çok şükür ya sabahtan beri bi sorun var zaten kkda burayı da bulayınca acayip telaşlandım
çok şükür ya sabahtan beri bi sorun var zaten kkda burayı da bulayınca acayip telaşlandım
7.tanesini doğru bildim canımhttp://suffagah.com/fatiha-suresini-ne-kadar-iyi-biliyorsunuz-testi
testi çözer misiniz _?
mükemmel ötesiii
yok canım daha belli değil ablasının düğünü var onu bi atlatalım sıra bize gelecek :) bu ara burnumla uğraşıyorum doktor doktor ameliyat olmam gerekmiş dedi doktorun biri sonra özele gittim doktorda yılların doktoru daha önce giden tanıdıklarım var ameliyatlık durum yok ameliyat etsemde %51 tekrarlayacak dedi öyle işte şimdi ilaç tedavisi uyguluyor nazal polip varmış burnumda o da ne demek burnumun içinde üzüm salkımı düşün o benim nefes almamı engelliyor :) kendimle dalga geçiyorum nur topu gibi poliplerim var diyehallettiysen çok şükür :)
nasılsın kuzum nasıl gidiyor
o sorunlar halledilebildi mi_?
düğün belli oldu mu?
yok canım daha belli değil ablasının düğünü var onu bi atlatalım sıra bize gelecek :) bu ara burnumla uğraşıyorum doktor doktor ameliyat olmam gerekmiş dedi doktorun biri sonra özele gittim doktorda yılların doktoru daha önce giden tanıdıklarım var ameliyatlık durum yok ameliyat etsemde %51 tekrarlayacak dedi öyle işte şimdi ilaç tedavisi uyguluyor nazal polip varmış burnumda o da ne demek burnumun içinde üzüm salkımı düşün o benim nefes almamı engelliyor :) kendimle dalga geçiyorum nur topu gibi poliplerim var diyesenin hamilelik nasıl gidiyor ? esmaları okuyor musun
anladım canım ne facebookum var nede instagramım :)geçmiş olsun canım Rabb im şifa versin inşaallah
canım çok şükür manevi yönde düzeni az çok oturttum...
Kur an Mealimi okuyorum günlük inşaallah
zikirlerimi de çekiyorum
sorunum sosyal medya da çok fazla zaman geçirmek sürekli elimde telefon ve face instagrm vs gezmem
anladım canım ne facebookum var nede instagramım :)
çok şükür :) facebooku nişanlım kapattırdı instagramımda hiç olmadı :) umarım sende o boş işlerden kurtulursun çünkü gerçekten boşşanslısın bi açıdan :)
çok şükür :) facebooku nişanlım kapattırdı instagramımda hiç olmadı :) umarım sende o boş işlerden kurtulursun çünkü gerçekten boş
öyle illa ki flaş haber şok şok gibi şeyleri merak ettiğin için bakıyorsun bende öyleyim sonuçta ... insanoğlu meraklı sonuçta :) tabiki eğer doğru yerleri takip ediyorsan bi sıkıntı olmayabiliraslında insanları değil de doğru hizmet eden yerleri takip edersen sıkıntı yok :)
öyle illa ki flaş haber şok şok gibi şeyleri merak ettiğin için bakıyorsun bende öyleyim sonuçta ... insanoğlu meraklı sonuçta :) tabiki eğer doğru yerleri takip ediyorsan bi sıkıntı olmayabilir
ne güzel canım Allah doğru işler yaptırsın inşallah cümlemize hepimize inşaALLAhöyle illa ki flaş haber şok şok gibi şeyleri merak ettiğin için bakıyorsun bende öyleyim sonuçta ... insanoğlu meraklı sonuçta :) tabiki eğer doğru yerleri takip ediyorsan bi sıkıntı olmayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?