daha dün bu yazdıkların aynen beynimin içinden geçti. cuma günü geliyor, hafta bitmek üzere, günler geçiyor, ömür geçiyor, yaşlanıyorum.... diye düşündüm.hayırlı sabahlar canlar...
zaman ne de hızlı geçiyor farkında mısınız_?
yarın haftanın son iş günü ...
günler akıp gidiyor..
ahirete bi adım daha yaklaşıyoruz..
peki ne biriktirebiliyoruz_?
ne kadar yakınlaşabiliyoruz Rabb imize...?
ne kadar yakışır bir ümmet oluyoruz efendimize?
daha dün bu yazdıkların aynen beynimin içinden geçti. cuma günü geliyor, hafta bitmek üzere, günler geçiyor, ömür geçiyor, yaşlanıyorum.... diye düşündüm.
topiğinizi çok iyi inceleyemesem de ara ara baktım güzel paylaşımlarda bulunmuşsunuz. Ellerinize yüreğinize sağlık.
düşününce gün nasıl da akıp gidiyor. bir bakıyorsun sabah olmuş, bir de bakıyorsun akşam olmuş. hayat koşturmacası içerisinde bir gün öylece bitip tükeniyor. ne yaptım bugün başkaları için, kendim için, Allah için diye düşününce birşey bulamadığımız günler oluyor bazen. bazen biraz duyarlı olup bir iyilik yapınca bile insan mutlu oluyor. dün yemeğimden artan köfteyi atmadım, hatta bir kaç arkadaşınkini de aldım ve bir sokak köpeğine verdim. bir lokmada bitirdi hepsini daha yok mu der gibi gözümün içine baktı. çok üzüldüm. bu soğukta insanların vereceği bir kaç lokmaya mahkum sokaklarda dolanıp duruyorlar.Beğenmenize sevindim :)
her daim bekleriz...
şu hayatta güzel ve hayırlı işler yapmadan ölmek istemiyorum...fakat dünyevi işlere o kadar dalıyoruz ki hedeflere ulaşmak için bir adım dahi atamıyoruz...
istek var fakat uygulama yok ..
en acısı ...
düşününce gün nasıl da akıp gidiyor. bir bakıyorsun sabah olmuş, bir de bakıyorsun akşam olmuş. hayat koşturmacası içerisinde bir gün öylece bitip tükeniyor. ne yaptım bugün başkaları için, kendim için, Allah için diye düşününce birşey bulamadığımız günler oluyor bazen. bazen biraz duyarlı olup bir iyilik yapınca bile insan mutlu oluyor. dün yemeğimden artan köfteyi atmadım, hatta bir kaç arkadaşınkini de aldım ve bir sokak köpeğine verdim. bir lokmada bitirdi hepsini daha yok mu der gibi gözümün içine baktı. çok üzüldüm. bu soğukta insanların vereceği bir kaç lokmaya mahkum sokaklarda dolanıp duruyorlar.Beğenmenize sevindim :)
her daim bekleriz...
şu hayatta güzel ve hayırlı işler yapmadan ölmek istemiyorum...fakat dünyevi işlere o kadar dalıyoruz ki hedeflere ulaşmak için bir adım dahi atamıyoruz...
istek var fakat uygulama yok ..
en acısı ...
ne kadar güzel bir şey yapmışsınız ne mutlu size :) Rabbim hayırlı işler yapmayı nasip etsin inşallah her daimdüşününce gün nasıl da akıp gidiyor. bir bakıyorsun sabah olmuş, bir de bakıyorsun akşam olmuş. hayat koşturmacası içerisinde bir gün öylece bitip tükeniyor. ne yaptım bugün başkaları için, kendim için, Allah için diye düşününce birşey bulamadığımız günler oluyor bazen. bazen biraz duyarlı olup bir iyilik yapınca bile insan mutlu oluyor. dün yemeğimden artan köfteyi atmadım, hatta bir kaç arkadaşınkini de aldım ve bir sokak köpeğine verdim. bir lokmada bitirdi hepsini daha yok mu der gibi gözümün içine baktı. çok üzüldüm. bu soğukta insanların vereceği bir kaç lokmaya mahkum sokaklarda dolanıp duruyorlar.
