- 13 Haziran 2011
- 12.766
- 7.926
- 448
- Konu Sahibi cillibombom
-
Yanlış anlama snei veya adetlerinizi eleştirmek için yazmıyorum
Yakın bi arkadaşım sözlendi, söz günü imam nikahı kıyılmasını istediler aynı sizinki gibi
Kıydılar
Sonra anlaşamadılar
Kız nişanı attı
Çocuk çirkinleşti
Bohça, çiçek vs. ne varsa nakit karşılığını hesabıma ödemeden seni boşamam dedi, sende kimseyle evlenemezsin
Kredi çekip ödediler fazlasıyla kabarttıkları listeyi, öyle boşanabildi.
gercekden bu kadar çirkinleşebilen insanlar var mı ya
Aman Yarabbiiiii böyle şeyler hala oluyormu yaaaa... yazık gercekten.
Yanlış anlama snei veya adetlerinizi eleştirmek için yazmıyorum
Yakın bi arkadaşım sözlendi, söz günü imam nikahı kıyılmasını istediler aynı sizinki gibi
Kıydılar
Sonra anlaşamadılar
Kız nişanı attı
Çocuk çirkinleşti
Bohça, çiçek vs. ne varsa nakit karşılığını hesabıma ödemeden seni boşamam dedi, sende kimseyle evlenemezsin
Kredi çekip ödediler fazlasıyla kabarttıkları listeyi, öyle boşanabildi.
Ben gözümle gördüm
Kurumuş çiçeği bile listeye eklediler
Boşuna demiyolar bi yolculukta bi de kavgada tanınır insanlar asıl diye
Ben gözümle gördüm
Kurumuş çiçeği bile listeye eklediler
Boşuna demiyolar bi yolculukta bi de kavgada tanınır insanlar asıl diye
hanımlar tekraer merhaba. bugun ikinci konum ne dertliymissin diyeceksiniz ama yazmadan duramadım.
biz nisanlanalı bir bucuk ay kadar oldu. dini nikah kıyılacaktı. nisanlımın ailesinde bi imam var o gun nisanımızda da duamızı okudu. teyzem biz babaannem aynı binada oturuyoruz. bende kayınvalideme teyzemgiln evine inelim sahitlerle kıyılsın dedim yok yok dedi tarihi kimse bilmemesi gerekiyor falan. tamam dedim ama ondan sonra hic lafını acmadı. gecen hafta nnisanlıma sordurttum cunku annem nikah isi noldu dedi annesi ben bi babanla konusuyum da demis. bgun de imam olan kisi icin x e bi gun oturmaya gidelim o arada kıyılsın nikahınız demis
ben olmaz fdedim nisanlıma ben cekinirim nerde gorulmus misafir olarak gidilip nikah kıyılacagı dedim o da hak verdi. sonra da ne zaman oldu bunlar biz sormasak konusmuyo bıktım ben ayarlıcam merak etmw dedi kapattı.
sizce de abes olmaz mı kayınvalidemin dedigi ben mi haksızım yoksa...
soru bu degl polemik yaratmak icin cabalamayın neden kıyıldıgının gerekcesi asagıda yazıyor resmi nikah dugunumuzda ekimde yaniii
Dini nikah icin cok erken. Ama madem karar verilmis sorunuza yorum yapayim.
Nikahi kimse bilmemeli vs demek cok sacma, hele imamin evine gidilmesi cok daha sacma.
Ya kayinvaldenin ya sizin evinizde olmasi uygun olan. Gerci imam icin bu yaptigi buyuk suc... orasi onun ve sizin bileceginiz is artik.
sorumu iyi okuyun lutfen ben yaptırmalı mıyım dıye sormuyorum hanımlar
yahu yıl olmuş 2014 hala resmi nikah olmadan dini nikah kıyanlar varrrrrrrr!!!! çok yazıkk cidden...
Nikahı neden kimse bilmemeliymiş ki? Aksine şahitler huzurunda ev kalabalıkken olur. Neden gizli olacakmış ki?
Nikahı Neden Kimse Bilmeyecekmiş Oraya Takıldım Ben,Nikahın Amacı Budur Zaten Neden Kıyıyoruz Ya Saçmalamışlar Sizinkiler
Canim ekimdeymis resmi nikahin yaptirma daha çok var bi anlasmazlk olsa boşanmış olucaksn allah korusun ben senin yerinde olsam yaptirmazdm.bende polis esi olucam :)) canım bana da sacma gelmisti o ama mytlu gunumde uzatmayım dedim. tanıdık olursa kıyıyormus bizde nisan yapıldıgında sagda solda beraber gorunecekler diye dini nikah yapılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?