dini nikahhh ????!!!

çok yanlış bırşey hayat bu ALLAH korusun ama ayrılırsanız nolucak?????????????????? adamlar sen benım helalımsın dıye düşündürüp ,aklı sıra kandırıp ıydıracak kıza nıkahı olan kıza olacak.nışanlı ama dını nıkahlı....çok yanlış çok

aa vay be ne insanlar varmış

Dimi ya? Birde ayrıldıktan sonra nişan atmış olmıycak ki boşanmış gibi olucak. Ne gerek var resmi nikahın olmadan daha imam nikahıyla boşanmış olmaya. O kadar saçmaki. Düğün günü evden kız alınmaya geldiği zaman bir odada kıydırın imam nikahını olsun bitsin.

Bu konuda bana pek kimse katılmaz ama benim düşüncem ama o zamanlarda tek nikah şekli bu olduğu için dini nikah çok önemliymiş. İnsanların gizli saklı iş yapmaması için ki siz nişanlısınız, insanlarda bunu biliyor. Nikah demek zaten evlilik akdidir, evlendiğini beyan etmektir. E resmi nikahta bu hükümleri kapsadığına göre bence acele etmeyin dini nikah için. Öncelik resmi nikahınız olsun.

Ben gözümle gördüm
Kurumuş çiçeği bile listeye eklediler
Boşuna demiyolar bi yolculukta bi de kavgada tanınır insanlar asıl diye

oyle canım bir laf varya gerçekten doğru gelin ata binmiş ya nasip demiş.. herşey sırasıyla olmalı bence de konu sahibesi arkadaşa da tavsiyemm düğününe 1 hafta kala kıydırsın nikahını.

o konuları bilmemde seninde eşini boşayabilme hakkın var 3 defa söyleniyorsa onun birini sana veriyorlar. hocaya o an sor ve al. bu çok önemli unutma.

Dini nikah icin cok erken. Ama madem karar verilmis sorunuza yorum yapayim.
Nikahi kimse bilmemeli vs demek cok sacma, hele imamin evine gidilmesi cok daha sacma.

Ya kayinvaldenin ya sizin evinizde olmasi uygun olan. Gerci imam icin bu yaptigi buyuk suc... orasi onun ve sizin bileceginiz is artik.

soru bu degl polemik yaratmak icin cabalamayın neden kıyıldıgının gerekcesi asagıda yazıyor resmi nikah dugunumuzda ekimde yaniii

bunu bilmiyordum neden böyle tepki verdin ki hemen. ilk mesajında yazıyor mu yazıyorsa da dikkatimden kaçmıştır.
madem bu şekliyle cevap vereyim. her yerde resmi nikahtan sonra kıyılır dini nikah. hocanın da evlilik cüzdanını görmeden nikah yapması suçtur.
neden düğün öncesi yapma gereği duyuyorsun ki ekime bir dünya vakit var. benim ailem de izin vermezdi. Ölümlü dünya..

soruma yanıt veren ilk kisi oldugunuz icin cok tesekkur ediyorum. bence de oyle

sorumu iyi okuyun lutfen ben yaptırmalı mıyım dıye sormuyorum hanımlar

canım daha öncede belirttiğim gibi kayınvalidenin düşüncesi yanlış geldi bana. Imamın evinde gidipte nikah kıydırıldığını görmedim ben. Onlar sesını cıkarmıyorsa bence bekle dugune kadar dugunune yakın olmadı nısanlınla bulursunuz bır ımam annenlerın evınde bır gun belırlenır kıyılır nıkahın. Mutluluklar

Nikahı neden kimse bilmemeliymiş ki? Aksine şahitler huzurunda ev kalabalıkken olur. Neden gizli olacakmış ki?

Nikahı Neden Kimse Bilmeyecekmiş Oraya Takıldım Ben,Nikahın Amacı Budur Zaten Neden Kıyıyoruz Ya Saçmalamışlar Sizinkiler

Nikahı Neden Kimse Bilmeyecekmiş Oraya Takıldım Ben,Nikahın Amacı Budur Zaten Neden Kıyıyoruz Ya Saçmalamışlar Sizinkiler

bende bilmiyorum ki kayınvalidemin fikri bize gore de bi sorun olmaz zaten o gun kıyılsa gene sahitler hoca biz haric kimse bilmezdi ama ne biliyim yaaa :)))

bende polis esi olucam :)) canım bana da sacma gelmisti o ama mytlu gunumde uzatmayım dedim. tanıdık olursa kıyıyormus bizde nisan yapıldıgında sagda solda beraber gorunecekler diye dini nikah yapılır
Canim ekimdeymis resmi nikahin yaptirma daha çok var bi anlasmazlk olsa boşanmış olucaksn allah korusun ben senin yerinde olsam yaptirmazdm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…