- 16 Kasım 2015
- 3.317
- 3.843
- 53
Annen için 21 tane Salavatı Tıbbil Kulubi okudum canım. Rabbim esirgesinHayırlı sabahlar arkadaşlar
Bugün sabah namazında sünnet ile farz arasında 41 fatiha okudum
Allahım kabul eylesin inşallah..
bugün annem kulağından ameliyat olacak
dualarınızı esirgemeyin inşallah
Annen için 21 tane Salavatı Tıbbil Kulubi okudum canım. Rabbim esirgesin
bu dediğin şifa için mi okunuyor canımAnnen için 21 tane Salavatı Tıbbil Kulubi okudum canım. Rabbim esirgesin
eVET canım. Regl olduğum için sadece bunu okuyabildimbu dediğin şifa için mi okunuyor canım
ama biz seninle cüz muhabbeti yaptığımızda ben 15. cüzdeydim
sende 3te falandın sanki öyle hatırlıyorum
seninde maşallahın var canım benim
internetten bulmaya çalıştım da açmıyor sayfaları :) sağol canımeVET canım. Regl olduğum için sadece bunu okuyabildim
inşallah canım bu arada sen benim burada ki paylaştığım yazıları okudun muevet de az daha hızlansam iyi olur :)
meali de bitirmek istiyorum yahu :)
RABB İM kolaylık versin inşaallah :)
okuyorum canım beğenmemiş miyiminşallah canım bu arada sen benim burada ki paylaştığım yazıları okudun mu
beğenmen için söylemedim okuduğun şeyler mi diye soracaktım .okuyorum canım beğenmemiş miyim
yok canım farklı şeyler :)beğenmen için söylemedim okuduğun şeyler mi diye soracaktım .
hani sen çok güzel şeyler paylaşıyorsun ya belki bunları da okumuşsundur diye sordum
hiç duymadım kuzumhanımlar dün akşam bir şey suydum şimdi aklıma geldi
123 tane yasin süresini okumak Büyük yasin hatimi oluyormuş bilgisi olan var mı ?
bende ilk kez duydum :) araştırcam ama araştıramıyorum :)hiç duymadım kuzum
çok sevindim canım benim şükürler olsun sende kendine dikkat etArkadaslar annem ameliyattan çıktı şükürler olsun iyimis odaya almışlar bende yoldayım yanına gidiyorum insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?