o zaman bize gel annem yapar beraber yeriz :) şuan bekar olduğum için öyle bi derdim yokAmin ecmain. İşyerinde zaman geçmiyor. Bir de akşama yemek yapma derdi olmasa keşke
Canım ben de bekar gibi birşeyim zaten. Eşim ayın 25 günü evde yok. Liseli sevgililer bile bizden daha çok görüşüyor. Ama bugün eşim evde olduğu için mecbur iyi bi sofra kurmak gerekiyor.o zaman bize gel annem yapar beraber yeriz :) şuan bekar olduğum için öyle bi derdim yok
heh tamam kuzum :) çok saol :)yüreğine sağlık kuuzm
evet en az 3 er kez okuyalım demiştim :)
o zaman kolay gelsin şimdiden :)Canım ben de bekar gibi birşeyim zaten. Eşim ayın 25 günü evde yok. Liseli sevgililer bile bizden daha çok görüşüyor. Ama bugün eşim evde olduğu için mecbur iyi bi sofra kurmak gerekiyor.
okuduğum ve paylaşmak istediğim dua :) bu kadar olabilir ancak biraz şaşırdım açıkçasıREGAİP KANDİLİ DUASI
Bismillahirrahmanirrahim
Allahümme Salli âlâ Seyyidina Muhammedin ve âlâ Âli seyyidina Muhammed
Ya Rabbi!
Acizlikten, üzüntüden, tasadan, kederden, Korkaklıktan, kabir azabından, cehennem ateşinden sana sığınırız. Bizleri kötülükten ve kötülerin şerrinden emin eyle ya Rabbi!
Bize karşı düşmanlık duygularıyla oturup kalkanların kalblerini yumuşatmak
murad ediyorsan, bize ve gönüllüler hareketine karşı onların kalblerini yumuşat ve sinelerini daim bir sevgiyle doldur!
Ey kalbleri evirip çeviren Sultanlar Sultanı!
Bizim kalblerimizi de, onların kalblerini de sevdiğin ve hoşnut olduğun
güzelliklere çevir! Ya Rabbi!
Sen bizlere bizi aşan istidat ve kabiliyetler ver
ve lutfedeceğin bu kabiliyetleri
senin rızan yolunda kullanmayı
bizlere nasip eyle ya Rabbi!
Sen bizlere peygamberleri donattığın sıfatları lutfet lakin biz lutfedeceğin bu sıfatları tefahur vesilesi yapmayalım ve hep kendimizi sıfır görelim ya Rabbi!
Cümlemize vicdan genişliği lutfet
Kalplerimize inşirah bahşet
Bizleri kollektif şuura sahip kullarından kıl
Ve bizleri müttakilere rehber eyle ya Rabbi!
İşte bu yüzden duaların cevap bulmuyor canım. İSyandasın ne yazık ki..ve sen isyanda olduğun sürecr herşey daha da kötüye gidecek.kızlar merhaba.ilk defa buraya yazıyorum.belki bana bir yol göstereniz olur.kızlar içimden dua etmek gelmiyor.ALLAH dualarımı kabul etmiyor.istediğim şeyler olmayınca kalbimi yokluyorum acaba sorun bendemi diye ama cevap bulamıyorum.herkes çok temiz kalpli biri olduğumu söyler devamlı ki bende farkındayım iyi biri olduğumun.Doğaya zarar vermem hayvanlara elimden geldiğince iyilik yaparım çocukları ki çookkk severim.yaşlılara yardım ederim elinde torba varsa taşırım.İş arkadaşlarımın yerine mesaiye kalmışlığım bile var ama onlar kıymet bilmiyor başka.( tek kötü huyum dedikoduyu severim:) millet yapınca katılırım bende ) Ama bi türlü mutlu olamıyorum.hiçbirşey istediğim gibi gitmiyor hayatımda.31 yaşındayım ve halen daha güzel bi yuva kuramadım. olmasada olur diyemiyorum çünkü baba evinde rahat değilim.hem maddi hem manevi bir sürü sıkıntı yaşattı babam bize.yırtık ayakkabılarla okula gittiğim karakışta yazlık ayakkabı montla gittiğim aç yattığımız çok oldu.şükür o günleri atlattık.çalışıp kendi paramızı kazanmaya başladık vermiyoruz babama sadece cebine harçlık koyuyoruz oda iki günde bitirir.cebimizdeki tüm para ya talip ama vermeyiz.eline 5000 geçse ay sonunu getiremeyiz öyle bir adam.o zamanlar yinede uzaklaşmadım rabbimden hep dua ettim sabrettim.annem hep evlenin kocanızın evinde yaparsınız kocanızın evinde gidersiniz derdi hep.ergenliğimiz gençliğimiz güzel günlerimiz hep böyle geçti.evlenemedik ve yaşayacağımız güzel günleri kaybettikk.sadece nefes alıyoruz ne tatil ne gezme ne tozma hiç birşey yok.sosyal medyada hesaplarım var.insanları görüyorum ya ne kadar şanslılar hem baba evinde mutlularmış hemde koca evinde günlerini gün ediyorlar.o yüzden diyorum ya arkadaşlar dua etmeyi bıraktım.inancım kırıldı.Haşa Allaha değil ama Allahın bana güzel bi kader yazdığına.bugün orucum ama sevap için.hiç dua etmek gelmiyor içimden