namazımı kılmaya gayret ediyorum ama ihmal ettiğim günler oluyor malesef. mazeretli olduğum için şuan kılamıyorum. nasıl daha gayretli olabilirim bu konuda bilemiyorum. haftasonu özellikle daha yoğun oluyorum ve ihmal ediyorum. sonra da çok üzülüyorum. ama tam kıldığım gün çok huzurlu yatıyorum yatağa.
sizin de paylaşımlarınızı okuyorum şuan . siz de çok güzel şeyler paylaşmışsınız. Elinize sağlık.ne kadar güzel bir şey yapmışsınız ne mutlu size :) Rabbim hayırlı işler yapmayı nasip etsin inşallah her daim
bende yeni öğrendiğim için ve beğendiğim için paylaşmıştım canım bi sitede hepsini arka arkaya okumuştumsizin de paylaşımlarınızı okuyorum şuan . siz de çok güzel şeyler paylaşmışsınız. Elinize sağlık.
Sabahtan yoğunluk vardı şimdi gördüm yazdığını canım hani daha önce burada paylaştığımız günlük 8 faziletli zikir vardı ya her gün onu eksiksiz olarak okumaya çalışıyorum dün yine bi cenazemiz oldu oraya gittik falan dünyanın ne kadar boş olduğunu yine görmüş olduk . Ölen kişi çok güzel ölmüştü 99 yaşında ama hafızası hep yerindeydi kurtuluş savaşından sonraki zamanı anlatmıştı ben o zamanlar daha çocuktum diye ama elinden teşbih düşmezdi kendisi bide kördü kaç yıldan beri . kızının yanında kalmaya başlamıştı 2 yıldan beri artık iyice kötüleşmişti sabah ezanı okunacağı vakit kızına seslenirmiş kalk abdestimizi alalım sabah namazını bekleyelim şimdi okundu okunacak dermiş düşün gözleri görmüyor ama içindeki iman ona sabah namazı vaktini bildiriyor Rabbim bizim yaşlılarımızı da bizleri de böyle imanlı olmayı nasip edeer inşallahhayırlı sabahlar canlar...
zaman ne de hızlı geçiyor farkında mısınız_?
yarın haftanın son iş günü ...
günler akıp gidiyor..
ahirete bi adım daha yaklaşıyoruz..
peki ne biriktirebiliyoruz_?
ne kadar yakınlaşabiliyoruz Rabb imize...?
ne kadar yakışır bir ümmet oluyoruz efendimize?
düşününce gün nasıl da akıp gidiyor. bir bakıyorsun sabah olmuş, bir de bakıyorsun akşam olmuş. hayat koşturmacası içerisinde bir gün öylece bitip tükeniyor. ne yaptım bugün başkaları için, kendim için, Allah için diye düşününce birşey bulamadığımız günler oluyor bazen. bazen biraz duyarlı olup bir iyilik yapınca bile insan mutlu oluyor. dün yemeğimden artan köfteyi atmadım, hatta bir kaç arkadaşınkini de aldım ve bir sokak köpeğine verdim. bir lokmada bitirdi hepsini daha yok mu der gibi gözümün içine baktı. çok üzüldüm. bu soğukta insanların vereceği bir kaç lokmaya mahkum sokaklarda dolanıp duruyorlar.
namazımı kılmaya gayret ediyorum ama ihmal ettiğim günler oluyor malesef. mazeretli olduğum için şuan kılamıyorum. nasıl daha gayretli olabilirim bu konuda bilemiyorum. haftasonu özellikle daha yoğun oluyorum ve ihmal ediyorum. sonra da çok üzülüyorum. ama tam kıldığım gün çok huzurlu yatıyorum yatağa.
Hayırlı Sabahlar Hayırlı Nurlu Cumalar canımhayırlı sabahlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?