dini nikahhh ????!!!

resmi nikahtan önce dini nikahın kıyılmasını doğru bulmamakla birlikte hele hocanın evine oturmaya gidip orda kıydırmayı hiç doğru bulmadım. birde bir kere tarihi gizlemek gibi bir durum söz konusu değil... Acaba kayınvalideniz dini nikahı şimdi kıymanın suç olduğunu bildiği için mi tarihi bilmesinler bilmemeliler diyor acaba... ayrıca imamın evine oturmaya gitmekte ki kasıtta hani biz oturmaya geldik aslında dini nikah kıydırmak için değil diye kılıf bulmaya çalışmak malum suç işliyorsunuz ve biri sizi şikayet ederse diye önlem alınıyor.

Resmi nikah olmadan dini nikah kiyarsan sonun ne olur acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim bildiğim dini nikahın amacı kişilerin beraberliğini duyurarak fitneyi ortadan kaldırmaktır. açıkcası tarihin gizli olması gerekiyor olayını ilk kez duydum.
ayrıca imamların resmi nikah kıymadan dini nikah kıymaları yasak.

sorumu iyi okuyun lutfen ben yaptırmalı mıyım dıye sormuyorum hanımlar

insanlar sana senin görmediğin açıdan fikir vermeye çalışıyor. İnsanları salak yerine koymayın lütfen, insanlar salak değil sorunuzu tabi ki anladı. Ama sorunuzdan daha önemli bir konu var diyorlar

Ben nişanlandim bunun lafı geçmedi ailem istemez yani aklımiza hic gelmedi. Ben düğüne iki ay kala esiminlere nikah işlemleri için gittim kayınbabam işte dni nikahı edelim filan bende hayir dedim benim ailem buna müsade etmez hemde habersiz olsun önemli değil dedi istemiyorum dedim siz bilirsiniz dedi bi gicik oldum.iki gün kaldm ama çok üzüldüm. .ailemde yurt dışındaydi sanki hemen bi iş tutacak gibi ay hala sinir oluyorum. .benim dini nikahim ben evden çıkmadan hemen önce yapıldı. .bence önceden yapmaya gerek yok dinende zaten anlamı yok sirf rahat gezmek içinsr yada dinen evli olacaksın ama ayrı evlerde yaşayacaksin nikah ciddi bir iştir.

size de yazık okudugu soruyu algılayamayanlar var

bir de kendi sonunuzu dusunun bence soruyu algılayamıyorsunuz da

Hahaha çok tatlisin.ne sormaya geldin buraya.dini nikh kiydirmalimiyim demiomus ne diomussun ? Dini nikah kiyacaklar misafirliğe gelince olurmu ? Soru bu mu.ha sen karar vermissin anlasildi.kasiniyorsun kasir zaten biricik Eşiniz de

Bu kadar insan yazdıklarından bunu çıkartıyorsa demek ki senin sorduğun şeyden daha önemli bi durum var.. Soruna gelince misafirlikte nikah mı kıyılırmış he illa kıyılacaksa gelirler adabıyla sizin evinizde annenin babanın ve şahitlerin huzurunda yapılması gerekenler yapılır diye düşünüyorum..

Sosyal hayatta toplumda ezilen insanlar buraya gelip burdakilere beylik yapiyor sinirini cikarior stres atiyor vay arkadaş. Vay haline senin

Arkadaşların da dediği gibi resmi nikah kııyılmadan dini nikah kıyılması yasak.
Sorunun cevabı ise kayınvalideniz bu yasağı bildiği için kimse duymasın biri şikayet fln eder diye korktuğundan bence bu işi gizli yapmak istiyor ve böylece iş amacından şaşmış oluyor zaten.

Sorunuza cevap vermeyenlere kızıyorsunuz ama şunu unutuyorsunuz sizin sorunuzdan daha önemli bir problem var yazdıklarınızda. insanlar ona takılıyor ama bu sizi hiç rahatsız etmiyor ilginç.

bir de kendi sonunuzu dusunun bence soruyu algılayamıyorsunuz da

Ne kadar kötü bi uslubun var. Herkes fikrini söylemekte özgür sadece sen bi soru sormuşsun ama ortada bi yanlış var isteyen belirtir isteyen soruna cevap verir sadece. Birdaki konun "resmi nikah olmadan imam nikahı kıydırdık ama ayrıldık şimdi dul mu kaldım ben "" olmasın diye uyarıyoruz seni. Sonuçta yarın kimin nolucagı belli değilken kalkmış eylülde evlenicez diyosun inşallah evlenirsiniz ama bence bunun sıralaması bu değil yanlış yapıyosun.

Agzina saglik tatlim.agzina saglik.

Takılmıyo çünkü aşk sarhoşu. Benim görümcemde aynı böyleydi imam nikahı kıydırdı hemen ( agustostaydı düğün) evlenmeden ayrıldılar. Eeee şimdi ne gerek vardı boşanmış bi kız olmaya.

Çok sevindim benim gbi düşünen nacizane insanlara.tesekkur ederim

Ya varya nikah memurlari bi de nikah duasını okuyup mehri konussa nikah icin gerekli her sey yapilmis olacak ve herkes iki nikah kiymak zorunda kalmayacak. Ya bu nikah isi devlet tekelinden çıkıp imamlara verilecek ya da nikah memurlari nikah duasını ezberleyip öyle kıyacak. Ne güzel olurdu ama ;-)

insanlar sana senin görmediğin açıdan fikir vermeye çalışıyor. İnsanları salak yerine koymayın lütfen, insanlar salak değil sorunuzu tabi ki anladı. Ama sorunuzdan daha önemli bir konu var diyorlar

Agzina saglik melekkk

Sen Şimdi Kıyacak Bu Nikah Sonra Ayrılamayacak Çünkü Bu Hak Sende Yok Sürünecek Öyle Sen Bak Kıydırma Nikah İş Bitince Zorluk Çıkacak

acelen ne düğününe daha çok var. ayrılsan eşinden ayrılmış olacaksın

nikah demek bu iki kişi birbirinin helalidir, evlidir diye ilan etmektir amaç herkese duyurmaktır gizlemek değil. tarihi gizli olacak ise iki tane şahit neden biliyor? Desene bizim nikahlar boşa gitti benimki tüm sülalenin ortasında kıyıldı. Çok ilginç bi kayınvalideniz varmış bir şeyleri sanki hızlıya getirmeye çalışıyor, eğer nikah duyulursa akraba dediğiniz imamın başı belaya girer çünkü resmi nikahtan önce kesinlikle yasak şöylede bir durum var dikkatli ol madem dini bu kadar hassas yaşıyorsunuz nikah yapıldıktan sonra gerçekten kocan olacak o senin.. kısaca Dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…