sabah sabah kalktık geldik işte canımcım iyi olmaya ve ayılmaya çalışıyorum sen nasılsınnaıslsın naparsın :)
ne var ne yok
sabah sabah kalktık geldik işte canımcım iyi olmaya ve ayılmaya çalışıyorum sen nasılsın
bilmem daha sabah sabah aklıma bir şey gelmiyor var mı senin kafanda birşeylerÇOK ŞÜKÜR CANIM
ben de aynı şekilde başladım işe..
başvurular var ..
:)
bugün farklı bi şey yapalım ne yapalımmm :)
bilmem daha sabah sabah aklıma bir şey gelmiyor var mı senin kafanda birşeyler
Canim ise baslaman iyi olmus zaman biraz daha cabuk gecer insallah. 2 aya da dogum iznini ayrilirsin insallahÇOK ŞÜKÜR CANIM
ben de aynı şekilde başladım işe..
başvurular var ..
:)
bugün farklı bi şey yapalım ne yapalımmm :)
Canim ise baslaman iyi olmus zaman biraz daha cabuk gecer insallah. 2 aya da dogum iznini ayrilirsin insallah
Canim kizimla ugrasiyorum ve yeniden ders calismaya basladim.safransarım seni gödüğüme çok sevindim
nasılsın neler yaparsın ne var ne yok_?
Canim kizimla ugrasiyorum ve yeniden ders calismaya basladim.
3 atama donemi gecti atanamayinca 4. Atamadan da umudumu kratim yeniden ders calismaya basladim. Kizim uyudukca ve esim kizimizla ilgilendigi zamanlarda ders calisiyorum yeniden gunler yogun geciyor.
Sen nasilsin bebisnasil ??
Canim rabbim oyle guzel hazirliyor ki anneligeALLAH IM kolaylık versin yavrucum
kızcen de iyidir inşaallah :)
bizim yavru da inşaallah çok şükür iyi ..
ben de öyle..
biraz zorlu günler geçirdik ama çok şükür sağlık olsun da sorunlar düzelir...
bu arada bazen ben bebeğime yetebilecek miyim bakabilecek miyim güçlü bir anne olabilecek miyimdiye srzenişlere ve duygulara kapılıyorum
sen bu durumu yaşadın mı veya nasıldı ilk günler ve sonrası..
İnşallahbugün okursun inşaallah .)
ALLAH kabul etsin canım
Canim rabbim oyle guzel hazirliyor ki annelige
9 ay annen olma zamanina hazirlik suresi veriyor
Bebek dogduktan sonda 17-20 saat uyuyor bir kac ay, o surede evde yeni bir bireyin olmasina alisiyor insan
2 saatte bir emziriyorsun bagin artiyor
Bunu hic kaygi etme hersey kendiliginden gelisiyor.
İcini ferah tut canim , boyle dusundugun icin bile cok duyarli bir anne olacaksinah ah kafam da deli sorular yer alıyor..
eşim sen gerçekten çok iyi bir anne olacaksın diye teselli ediyor beniii..
içim rahatlıyor ama ne biliyim bazen de böyle sorular kafamı karıştırıyor...
İcini ferah tut canim , boyle dusundugun icin bile cok duyarli bir anne olacaksin
33 ayetel kürsi, 33 fatiha , 33 ihlas okuyalım :)Sahihuban aklıma bir şey geldi ama ya 313 fatiha okuyalım yada 33 ayetel kürsi, 33 fatiha , 33 ihlas okuyalım
senin aklında bir şey var mı33 ayetel kürsi, 33 fatiha , 33 ihlas okuyalım :)
olur
senin aklında bir şey var mı
benim azcık daha işim var sen başla canımbu gibi idi..
çok güzel olur
başlayalım bence :)
bide Muhammed Süresini perşembe gecesi okuyup Hz. Peygamberimizin yüzü suyu hürmetine isteklerimizi dualarımızı isteyebilirmişiz ben de dün bir yerde okudum inşallah bu akşam okuyabilirimbu arada hatunlar bugün cuma akşamı ya (perşembe akşamı)
bu yüzden yasin tebareke amme cuma suresi gbi benzeri sureler okunabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?