- 16 Kasım 2015
- 3.317
- 3.843
- 53
Benzer korkular kardeşimde de vardı, özellikle benim adıma çok endişelenirdi. Ben ona sık sık telkin veriyorum. Bana birşey olursa sakın üzülme; yaşarkenkinden daha özgür olacağım, daha mutlu olacağım...inşallahbenim ölüm korkum yok çok şükür
sadece sevdiklerimi kaybetmekten korkuyorum buda uzun yıllardır var ben hatta psikoloğa bile gitmiştim 10 sene önce falan şimdi daha bilinçliyim daha çok farkındayım bazı şeylerin ama kaybetme korkusunu atamıyorum içimden
Benzer korkular kardeşimde de vardı, özellikle benim adıma çok endişelenirdi. Ben ona sık sık telkin veriyorum. Bana birşey olursa sakın üzülme; yaşarkenkinden daha özgür olacağım, daha mutlu olacağım...inşallah
Bilmek değil canım benim. Tecrübe. İnsan yaşayamam sanıyor; acıdan beyni uyuşuyor ama sonra ölüm üzerine derin tefekküre dalınca aslında kötü olanın geride kalmak olduğunu anlıyor.benimde daha öğrenmem okumam farkına varmama gereken çok şey var sanırım
bildiğimi sanıyorum ama yanılıyorum galiba..
çok bilinçlisin gerçekten Allah hayırlı ömürler versin sana ve sevdiklerine inşallah
Bilmek değil canım benim. Tecrübe. İnsan yaşayamam sanıyor; acıdan beyni uyuşuyor ama sonra ölüm üzerine derin tefekküre dalınca aslında kötü olanın geride kalmak olduğunu anlıyor.
amin canım inşallah Rabbim sanada sabır versinÇok şükür ben annemin cenazesinde genellikle sessizce ağlayıp dua ettim. Bağıra çağıra feryat figan etmedim çok şükür. Çünkü ölü o anda yaşarken ki bilincini devam ettiriyor. Ölümünün farkına varmaya çalışırken bir de bizim çığlıklarımızla şok yaşıyor. Cenaze yıkanırken de bol bol Ğufraneke Ya Rabb dedik. Çığlık atanları cenazeden uzaklaştırmaya gayret ettim. Aklınızda bulunsun kızlar. Tabi ki sizler bu acıları bizim kadar erken yaşamayın da.
Estağfurullah canım.BEYAZ KURT gerçekten çok bilinçlisin sana çok ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum
ben az önce öğlen namazını kıldım arkasından 4 vakit sabah namazının kazasını yaptım arada böyle buraya yazacağım birbirimize destek vermek amaçlıEstağfurullah canım.
Ben sadece vitr kazası yaptım bugün. Feci başım ağrıyor. Valla namazı nasıl kıldım bilemedim. Zar zor bi Yasin okudum. Beynim çatlıyor. Etmediğim dua kalmadı. tam 8 saattir çekiyorum.ben az önce öğlen namazını kıldım arkasından 4 vakit sabah namazının kazasını yaptım arada böyle buraya yazacağım birbirimize destek vermek amaçlı
Rabbim şifa versin bende de migren var ağrıdığında kafamı duvarlara vurmak istiyorum Allah kabul etsin inşallahBen sadece vitr kazası yaptım bugün. Feci başım ağrıyor. Valla namazı nasıl kıldım bilemedim. Zar zor bi Yasin okudum. Beynim çatlıyor. Etmediğim dua kalmadı. tam 8 saattir çekiyorum.
ben genelde soğukta kaldığımda başıma rüzgar geldiyse yada aç kaldığımda tutuyor Ya Ganiyy Ya şafii ismiyle ağrın geçer inşallah canım . hap içtin mi ? sodanın içine bitane gripin atıp içersen baş ağrısı hemen geçiyor diyorlar ama ben ilaca karşıyım
Bebek istediğim için hap almıyorum bazı dönemlerde. Ağrı kesici düşüklere neden oluyorben genelde soğukta kaldığımda başıma rüzgar geldiyse yada aç kaldığımda tutuyor Ya Ganiyy Ya şafii ismiyle ağrın geçer inşallah canım . hap içtin mi ? sodanın içine bitane gripin atıp içersen baş ağrısı hemen geçiyor diyorlar ama ben ilaca karşıyım
çok geçmiş olsun canım eve gidince biraz uyu öyle geçer inşallahBebek istediğim için hap almıyorum bazı dönemlerde. Ağrı kesici düşüklere neden oluyorYoksa 10 dakikada keserdi. Ya Ganiyy Ya Şafi ....yARDIM et Rabbim çok acizim şu anda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?