dini paylaşım alanı

işte kısa duaları ezberlemek istiyorum hümeze duasını okuyorum bu ara bol bol inşallah ezberlerim sonra tekasur duasına geçeceğim
Dua ezberlerken ben söyle bi metod uyguluyorum 1 saatte duayı ezberliyorum.
Önce bi kitaptan o duayı buluyorum sonra dua defterime onu geçiriyorum sonra o duayı internette indiriyorum kulaklığı takıp okuyan ile eslik edio bende okuyorum elimde dua defterimle sonra kapatıyorim telefonu kendim bi kaç kere okuyorum sonra gene açıp okuyanka eşlik ediyorum ve en fazka 1 saatte ezberlemiş oluyorum

doğrudur ama ben yazıldığı gibi ezberlemek istemiyorum o yüzden Arapçadan okuyarak yapıyorum bende kulaklığımı takıp dinliyorum ama hemen ezberleyip unutmak istemediğim için her gün biraz biraz okuyorum ve dinliyorum ve bütün bunları işteyken yapıyorum

Merhaba hanimlar
Konuyu takip etmek istiyorum bende
Kitap olarak 5 sevgi dili isimli katabı okuyorum, namazlarımı evdeyken kılıyorum, hatim yapali birkaç ay oldu , dua olarak ayetel kürsi nin türkçesini hep okurum özellikle dısarıda iken, bu şekilde benim çok selamlar herkese :)

hoşgeldiniz efenim...

biz de paylaşımlarını dönüşleerini görmek isteriz..
maşallah okumaya gelişmeye açık birisin anladığım kadarı ile..
ayetel kürsi her daim iç rahatlatır..
daim olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…