yavrum inşaallahmaşallah sana canım benim inşallah Rabbim hatimlerini okumayı ve bitirmeyi nasip eder çevrendekilerle yapacağın hatimde eğer istersen bende okumak isterim çevrende değilim ama burada yüreğine çok yakınım
tamam canım sen ortak hatime başlayınca banada bi cüz verirsin o zaman canım benim :) dün hümeze duasını okumaya başladım telefonuma indirdim biraz dinledim akşam biraz okudum Türkçesinden okumuyorum Arapçadan okuyorum ki yapabildiğim kadarıyla tecvidli harflerle okuyayım diye bakalım adam akıllı ezberleyip unutmamak için bi duayı bi hafta okumayı yada 15 gün okumayı planlıyorum sonra da o duayı namazlarımda okuyayım diyorum sonra diğer duaya geçeyim :)
tamam canım sen ortak hatime başlayınca banada bi cüz verirsin o zaman canım benim :) dün hümeze duasını okumaya başladım telefonuma indirdim biraz dinledim akşam biraz okudum Türkçesinden okumuyorum Arapçadan okuyorum ki yapabildiğim kadarıyla tecvidli harflerle okuyayım diye bakalım adam akıllı ezberleyip unutmamak için bi duayı bi hafta okumayı yada 15 gün okumayı planlıyorum sonra da o duayı namazlarımda okuyayım diyorum sonra diğer duaya geçeyim :)
meali tam olarak olmasa da şuan aklımda bu duanın mealinde insanların arkasından konuşup yüzüne gülen kişiler hakkında söylüyor ben demedim mi dünya malına tapma gibisinden en sonunda da hütame nedir bilir misin ateş . şuan aklımda kalan bunlarçok mantıklı
arapçasından okumak daha kalıcı ve dediğin gibi tecvide uygun
ayrıca üzerinde çok durunca kalıcılık artar
onun dışında namazda da okuyunca inşaallah fatiha kadar kalıcı olur zihnimizde ve ayrıca mealinde okurken ezberlersin namazda da başka şey düşünmene gerek kalmaz :)
meali tam olarak olmasa da şuan aklımda bu duanın mealinde insanların arkasından konuşup yüzüne gülen kişiler hakkında söylüyor ben demedim mi dünya malına tapma gibisinden en sonunda da hütame nedir bilir misin ateş . şuan aklımda kalan bunlar
çok şükür inşallah becerebilirim bide merak ettiğim bir şey var kuranı ezberlemeye böyle en sonuncu cüzden mi başlanıyor biliyor musun dün bi sayfada hafızlık için bir şeyler okudum kısa sürelerden başlayıp başa doğru gidin diyordutekrarladıkça aklında kalacak eminim..
oh bak şimdiden kalmış bilem :)
çok şükür inşallah becerebilirim bide merak ettiğim bir şey var kuranı ezberlemeye böyle en sonuncu cüzden mi başlanıyor biliyor musun dün bi sayfada hafızlık için bir şeyler okudum kısa sürelerden başlayıp başa doğru gidin diyordu
neyse ben şimdilik hümeze duasını ezberleyimde :)bu konuda hiç araştırma yapmadım bilgim yok maalesf
Aleyküm selamSelamunaleykum kardeşler bemide aranıza alın beraber dini paylaşımlarda bulunalım..
Aleyküm selam
Hoşgeldin sefalar getirdin
Tabi ki birlikte paylaşımlar yapalım inşaallah
Her daim bekleriz yazmanı yorumunu paylaşımlarını
İnşalah bebeginin sağlığı yerindedir canım güzel düşün,güzel olsunHayırlı akşamlar arkadaşlarım
Yarın önemli bir gün
Doktor ile ayrıntılı kontrolümüz var
Sizlerden du bekliyorum
Rabb im şifa versin inşaallah
Dualarınıza ihtiyacım var
Benim ve bebeğimin sağlığı için
Bugün ne bereketsiz bi gün geçirdim ya
Namazımı kılıp yattım..kıldım yattım ev işi,kuran dersi falan hak getirebi kitap okudum elimdeki kitapı bitirdim bu koca gün yatmakla geçti
Amin amin Can'ım Aminİnşalah bebeginin sağlığı yerindedir canım güzel düşün,güzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?