dini paylaşım alanı

Kızlar hergün takip ediyorum çok güzel şeyler paylaşıyosunuz Allah razı olsun, günlük zikirlerinizde var galiba bende katılmak istiyorum

Kızlar hergün takip ediyorum çok güzel şeyler paylaşıyosunuz Allah razı olsun, günlük zikirlerinizde var galiba bende katılmak istiyorum
canım günaydın aslında öyle çok fazla zikirlerimiz yok küçük küçük zikirler yapıyoruz bide genelde günlük yapılanları buraya yazmaya çalışıyoruz namazlarımızı okuduğumuz Kur'an hatimlerini gibi . Birbirimize destek oluyoruz

Kardeşim için yaşı kadar Fetih, 41 Kenzül Arş okudum. Şimdi de 41 Vakıaya başladım. Böyle 41 41 gideceğim inşallah. Bahtı açık olsun, Allah yolundan ayrılmasın niyetiyle okuyorum. Yalnız kızlar, Yasin Suresi Kuranı Kerimin kalbidir ancak dirilere okunması tavsiye edilmiyor diye birşey duydum. Ölülere okunması daha efdalmiş. Bilgisi olan var mı?

benimde duyduğum ölülerimize en çok tebareke süresi okunması gerekirmiş .
İnsanlar nereden duyup söylüyor bilmiyorum ama bende böyle bir şey duymuştum

benimde duyduğum ölülerimize en çok tebareke süresi okunması gerekirmiş .
İnsanlar nereden duyup söylüyor bilmiyorum ama bende böyle bir şey duymuştum
Peygamber Efendimiz, Ölülerinize Yasin okuyun buyurmuşlardır. Genelde Yasin- Teberake- Amme üçlüsü okunur. Ayrıca her ikindi, Teberake okuyanın kabir azabının kalkacağı müjdelenmiştir. Ama Yasin'in dirilere okunması ömrü kısaltır diyorlar; hurafedir eminim. Sonuçta Allah kelamı neden ömrü kısaltsın, neden insana zarar versin?

kızlar bugün biraz yoğunum ve de biraz sıkıldım

uzanıp ayakalarımı yükseğe koymaya ihtiyacım var..

dinlenmek istiyorum biraz...

siz naparsınız nasılsınzı
bnde aynıı senin gbiyim cnm ağırlaştım yatmk istyorum. ama 4 hafta kala izne ayrılcm sen ne zaman ayrılcksın izne

Kızlar, aranızda birilerinin (akraba, arkadaş, meslektaş, komşu vesaire) sürekli olarak kendisine kötülük ettiğini, kuyusunu kazmaya çalıştığını, kötü şeyler düşündüğünü hisseden veya bilen var mı? Varsa parmakları göreyim.
Nacizane bir tavsiyem olacak. Uygulayıp sonuçlarını buradan paylaşabiliriz.

bizimde komşumuz ikindi namazından sonra amme süresini okur cehennem ateşinden korurmuş

Kızlar, aranızda birilerinin (akraba, arkadaş, meslektaş, komşu vesaire) sürekli olarak kendisine kötülük ettiğini, kuyusunu kazmaya çalıştığını, kötü şeyler düşündüğünü hisseden veya bilen var mı? Varsa parmakları göreyim.
Nacizane bir tavsiyem olacak. Uygulayıp sonuçlarını buradan paylaşabiliriz.

Bir arkadaşımın tavsiyesi vardı; daha uygulamadım. Belki de birilerinin benim için kötülük ettiğini düşünmediğim içindi. 1000 Tebbet, 1000 İzace (Nasr) okunur. Ardından isim vermeden "Rabbim bana kötük edeni/edenleri sana havale ettim" denir. Kötülüklerin bıçak gibi kesildiği söyleniyor.

okumam gereken dualar var onları bitireyim hemen başlarım Allah razı olsun canısı

ben nerede çalışsam bir tane buluyorum sorunlu tip
yapmadığım bi hatayı ben yapmışım gibi gösteren
benim üzerimden prim yapmaya çalışan falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…