- Konu Sahibi cillibombom
-
hanımlar tekraer merhaba. bugun ikinci konum ne dertliymissin diyeceksiniz ama yazmadan duramadım.
biz nisanlanalı bir bucuk ay kadar oldu. dini nikah kıyılacaktı. nisanlımın ailesinde bi imam var o gun nisanımızda da duamızı okudu. teyzem biz babaannem aynı binada oturuyoruz. bende kayınvalideme teyzemgiln evine inelim sahitlerle kıyılsın dedim yok yok dedi tarihi kimse bilmemesi gerekiyor falan. tamam dedim ama ondan sonra hic lafını acmadı. gecen hafta nnisanlıma sordurttum cunku annem nikah isi noldu dedi annesi ben bi babanla konusuyum da demis. bgun de imam olan kisi icin x e bi gun oturmaya gidelim o arada kıyılsın nikahınız demis
ben olmaz fdedim nisanlıma ben cekinirim nerde gorulmus misafir olarak gidilip nikah kıyılacagı dedim o da hak verdi. sonra da ne zaman oldu bunlar biz sormasak konusmuyo bıktım ben ayarlıcam merak etmw dedi kapattı.
sizce de abes olmaz mı kayınvalidemin dedigi ben mi haksızım yoksa...
hanımlar tekraer merhaba. bugun ikinci konum ne dertliymissin diyeceksiniz ama yazmadan duramadım.
biz nisanlanalı bir bucuk ay kadar oldu. dini nikah kıyılacaktı. nisanlımın ailesinde bi imam var o gun nisanımızda da duamızı okudu. teyzem biz babaannem aynı binada oturuyoruz. bende kayınvalideme teyzemgiln evine inelim sahitlerle kıyılsın dedim yok yok dedi tarihi kimse bilmemesi gerekiyor falan. tamam dedim ama ondan sonra hic lafını acmadı. gecen hafta nnisanlıma sordurttum cunku annem nikah isi noldu dedi annesi ben bi babanla konusuyum da demis. bgun de imam olan kisi icin x e bi gun oturmaya gidelim o arada kıyılsın nikahınız demis
ben olmaz fdedim nisanlıma ben cekinirim nerde gorulmus misafir olarak gidilip nikah kıyılacagı dedim o da hak verdi. sonra da ne zaman oldu bunlar biz sormasak konusmuyo bıktım ben ayarlıcam merak etmw dedi kapattı.
Resmi nikah olmadan dini nikah kiyarsan sonun ne olur acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sorumu iyi okuyun lutfen ben yaptırmalı mıyım dıye sormuyorum hanımlar
size de yazık okudugu soruyu algılayamayanlar var
size de yazık okudugu soruyu algılayamayanlar var
bir de kendi sonunuzu dusunun bence soruyu algılayamıyorsunuz da
bir de kendi sonunuzu dusunun bence soruyu algılayamıyorsunuz da
Bu kadar insan yazdıklarından bunu çıkartıyorsa demek ki senin sorduğun şeyden daha önemli bi durum var.. Soruna gelince misafirlikte nikah mı kıyılırmış he illa kıyılacaksa gelirler adabıyla sizin evinizde annenin babanın ve şahitlerin huzurunda yapılması gerekenler yapılır diye düşünüyorum..
Arkadaşların da dediği gibi resmi nikah kııyılmadan dini nikah kıyılması yasak.
Sorunun cevabı ise kayınvalideniz bu yasağı bildiği için kimse duymasın biri şikayet fln eder diye korktuğundan bence bu işi gizli yapmak istiyor ve böylece iş amacından şaşmış oluyor zaten.
Sorunuza cevap vermeyenlere kızıyorsunuz ama şunu unutuyorsunuz sizin sorunuzdan daha önemli bir problem var yazdıklarınızda. insanlar ona takılıyor ama bu sizi hiç rahatsız etmiyor ilginç.
Ne kadar kötü bi uslubun var. Herkes fikrini söylemekte özgür sadece sen bi soru sormuşsun ama ortada bi yanlış var isteyen belirtir isteyen soruna cevap verir sadece. Birdaki konun "resmi nikah olmadan imam nikahı kıydırdık ama ayrıldık şimdi dul mu kaldım ben "" olmasın diye uyarıyoruz seni. Sonuçta yarın kimin nolucagı belli değilken kalkmış eylülde evlenicez diyosun inşallah evlenirsiniz ama bence bunun sıralaması bu değil yanlış yapıyosun.
insanlar sana senin görmediğin açıdan fikir vermeye çalışıyor. İnsanları salak yerine koymayın lütfen, insanlar salak değil sorunuzu tabi ki anladı. Ama sorunuzdan daha önemli bir konu var diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?