Dedim ki: "Halim ne olacak?"
Buyurdun ki: "Allah'in rahmetinden ümit kesmeyin..." (zümer süresi)
Dedim ki: "cok zorluk cekiyorum.
Buyurdun ki: "Her zorluktan sonra bir kolaylik vardir..." (insirah suresi)
Dedim ki : "Dayanamiyorum."
Buyurdun ki: "Allah sabredenlerle beraberdir..." (Bakara süresi)
Dedim ki: "cok huzursuzum."
Buyurdun ki : "Kalpler ancak Allah'in zikriyle huzur bulur...." (Ra'd suresi)
tabiki seve seve paylaşırım şimdilik not kağıdına yazıyorum işte bi ajanda ayarlarsam süper olacak..
canım öfke kontrolü zaman zaman bende de oluyor
geçen akşam bende haşladım resmen eşimi canım benim konuyuda uzatmaz hiç
peki der mutfağa gider çok üzülüyorum sonrada
Allahım herkesin evine huzur versin kalbine merhamet versin inşallah
canım bende yarın son diye biliyorum
bugün başvuru klavuzunu indirdim bilg.a eşim için
BAŞVURU SÜRESİ : 17-31 Mart 2016
SINAV TARİHİ (GENEL YETENEK-GENEL KÜLTÜR, EĞİTİM BİLİMLERİ) : 22 Mayıs 2016
SINAV TARİHİ (ALAN BİLGİSİ) : 29 Mayıs 2016
SINAV SAATİ : Sabah oturumları 09.30, Öğleden sonra oturumları 14.00
KPSS SINAV ÜCRETİ : Her oturum için 55,00 TL ücret yatırılacaktır.
Bir oturuma girmek isteyen adaylar 55,00 TL,
İki oturuma girmek isteyen adaylar 110,00 TL,
Üç oturuma girmek isteyen adaylar 165,00 TL,
Tüm oturumlara girmek isteyen adaylar 220,00 TL yatıracaklardır
bende bilmiyorum bende diyorum ben ne araştıracaktım sen yazmasan aklıma gelmeyecekti ne olduğunu bende bilmiyorum
bende bilmiyorum bende diyorum ben ne araştıracaktım sen yazmasan aklıma gelmeyecekti ne olduğunu bende bilmiyorum
Allah Teâlâ şöyle buyurur:
“İçinizden cumartesi yasağını çiğneyenleri elbette bilirsiniz. Bu sebeple onlara "aşağılık maymunlar olun!" demiştik. Bunu yaptık ki, hem orada olanlar ve olmayanlar için caydırıcı bir ceza, hem de sakınanlar için bir öğütolsun.[1] Yahûdi leryaşardı. Yılın bir ayında her taraftan oraya balıklar akın eder, neredeyse su görünmez olurdu. O ayın dışında ise sadece cumartesi günleri balık gelirdi. Derken deniz kenarında havuzlar kazıp arklar açtılar. cumartesi havuzlar balıkla dolar, pazar günü avlar güya yasağı çiğnememiş olurlar ama yine de cezalandırılacaklarından korka korka balıklardan yararlanırlardı. Zamanla evlatlar babaların yolundan gitti, zengin oldular. Bunu hoş karşılamayanlar vazgeçirmeye çalıştılarsa da vazgeçmediler. "Çoktandır bunu yapıyoruz, Allah'tan bir cezagelmedi." Dediler. "Aldanmayın, belki bir azap gelir, yok olursunuz." dendi. Bir sabah alçak maymunlar haline geldiler. Üç gün böyle yaşadılar, sonra yok olup gittiler[2].
Bir bölük mücadeleyi sürdürdü. “Aralarından bir (başka) bölük şöyle diyordu: "Allah'ın yok edeceği veya şiddetli azaba uğratacağı bir topluma niçin öğütveriyorsunuz?" Öğüt verenlerin buna cevabı şöyle olmuştu: "Bu, Rabbinize, hiç değilse bir özür beyan edebilmemiz içindir, belki Allah'a karşı gelmekten sakınırlar.” Âyetler şöyle devam ediyor:
“Kendilerine yapılan öğütleri unutunca, biz fenalıktan men edenleri kurtardık ve zalimleri, Allah'a karşı gelmelerinden ötürü şiddetli azaba uğrattık. Konan yasakları aşınca, onlara: "Aşağılık maymunlar olun" dedik.”(A’raf 7/165-166)
bunu bulabildim ben açılmıyor sitelereilenn . Hz. Davudun peygamber olduğu zamanlarda cumartesi günü av yasağı varmış o gün ibadet odaklı olacakmış ama bazıları o gün kıyıya çok balık vurduğu için cumartesi yasağını çiğnemeye başlamışlar anladığım bu..
sen hatırlatmasan bende bakmayacaktım canım sende sağol :)şimdi anladım canım sağolasın
33-33-33 bugünde duaları okudumSahihuban sen okuyabildin mi ?
geçmiş olsun bende de baş ağrısı ve diş ağrısı var bitese de gitsem modundayım bi taraftan dua etmeye çalışıyorum ağrılarım geçer diyehenüz okumadım
odada tekm ve acayip yoğunum
başım çok ağrıyor
gece de 2 gibi uyudum
Rabb im den dileğim sağsalim bu mesainin bitmesi
bende şuan ki okuduğum hatimi bitirip 3 ay içinde 3 hatim okumak istiyorumSahihuban canım şöyle bir şey düşündüm belki sanada fikir olur
şimdi üçaylara girmek üzereyiz üçaylarda 70bin kelimei tevhit hatmi ve salavat hatmi yapmayı düşünüyorum
dün akşam 100er adet okumayla başladım dilimi daha da alıştırmak hızlandırmak için
bende şuan ki okuduğum hatimi bitirip 3 ay içinde 3 hatim okumak istiyorum
henüz okumadım
odada tekm ve acayip yoğunum
başım çok ağrıyor
gece de 2 gibi uyudum
Rabb im den dileğim sağsalim bu mesainin bitmesi
iyi olmana sevindim canım Rabbim daha da iyi etsin gece geç yatınca çok uykum var canımhatunlarım :)
hayırlı sabahalr ..
nasılsınız..
bin şükür ben bugün daha iyiyim...
KUur anımı okudum bin şükür :)
sizler nasılsınız naparsınız
iyi olmana sevindim canım Rabbim daha da iyi etsin gece geç yatınca çok uykum var canım
inşallah canım benim :) hep huzurlu mutlu olursun inşallahbenim bi önceki gece yaşadığım durum
önceki gece 2 de yatınca dün akşam 8 de gömüldüm yatağa
kimse için ağlamak istemiyorum...
kimse için günlerimi mahvetmek istemiyorum..
daima güçlü diri ortamını huzura sağlığa kavuşturmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?