doğru haklısın kişilikten kaynaklanıyor Rabbim muhabbetinizi arttırsın inşallahdün eşcazımla atarlandım da az..
takma kafaya duyma görme bazı şeyler diyorum ama maaelesef yapamıyoum..
kişilik meselesi sanırım
doğru haklısın kişilikten kaynaklanıyor Rabbim muhabbetinizi arttırsın inşallah
çok şükür iyi olmaya çalışıyorum mart bitti nisan geldi ama havalar hala soğuk üşüyorumamin :)
ALLAH tan küsme felan yok :)
çok şükür
sen napan nasılsın
çok şükür iyi olmaya çalışıyorum mart bitti nisan geldi ama havalar hala soğuk üşüyorum
çok şükür o zaman canım
3 aylarda geliyor :) ben en çok ona seviniyorumoh mis :)
bahar geçiyor yaz geliyor neredeyse :)
çok güzel
yeşiller çiçekler
3 aylarda geliyor :) ben en çok ona seviniyorum
inşallah canım. kpss hakkında bilgin var mıevet canımıcm :)
hayırlarla geçiiriz
güzel planalr ehdeflerle inşaallah
ayrıca araştırmaya devam ediyorum :)
güzel bir çalışma yazacağım inşaallah
tevekkül ile ilgili
ne açıdan kuzuminşallah canım. kpss hakkında bilgin var mı
başvuru tarihleri hakkında yarın son gün diye biliyorum ama internette bi kaç yerde ağustos başvuru tarihlerinde yazıyor anlamadım gittine açıdan kuzum
sor bakim
Cansucum nasılsın? Çok güzel paylaşımlar yapıyorsunuz ıkınız de burada. Seninle bir ara ufak bir tartışma yaşamıştık bir dua topiğinde. hakkını helal et arkadaşım. İnşallah kalbini kırmamışımdır.Sahihuban ben sana söyledim mi bilmiyorum namazlardan sonra '' vücudum sana emanet yevmil kıyamet Allahümme salli ala seyyidina ve nebi Muhammed'' demek çok faziletliymiş .. Seccademiz dile gelip ben bu kuluma şahidim diyecekmiş.
öyle mi hiç haberim yok hatırlamıyorum ismini de ilk defa gördüm sanki olabilir insanlar tartışarak doğruyu bulabiliyorlar sende hakkını helal et . iyim Rabbime bin şükür sen nasılsınCansucum nasılsın? Çok güzel paylaşımlar yapıyorsunuz ıkınız de burada. Seninle bir ara ufak bir tartışma yaşamıştık bir dua topiğinde. hakkını helal et arkadaşım. İnşallah kalbini kırmamışımdır.
evet yarın diye biliyorum son günü...başvuru tarihleri hakkında yarın son gün diye biliyorum ama internette bi kaç yerde ağustos başvuru tarihlerinde yazıyor anlamadım gitti
yaa hiç duymamıştımSahihuban ben sana söyledim mi bilmiyorum namazlardan sonra '' vücudum sana emanet yevmil kıyamet Allahümme salli ala seyyidina ve nebi Muhammed'' demek çok faziletliymiş .. Seccademiz dile gelip ben bu kuluma şahidim diyecekmiş.
nickimi değiştirdim, ondan hatırlamayabilirsin. iyiyim bende çok şükür.öyle mi hiç haberim yok hatırlamıyorum ismini de ilk defa gördüm sanki olabilir insanlar tartışarak doğruyu bulabiliyorlar sende hakkını helal et . iyim Rabbime bin şükür sen nasılsın
bende yeni duydum paylaşayım dedimevet yarın diye biliyorum son günü...
yaa hiç duymamıştım
güzel bilgi :)
Allah iyilik versin herkesenickimi değiştirdim, ondan hatırlamayabilirsin. iyiyim bende çok şükür.
kesinlikle mükemmel fikir..
verimli bir çalışma olur senin içinde...
----------------------------------------------------
defterini bizimle de paylaşırsın
hayırlı sabahlar arkadaşlarım :)
dün hiç Kur an okuyamadım çok kötüyüm...
ayrıca biraz moralmen kötüyüm..
bazezn öfke kontrolünü sağlayamıyourm ve bu beni üzüyor..
hanımlar sayfayla alakasız bir şey soracağım kusura bakmayın kpss kayıtları hakkında ne zaman son biliyor musunuz bi yerde yarın için başka bi sayfada başvuru tarihini ağustos olarak gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?