dini paylaşım alanı

Ama ben daha kasımda başladım onu ama okuyamadım canım
maşaallah
olsun seri ve düzenli daimi okumaya çalışalım önemli olan o :)
3.cüzden tek sayfa kaldı benim de :)
son 6 gün 21 sayfam var :)

ayrıca Kur an okudukça vaktim bereketleniyor

hani sana diyordum ya ; sosyal medya da çok vaktim geçiyor diye..
artık düzene girdim çok şükür..
mesela iş yerinde giriyorum işim olmadığı sürece..
evde iken pek uğraşmamaya çalışıyourm..
ve de KUR AN okudukça abdestli kalmaa ya çalıştıkça güzelleşiyor
dizi izlemez oldum..
tv den uzaklaştım iyice..

zaten en güzelide televizyondan uzaklaşmak benimde iki dizim var onlarda biterse daha izleyecek bir şey bulamayacağım galiba :) genelde beyaz tv trt diyanet mehtap tv gibi kanalları açık tutmaya çalışıyorum :) bugün noldu biliyor musun dayanamadım söyleyeceğim nişanlım nihat hatipoğlunu görmüş havaalanında nişanlım havaalanında çalışıyorda fotoğraf çekilmişler söyleseydinde seni bi okuyup üfleseydi diyorum ( namazı bıraktı daha da başlayamadı da o yüzden ) Kur'anla aşır neşir olunca insan kendimi daha iyi hissediyor hem ben sana başka bir şey daha söyleyeceğim küçük bi birikim yapıyorum Ramazan ayına kadar bozuk paralarımı atıyorum Ramazan ayında o parayı ihtiyaç sahibi olan kişilere alışveriş yapıp dağıtmayı planlıyorum Allahın izniyle inşallah çok bozuk param olur

hadi ya :)
nihat hatipoğlu demek..
inşaallah cümlemiz namazına devam edenlerden oluruz..

oh mis o vakit..
küçük birikimler büyür..
bir sürü insana derman olur...
maşaallah sana..

şahsi oalrak tanışmıyoruz o yüzden sorun olmaz sanırım ; benim de yetimim var 3.yılımıza girdik birlikte..kendisini görmesem de duymasam da var..bin şükür...
düşündüm de aylık 90-100 tl gibi bi parayı her şeye verebiliyorum..
ve boşa çoğu belki de..
ama yetimim için boş değil...

hepimiz elimizden geldiğince destek yapmalıyız..
kiminin 1 tl sı kiminin 1000 tl si ile eş değerdir..
bu bizim fedakarlık oranımızla birebir paralel..

Aynen biliyorum ben yetimin olduğunu daha önce bi yardım konusunda senle konuştuğumuzda söylemiştin hatırlıyorum..
peki sana bir şey soracağım sen şimdi birine yardım edeceksin ama yardım eden başka birileri de var kendi yaptığını söylemeyip arkadaşlar para verdi deyip yardım ettiğinde kimden bu diye sorduğunda arkadaşlarımdan dediğinde (yapan kişi kim olduğunu bilmelerine gerek yok Allah rızası için yapılıyor dese ) hani yalan söylemiş oluyorsun ya günah olur mu

dün ki görevimi tamamladım C cansu_tr

3.cüz bitti
4.cüzden 11 sayfa okudum-9 sayfam kaldı
inşaallah hafta sonu bitiririm
hayırlı cumalar canım
bende 13 sayfa okudum 16.cüzü bitirmeye bir kaç sayfa kaldı
Muhammed süresini de okudum çok şükür
bu sabahta işe gelince kimse yokken Cuma süresini okudum montumun şapkasıyla başımı kapatıp

oh maşaallah cuma bereketinden nasiplenmişiz bin şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…