- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
Allah gönlüne göre versin. İnşallah hayırlısıyla olur. Şayet öyleyse yaz bize olur mu?istiyoruz tabi de inşaallah ..
benm bazı sıkıntılar vardı...
ilaç kullandım ama hayırlısı dualrınızı beklerim
Allah gönlüne göre versin. İnşallah hayırlısıyla olur. Şayet öyleyse yaz bize olur mu?
inşallah bebek haberlerini duyarız senden :) sana bir şey danışacağım daha önce bi sayfada başlatmıştım ama hastalandım diye devamını getiremedim her gün Kuranıkerimden bi kaç sayfanın mealini paylaşsak hem kendimiz için hem bizim için hep birlikte mealini okumuş olsak nasıl olur ?istiyoruz tabi de inşaallah ..
benm bazı sıkıntılar vardı...
ilaç kullandım ama hayırlısı dualrınızı beklerim
cok şükür iş güç ev
k.validemler burdalar bizde
onlarla takılızo
amin.tamam inşaallah yazarım canım
RABB im yardımcımız olsun inşaallah
çokinşallah bebek haberlerini duyarız senden :) sana bir şey danışacağım daha önce bi sayfada başlatmıştım ama hastalandım diye devamını getiremedim her gün Kuranıkerimden bi kaç sayfanın mealini paylaşsak hem kendimiz için hem bizim için hep birlikte mealini okumuş olsak nasıl olur ?
o zaman ihale sana kalıyor sayfa sahibi olarak bu güzel görevi tamamlaman gerekiyor :)çok
güzel
olur
tatlım
o zaman ihale sana kalıyor sayfa sahibi olarak bu güzel görevi tamamlaman gerekiyor :)
teşekkürler canımEn kisa zama ilgilenmeye calscam
hayırlı sabahlar canım iyi olmaya çalışıyorum çok şükür her halimize sen nasılsınhayırlı sabahlar :))
nasılsınız kızcelerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayırlı sabahlar canım iyi olmaya çalışıyorum çok şükür her halimize sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?