kasım 2013
- 456
- 50
- 43
- 35
- Konu Sahibi cillibombom
-
hanımlar tekraer merhaba. bugun ikinci konum ne dertliymissin diyeceksiniz ama yazmadan duramadım.
biz nisanlanalı bir bucuk ay kadar oldu. dini nikah kıyılacaktı. nisanlımın ailesinde bi imam var o gun nisanımızda da duamızı okudu. teyzem biz babaannem aynı binada oturuyoruz. bende kayınvalideme teyzemgiln evine inelim sahitlerle kıyılsın dedim yok yok dedi tarihi kimse bilmemesi gerekiyor falan. tamam dedim ama ondan sonra hic lafını acmadı. gecen hafta nnisanlıma sordurttum cunku annem nikah isi noldu dedi annesi ben bi babanla konusuyum da demis. bgun de imam olan kisi icin x e bi gun oturmaya gidelim o arada kıyılsın nikahınız demis
ben olmaz fdedim nisanlıma ben cekinirim nerde gorulmus misafir olarak gidilip nikah kıyılacagı dedim o da hak verdi. sonra da ne zaman oldu bunlar biz sormasak konusmuyo bıktım ben ayarlıcam merak etmw dedi kapattı.
sizce de abes olmaz mı kayınvalidemin dedigi ben mi haksızım yoksa...
hanımlar tekraer merhaba. bugun ikinci konum ne dertliymissin diyeceksiniz ama yazmadan duramadım.
biz nisanlanalı bir bucuk ay kadar oldu. dini nikah kıyılacaktı. nisanlımın ailesinde bi imam var o gun nisanımızda da duamızı okudu. teyzem biz babaannem aynı binada oturuyoruz. bende kayınvalideme teyzemgiln evine inelim sahitlerle kıyılsın dedim yok yok dedi tarihi kimse bilmemesi gerekiyor falan. tamam dedim ama ondan sonra hic lafını acmadı. gecen hafta nnisanlıma sordurttum cunku annem nikah isi noldu dedi annesi ben bi babanla konusuyum da demis. bgun de imam olan kisi icin x e bi gun oturmaya gidelim o arada kıyılsın nikahınız demis
ben olmaz fdedim nisanlıma ben cekinirim nerde gorulmus misafir olarak gidilip nikah kıyılacagı dedim o da hak verdi. sonra da ne zaman oldu bunlar biz sormasak konusmuyo bıktım ben ayarlıcam merak etmw dedi kapattı.
resmi nikahınız var mı?sanırım yok.
sakın yapmayın böyle birşey.kim dedi size bunu.
suçtur bu.çok büyük cezası var.
lütfen böyle şeyler yapmayın.nikah cüzdanınızı görmeden hiç bir imam dini nikahınızı kıyamaz.
abes olan şey bu değil.abes olan resmi nikah olmadan dini nikah kıymaya kalkışmaları.
benım bıldıgım resmı nıkah olmadan ımamlar dını nıkah kıymaz (yasak cnku bazı erkekler resmı nıkahı sonradan yapmadıkları ıcın ve yası kucuklerın evlenmesının önune gecılmesı ıcın ) ıstersenız bır ımama sorun bıde öyle gun fılan bılınmemesı gerekıyrmus saçmalıgıda ne bı arastırın yada babanız bı ımama gıtsın sorsn usulü nasıldır dıye
bizde adet boyle ve bence de gerekli dini nikah yapıp aynı evde yasamıcaz neyse uzatmak istemiyorum DİNİ POLEMİK YARATMAK İCİN ACMADIM BU KONUYU ONEMLE BELİRTİYORUM SORU ORTADA ONA UYGUN YORUMLAR İSTİYORUM (NOKTA)
resmi nikahsız evlenenler kimi kandırıyor acaba?
Cinsellik yaşayabilmek için araç mı?
soru bu degl polemik yaratmak icin cabalamayın neden kıyıldıgının gerekcesi asagıda yazıyor resmi nikah dugunumuzda ekimde yaniiiresmi nikahsız evlenenler kimi kandırıyor acaba?
Cinsellik yaşayabilmek için araç mı?
bizde adet boyle ve bence de gerekli dini nikah yapıp aynı evde yasamıcaz neyse uzatmak istemiyorum DİNİ POLEMİK YARATMAK İCİN ACMADIM BU KONUYU ONEMLE BELİRTİYORUM SORU ORTADA ONA UYGUN YORUMLAR İSTİYORUM (NOKTA)
sakın dini nikah falan kıymayın..düğününze bikaç gün kala gider kıyarsınız...hocalar resmen yalvarıor resmi nikahtan önce kıyılmazsın die.kader bu hiçbişi garanti deil.kıymayınhanımlar tekraer merhaba. bugun ikinci konum ne dertliymissin diyeceksiniz ama yazmadan duramadım.
Yanlış anlama snei veya adetlerinizi eleştirmek için yazmıyorum
Yakın bi arkadaşım sözlendi, söz günü imam nikahı kıyılmasını istediler aynı sizinki gibi
Kıydılar
Sonra anlaşamadılar
Kız nişanı attı
Çocuk çirkinleşti
Bohça, çiçek vs. ne varsa nakit karşılığını hesabıma ödemeden seni boşamam dedi, sende kimseyle evlenemezsin
Kredi çekip ödediler fazlasıyla kabarttıkları listeyi, öyle boşanabildi.
Yanlış anlama snei veya adetlerinizi eleştirmek için yazmıyorum
Yakın bi arkadaşım sözlendi, söz günü imam nikahı kıyılmasını istediler aynı sizinki gibi
Kıydılar
Sonra anlaşamadılar
Kız nişanı attı
Çocuk çirkinleşti
Bohça, çiçek vs. ne varsa nakit karşılığını hesabıma ödemeden seni boşamam dedi, sende kimseyle evlenemezsin
Kredi çekip ödediler fazlasıyla kabarttıkları listeyi, öyle boşanabildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?