Sen ne ezberi yapıyorunanladım canım tez zamanda ezberlersin inşallah bende ezber yapmaya çalışıyorumda o yüzden sordum canım
Ben son cüzdeki kısa süreleri ezberlemek istiyorum ama henüz ortada bi şey yokSen ne ezberi yapıyorun
benim içinde dua et olur mu hayırlısıyla evliliğe giden zaman çok uzamasın hayırlısıyla tez zamanda yuvamızı kurabilelimheyecanımızı paylaşabiliyoruz ne güzel :)
He..Dua ezberide yapabilirsinBen son cüzdeki kısa süreleri ezberlemek istiyorum ama henüz ortada bi şey yok
işte kısa duaları ezberlemek istiyorum hümeze duasını okuyorum bu ara bol bol inşallah ezberlerim sonra tekasur duasına geçeceğimHe..Dua ezberide yapabilirsin
benim içinde dua et olur mu hayırlısıyla evliliğe giden zaman çok uzamasın hayırlısıyla tez zamanda yuvamızı kurabilelim
Allah razı olsun canım senin hatimin nasıl giidyorediyorum merak etme canımcım :)
Dua ezberlerken ben söyle bi metod uyguluyorum 1 saatte duayı ezberliyorum.işte kısa duaları ezberlemek istiyorum hümeze duasını okuyorum bu ara bol bol inşallah ezberlerim sonra tekasur duasına geçeceğim
doğrudur ama ben yazıldığı gibi ezberlemek istemiyorum o yüzden Arapçadan okuyarak yapıyorum bende kulaklığımı takıp dinliyorum ama hemen ezberleyip unutmak istemediğim için her gün biraz biraz okuyorum ve dinliyorum ve bütün bunları işteyken yapıyorumDua ezberlerken ben söyle bi metod uyguluyorum 1 saatte duayı ezberliyorum.
Önce bi kitaptan o duayı buluyorum sonra dua defterime onu geçiriyorum sonra o duayı internette indiriyorum kulaklığı takıp okuyan ile eslik edio bende okuyorum elimde dua defterimle sonra kapatıyorim telefonu kendim bi kaç kere okuyorum sonra gene açıp okuyanka eşlik ediyorum ve en fazka 1 saatte ezberlemiş oluyorum
Aynen arada açıp dinlemek yetiyordoğrudur ama ben yazıldığı gibi ezberlemek istemiyorum o yüzden Arapçadan okuyarak yapıyorum bende kulaklığımı takıp dinliyorum ama hemen ezberleyip unutmak istemediğim için her gün biraz biraz okuyorum ve dinliyorum ve bütün bunları işteyken yapıyorum
Allah razı olsun canım senin hatimin nasıl giidyor
İNŞALLAH canım daha sonra mı toplu hatim yapacaksınhatim 3.cüzün bitmesine sanırım 2-3 sayfa kaldı
ay sonuna kadar 4.cüzü bitirmek hedefim bakalım :)
her gün okuyorum : çok şükür daim olur inşaallah da :)
İNŞALLAH canım daha sonra mı toplu hatim yapacaksın
Merhaba hanimlar
Konuyu takip etmek istiyorum bende
Kitap olarak 5 sevgi dili isimli katabı okuyorum, namazlarımı evdeyken kılıyorum, hatim yapali birkaç ay oldu , dua olarak ayetel kürsi nin türkçesini hep okurum özellikle dısarıda iken, bu şekilde benim çok selamlar herkese :)
Hayırlı sabahlar canımmmmhayırlı sabahlar kardeşlerim..
günümüz aydın bereketli huzurlu sağlıklı ibadetli olsun inşaallah...
vicdanımızın rahat ettiği bir gün olsun..
arkadaşlarım kardeş sayfamız http://www.kadinlarkulubu.com/forum...atmi-yapalim-mi.855551/page-382#post-45743063
Ya Fettah hatm, yapıyor..
katılmak isteyenlerimiz topiğe girip isim yazdırabilir..
İyi geceler
Bugün mazalar vaktinde kılındıhuzurluyum elhamdurillah..
Ama ne kuran,ne dua,nede kitap okudum
naıslsın naparsın :)Hayırlı sabahlar canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?