kızlar merhaba.ilk defa buraya yazıyorum.belki bana bir yol göstereniz olur.kızlar içimden dua etmek gelmiyor.ALLAH dualarımı kabul etmiyor.istediğim şeyler olmayınca kalbimi yokluyorum acaba sorun bendemi diye ama cevap bulamıyorum.herkes çok temiz kalpli biri olduğumu söyler devamlı ki bende farkındayım iyi biri olduğumun.Doğaya zarar vermem hayvanlara elimden geldiğince iyilik yaparım çocukları ki çookkk severim.yaşlılara yardım ederim elinde torba varsa taşırım.İş arkadaşlarımın yerine mesaiye kalmışlığım bile var ama onlar kıymet bilmiyor başka.( tek kötü huyum dedikoduyu severim:) millet yapınca katılırım bende ) Ama bi türlü mutlu olamıyorum.hiçbirşey istediğim gibi gitmiyor hayatımda.31 yaşındayım ve halen daha güzel bi yuva kuramadım. olmasada olur diyemiyorum çünkü baba evinde rahat değilim.hem maddi hem manevi bir sürü sıkıntı yaşattı babam bize.yırtık ayakkabılarla okula gittiğim karakışta yazlık ayakkabı montla gittiğim aç yattığımız çok oldu.şükür o günleri atlattık.çalışıp kendi paramızı kazanmaya başladık vermiyoruz babama sadece cebine harçlık koyuyoruz oda iki günde bitirir.cebimizdeki tüm para ya talip ama vermeyiz.eline 5000 geçse ay sonunu getiremeyiz öyle bir adam.o zamanlar yinede uzaklaşmadım rabbimden hep dua ettim sabrettim.annem hep evlenin kocanızın evinde yaparsınız kocanızın evinde gidersiniz derdi hep.ergenliğimiz gençliğimiz güzel günlerimiz hep böyle geçti.evlenemedik ve yaşayacağımız güzel günleri kaybettikk.sadece nefes alıyoruz ne tatil ne gezme ne tozma hiç birşey yok.sosyal medyada hesaplarım var.insanları görüyorum ya ne kadar şanslılar hem baba evinde mutlularmış hemde koca evinde günlerini gün ediyorlar.o yüzden diyorum ya arkadaşlar dua etmeyi bıraktım.inancım kırıldı.Haşa Allaha değil ama Allahın bana güzel bi kader yazdığına.bugün orucum ama sevap için.hiç dua etmek gelmiyor içimden
cnm dha dün okudum ibadetinizi duaya bağlamayın, duam kabul olmadı diye ibadetten vazgeçmeyin Allah bizi bizden dha iyi tanır hayırlısını blir. dualar bu dunyada olmazsa öbür dünyada sana fayda sağlayacaktır. sen sabırla duana devam et ben dua etmem Allahım hakkımda hayırlısını nasip et dünya ve ahiretimi güzelleştr bana ve aileme sağlık ver şeytana uydurma senin yolundan şaşırtma derim öyle dilek için dua etmem herşey vaktini bekler cnm demekki bişeyler eksik kim blir dedikosunu yaptıgın insanların hakları var üstünde duanı engelliyorkızlar merhaba.ilk defa buraya yazıyorum.belki bana bir yol göstereniz olur.kızlar içimden dua etmek gelmiyor.ALLAH dualarımı kabul etmiyor.istediğim şeyler olmayınca kalbimi yokluyorum acaba sorun bendemi diye ama cevap bulamıyorum.herkes çok temiz kalpli biri olduğumu söyler devamlı ki bende farkındayım iyi biri olduğumun.Doğaya zarar vermem hayvanlara elimden geldiğince iyilik yaparım çocukları ki çookkk severim.yaşlılara yardım ederim elinde torba varsa taşırım.İş arkadaşlarımın yerine mesaiye kalmışlığım bile var ama onlar kıymet bilmiyor başka.( tek kötü huyum dedikoduyu severim:) millet yapınca katılırım bende ) Ama bi türlü mutlu olamıyorum.hiçbirşey istediğim gibi gitmiyor hayatımda.31 yaşındayım ve halen daha güzel bi yuva kuramadım. olmasada olur diyemiyorum çünkü baba evinde rahat değilim.hem maddi hem manevi bir sürü sıkıntı yaşattı babam bize.yırtık ayakkabılarla okula gittiğim karakışta yazlık ayakkabı montla gittiğim aç yattığımız çok oldu.şükür o günleri atlattık.çalışıp kendi paramızı kazanmaya başladık vermiyoruz babama sadece cebine harçlık koyuyoruz oda iki günde bitirir.cebimizdeki tüm para ya talip ama vermeyiz.eline 5000 geçse ay sonunu getiremeyiz öyle bir adam.o zamanlar yinede uzaklaşmadım rabbimden hep dua ettim sabrettim.annem hep evlenin kocanızın evinde yaparsınız kocanızın evinde gidersiniz derdi hep.ergenliğimiz gençliğimiz güzel günlerimiz hep böyle geçti.evlenemedik ve yaşayacağımız güzel günleri kaybettikk.sadece nefes alıyoruz ne tatil ne gezme ne tozma hiç birşey yok.sosyal medyada hesaplarım var.insanları görüyorum ya ne kadar şanslılar hem baba evinde mutlularmış hemde koca evinde günlerini gün ediyorlar.o yüzden diyorum ya arkadaşlar dua etmeyi bıraktım.inancım kırıldı.Haşa Allaha değil ama Allahın bana güzel bi kader yazdığına.bugün orucum ama sevap için.hiç dua etmek gelmiyor içimden
Ben tutamayacağım bugünümde meçhul sanki adetim geliyor bi ağrı var anlamadım gittiKızlar yarın da oruç tutulursa iyi olurmuş.
