aynen çok mantıklı canım benim :) mesela sen ezberlersen bana sor ben ezberledim sen ne yaptın :) ezberleyemezsem de birazcık atar gider yap bana bende silkelenip kendime geleyim :)evet kesinlikle
Kur an okumaya düzenli olarak başladım çok şükür..
ama diğer ezberlere başlamadım maalesef
birbirimzi telkin edelim
şevke getirelim :)
olur mu
ezebrleri fotolayıp atalım felan
günlük ne yaptık bildirelim buradan
tamamaynen çok mantıklı canım benim :) mesela sen ezberlersen bana sor ben ezberledim sen ne yaptın :) ezberleyemezsem de birazcık atar gider yap bana bende silkelenip kendime geleyim :)
inşallah canım ben Kafirun süresini ezberleyemiyorum maalesef olmuyor inşallah ezberleyebilirim onun yerine inşirah süresini okuyorum genelde namazdatamam
ben namaz surelerinin hepsini ezberlemekle başlayayım inşaallah :)
inşallah canım ben Kafirun süresini ezberleyemiyorum maalesef olmuyor inşallah ezberleyebilirim onun yerine inşirah süresini okuyorum genelde namazda
:) Son cüzden başa doğru bakıyorum kısa sürelere birazdan listeyi hazırlayacağım inşallahinşirah suresini çok seviyorum ya içim açılıyor güzelleşiyorum :)
süperbak bu şekilde yaptım canım olmuş muSahihuban
hümeze, karia, tekasur, zilzal, adiyat, kadir, beyyine, tin, alak, duha, inşirah, şems, leyl dualarını şimdilik böyle oluşturuyorum sonra okumaya başlayacağım bittikten sonra sanada göndereyim misüper
hem arapça hem mealen öğrenmiş olursun çok faydalı olur
hem namazda okurken anlamı aklına gelir
hümeze, karia, tekasur, zilzal, adiyat, kadir, beyyine, tin, alak, duha, inşirah, şems, leyl dualarını şimdilik böyle oluşturuyorum sonra okumaya başlayacağım bittikten sonra sanada göndereyim mi
Tamam canım inşallah bugün bitirebilirimolur canım :)
maşallah sana canım benim inşallah Rabbim hatimlerini okumayı ve bitirmeyi nasip eder çevrendekilerle yapacağın hatimde eğer istersen bende okumak isterim çevrende değilim ama burada yüreğine çok yakınımhayırlı bereketli cumalar arkadaşlarım :)
iki cüz almıştım iki ayrı hatimden çok şükür eşimin de desteği ile bitirdim
şimdi kendi cüzüme hız vermem gerek..
evelallah ın izni ile öncelikle en az 1 hatim yapmak istiyorumi..
ortak hatim için aldığım cüzler dışında..
**1 hatim yalnız okuyayım
**1 hatim eşimle ortak okuyayım
**1 hatim de çevremdeki sevgili duyarlı tanıdıklarımla ortak yapayım istiyorum...
evelallah ın izni ile doğuma kadar yaşamımı istediğim düzene koymam gerek bunun için çabalıyorum (yemek-temizlik-ütü-beslenme-uyku-Kur'an vs)
günlük dua ve zikirlere de çok şükür devam etmeye çalışıyorum dostlarım...
dualarınıza muhtacım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?