dini paylaşım alanı

Amin inşallah canım

hanımlar benim oturduğum yerde Hasibe adında 26 yaşında bi kız ölmüş kimi kimsesi yok hayırsız abisi ve ablası varmış . Annesi babası yıllar önce vefat etmiş onun için 1 fatiha , 3 ihlas okur musunuz?
şimdi bi arkadaşımla konuştum kimi kimsesi yok deyince içim kötü oldu ...

okudum canım Allah ım kabul eylesin inşaallah

okudum cnm

kızlar nasıl geldim bu konuya bilmıyorum ama iyki gelmişim. dh agecen hafta kalbimi okadar karartmışımki eşimin ailesi yuzunden okadar sinirliydim kötü düşünüyodum ve eşimede huzur vermiyodum söylenmekten ayy çok şükür iyiki varsınız yaaa hiç gitmeyin keşke aynı şehirde olsak keşke sizin gbi çevremde insanlar olsa yaa

Kızlar namaz kılarken kol bileklerimin açılmasına engel olamıyorum. Kolları ve ellerim uzun. Vesvese yaptım şu an. kadının bileğinin kapalı olması lazım

Kızlar namaz kılarken kol bileklerimin açılmasına engel olamıyorum. Kolları ve ellerim uzun. Vesvese yaptım şu an. kadının bileğinin kapalı olması lazım
Bileklerinin olduğu yere lastik yada lastikli toka tak namaz kılana kadar bileklerinde kalsın sonra çıkarırsın canım

sende iyiki geldin canım benim o eşlerin ailelerindeki sorun hiç bitmez zaten :)

kolluk diktirebilirsin ve ya kolluk alabilirsin kuzum :)
kolluk demişken aklıma geldi ben uzun kollu likralı badilerimin eskidiklerinde çöpe atmadan önce kollarını kesiyorum öyle kolluk yapıyorum :) hatta işyerinde de var öyle badim yırtılmıştı bende kollarını kestim öyle bileklerim açık olduğunda öyle kılıyorum

Elim kolum uzun benim El nerede bitiyor, kol nerede başlıyor belli değil ..daha hassas olacağım inşallah

REGAİP GECESİ’NİN GÜNDÜZÜNDE ORUÇ TUTMANIN ÖNEMİ

Peygamber Efendimiz “Bir kimse Recep ayında oruç tutsa, Allah Teâlâ tarafından üç türlü lütûf ve inâyete mazhâr olur. Bunlardan biri, Allah Teâlâ onun geçmiş günahlarının tümünü mağfiret eder. İkincisi, ondan sonraki hayatında da onu korur. Üçüncüsü, mahşer yerinde, susuzluktan emîn olur.” buyurduğunda, orada bulunanlardan bir yaşlı ve pîr-i fânî ayağa kalkıp;

“ -Yâ Rasûlallâh!.. Ben Recep ayının hepsini oruç tutamamdediğinde, Peygamber Efendimiz:

“Sen Receb ayının birinci, onbeşinci ve sonuncu günleri oruç tut, hepsini tutmuş sevâbına kavuşursun. Çünkü sevaplar, on misli yazılır. Fakat sen, Receb-i şerîf’in ilk Cum’a gecesinde gâfil olma ki melekler o geceye Regâib gecesi demişlerdir. Zira o gece, gecenin üçte biri geçtikten sonra göklerde ve yerde bir melek kalmaz, hepsi Ka’be-i Muazzama ve etrafında toplanırlar.

Allah Teâlâ onların bu toplanmalarına muttalî olunca onlara hitâben: -Ey meleklerim, dilediğinizi benden isteyiniz!.. buyurur. Onlar, -Yâ Rabbi!.. İstediğimiz, Receb ayında oruç tutanları mağfiret etmendir, deyip isteklerini arz ederler. Allah Teâlâ: -Ben Receb ayında oruç tutanları mağfiret ettim, buyurur.”

Hamileler dışındaki hanımlar hep birlikte yarın oruca niyetlenelim inşallah

tutun kızlar hamile oldgumu unuttum bi an yarın oruç tutiyim diyodumkiiii :) içimdeki bebek kıpırdadı :) sizler tutun bizde bol bol ibadet edelim yarın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…