Benim de adet sancım var canım. Ama düzenlidir benim, cumartesiden önce gelmeyecek. Adet olursan orucun bozuluyor ne yazık ki. Benim geçen yıl Miraç kandilinde, akşam ezanına 10 dakika kala geldi düşünbiliyor musunBen tutamayacağım bugünümde meçhul sanki adetim geliyor bi ağrı var anlamadım gitti
Şimdi adet olursam napacağım ben bozcam mı devam mı edecem moralim bozuldu
düşünemiyorum ben bozmak istemiyorum canımBenim de adet sancım var canım. Ama düzenlidir benim, cumartesiden önce gelmeyecek. Adet olursan orucun bozuluyor ne yazık ki. Benim geçen yıl Miraç kandilinde, akşam ezanına 10 dakika kala geldi düşünbiliyor musun
Bozma canım, akşam olunca açarsın da kabul olunmaz iştedüşünemiyorum ben bozmak istemiyorum canım
kabul olmayacağını biz bilemeyiz canım ancak Allah bilirBozma canım, akşam olunca açarsın da kabul olunmaz işteİçin nasıl rahat edecekse öyle yap.
Ama ibadetin batıl hale geldiğinde nasıl kabul olunacak?kabul olmayacağını biz bilemeyiz canım ancak Allah bilir
kızlar merhaba.ilk defa buraya yazıyorum.belki bana bir yol göstereniz olur.kızlar içimden dua etmek gelmiyor.ALLAH dualarımı kabul etmiyor.istediğim şeyler olmayınca kalbimi yokluyorum acaba sorun bendemi diye ama cevap bulamıyorum.herkes çok temiz kalpli biri olduğumu söyler devamlı ki bende farkındayım iyi biri olduğumun.Doğaya zarar vermem hayvanlara elimden geldiğince iyilik yaparım çocukları ki çookkk severim.yaşlılara yardım ederim elinde torba varsa taşırım.İş arkadaşlarımın yerine mesaiye kalmışlığım bile var ama onlar kıymet bilmiyor başka.( tek kötü huyum dedikoduyu severim:) millet yapınca katılırım bende ) Ama bi türlü mutlu olamıyorum.hiçbirşey istediğim gibi gitmiyor hayatımda.31 yaşındayım ve halen daha güzel bi yuva kuramadım. olmasada olur diyemiyorum çünkü baba evinde rahat değilim.hem maddi hem manevi bir sürü sıkıntı yaşattı babam bize.yırtık ayakkabılarla okula gittiğim karakışta yazlık ayakkabı montla gittiğim aç yattığımız çok oldu.şükür o günleri atlattık.çalışıp kendi paramızı kazanmaya başladık vermiyoruz babama sadece cebine harçlık koyuyoruz oda iki günde bitirir.cebimizdeki tüm para ya talip ama vermeyiz.eline 5000 geçse ay sonunu getiremeyiz öyle bir adam.o zamanlar yinede uzaklaşmadım rabbimden hep dua ettim sabrettim.annem hep evlenin kocanızın evinde yaparsınız kocanızın evinde gidersiniz derdi hep.ergenliğimiz gençliğimiz güzel günlerimiz hep böyle geçti.evlenemedik ve yaşayacağımız güzel günleri kaybettikk.sadece nefes alıyoruz ne tatil ne gezme ne tozma hiç birşey yok.sosyal medyada hesaplarım var.insanları görüyorum ya ne kadar şanslılar hem baba evinde mutlularmış hemde koca evinde günlerini gün ediyorlar.o yüzden diyorum ya arkadaşlar dua etmeyi bıraktım.inancım kırıldı.Haşa Allaha değil ama Allahın bana güzel bi kader yazdığına.bugün orucum ama sevap için.hiç dua etmek gelmiyor içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?