yap cnm çok güzel takp ediyorum seni Allah razı olsun senin gbi insanların olması ne güzel
Sahihuban ben geldim nişan telaşım vardı sonrada hasta oldum nasıl geçmeyen bi gripse kalkamadım yataktan biraz zaman oldu girmeyeli
teşekkür ederim Allah razı olsun özlemişim seni de sayfanı da :)bende seni merak ettim açıkcası nerelerdesin diye..
hayrlı olsun
geçmiş olsun
RABB im şifa versin inşaallah
gözlerim hep seni aradı..teşekkür ederim Allah razı olsun özlemişim seni de sayfanı da :)
hayırlı sabahlaaaarHayırlı sabahlar
dün oturdum bütün paylaşımları okudum. allah razı olsun ne kadar güzel paylaşımlar yapıyorsunuzsürekli paylaşım yapıyorum fakat dönüş yapan kişi çok az...
senden de raazı olsun morincim...dün oturdum bütün paylaşımları okudum. allah razı olsun ne kadar güzel paylaşımlar yapıyorsunuz
haklısın. kan bağından daha güçlü bir bağdır din bağı. Rabbim din bağı kuabileceğimiz kardeşlerimizi çoğaltsın inşAllah ...senden de raazı olsun morincim...
ne güzel ki okuyup birbirimize fayda verebiliyoruz..
ne için?
ALLAH rızası için...
birbriimizi sevelim
dua edelim
arayıp soralım
hasbihal edelim
Canım benim :) ee neler yapıyorsun nasılsıngözlerim hep seni aradı..
kardeşim iyi ki geldin hoşgeldin..
ben de seni çok özledim
haklısın. kan bağından daha güçlü bir bağdır din bağı. Rabbim din bağı kuabileceğimiz kardeşlerimizi çoğaltsın inşAllah ...
Canım benim :) ee neler yapıyorsun nasılsın
Bebek mi yoksa :)ÇOK şükür iyiyim ben
eşim rahatsız evde yatıyor ..
ben işteyim..
adet olmAdım 4-5 gün oldu...
onun stresi var...
dinen de kendimi toparlamaya çalışıyroumm
eşinde benim hastalık kervanından desene geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır .ÇOK şükür iyiyim ben
eşim rahatsız evde yatıyor ..
ben işteyim..
adet olmAdım 4-5 gün oldu...
onun stresi var...
dinen de kendimi toparlamaya çalışıyroumm
Cansu, hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla...Sahihuban ben geldim nişan telaşım vardı sonrada hasta oldum nasıl geçmeyen bi gripse kalkamadım yataktan biraz zaman oldu girmeyeli
Allah razı olsun canım nasıl bi grip bilmiyorum geçmek bilmedi ...Cansu, hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla...
Grip için geçmiş olsun.
amin cansum amin...eşinde benim hastalık kervanından desene geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır .
bende olamadığımda civan perçemi içiyorum sabah akşam bi bardak 2 olmadan geliyor .
seninde tez zamanda gelir inşallah
istiyoruz tabi de inşaallah ..Bebek mi yoksa :)
istiyoruz tabi de inşaallah ..Bebek mi yoksa :)
Canım benim :) ee neler yapıyorsun nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?