Amin inşallah canımevet kuranda bi ayet geçiyor öyle bir zman gelecekki ibadet etmek zorlaşıcak gençler için ibadet çok zor olucak şuan öyle bir haldeyiz.. asıl böyle bir dünyada saf temiz iyi klaabilmek asıl önemli olan kızlar Allah kalbimizi hiç bozmasın yolumuzdan şaşırtmasın
hanımlar benim oturduğum yerde Hasibe adında 26 yaşında bi kız ölmüş kimi kimsesi yok hayırsız abisi ve ablası varmış . Annesi babası yıllar önce vefat etmiş onun için 1 fatiha , 3 ihlas okur musunuz?
şimdi bi arkadaşımla konuştum kimi kimsesi yok deyince içim kötü oldu ...
okudum cnmhanımlar benim oturduğum yerde Hasibe adında 26 yaşında bi kız ölmüş kimi kimsesi yok hayırsız abisi ve ablası varmış . Annesi babası yıllar önce vefat etmiş onun için 1 fatiha , 3 ihlas okur musunuz?
şimdi bi arkadaşımla konuştum kimi kimsesi yok deyince içim kötü oldu ...
okudum canım Allah ım kabul eylesin inşaallah
Allah razı olsun canım ağzınıza sağlık...okudum cnm
Bileklerinin olduğu yere lastik yada lastikli toka tak namaz kılana kadar bileklerinde kalsın sonra çıkarırsın canımKızlar namaz kılarken kol bileklerimin açılmasına engel olamıyorum. Kolları ve ellerim uzun. Vesvese yaptım şu an. kadının bileğinin kapalı olması lazım
sende iyiki geldin canım benim o eşlerin ailelerindeki sorun hiç bitmez zaten :)kızlar nasıl geldim bu konuya bilmıyorum ama iyki gelmişim. dh agecen hafta kalbimi okadar karartmışımki eşimin ailesi yuzunden okadar sinirliydim kötü düşünüyodum ve eşimede huzur vermiyodum söylenmekten ayy çok şükür iyiki varsınız yaaa hiç gitmeyin keşke aynı şehirde olsak keşke sizin gbi çevremde insanlar olsa yaa
Kızlar namaz kılarken kol bileklerimin açılmasına engel olamıyorum. Kolları ve ellerim uzun. Vesvese yaptım şu an. kadının bileğinin kapalı olması lazım
kolluk demişken aklıma geldi ben uzun kollu likralı badilerimin eskidiklerinde çöpe atmadan önce kollarını kesiyorum öyle kolluk yapıyorum :) hatta işyerinde de var öyle badim yırtılmıştı bende kollarını kestim öyle bileklerim açık olduğunda öyle kılıyorumkolluk diktirebilirsin ve ya kolluk alabilirsin kuzum :)
Elim kolum uzun benim El nerede bitiyor, kol nerede başlıyor belli değilkolluk demişken aklıma geldi ben uzun kollu likralı badilerimin eskidiklerinde çöpe atmadan önce kollarını kesiyorum öyle kolluk yapıyorum :) hatta işyerinde de var öyle badim yırtılmıştı bende kollarını kestim öyle bileklerim açık olduğunda öyle kılıyorum
tamam işte kollukları dirseğine kadar getirirsin bileklerinde kapanmış olur neyse bende namaza gidiyorum :)Elim kolum uzun benim El nerede bitiyor, kol nerede başlıyor belli değil..daha hassas olacağım inşallah
evet cnm :)sende iyiki geldin canım benim o eşlerin ailelerindeki sorun hiç bitmez zaten :)
ben istiyorum Rabbim nasip ederse tutacağımEvet kızlar yarın oruç tutuyor muyuz bakiym...
hayırlı akşamlar güzellik :)kızlar hayırlı akşamlar size yarın inşallah görüşmek üzere :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?