dini paylaşım alanı

Estağfurullah. 41 Fetih öneririm. Çarşamba günleri saat 08:00 veya gece 01:00 de 489 Ya Fettah zikri ve Cumartesi günleri yine aynı saatlerde 184 adeT Ya Mukaddim. Fetihleri dağıtabilirsin. Burada da dağıtabilirsin.

Yine bir yerde okumuştum. Zamanında, yani milyonlarca yıl önce, Mars ve Venüs'te yaşam olduğu; hatta Venüs'ün dünyanın ikizi olarak yaratıldığı; ama küresel felaketler sonucunda gezegenlerin yaşanamayacak hale geldiği; orada yaşayan medeniyetlerin çok ileri olduğu; Allah'a inandıkları....vesaire yazıyordu.

Allahım bizleri affeyle senin yolundan ayırma nolur Allahım

Estağfurullah. 41 Fetih öneririm. Çarşamba günleri saat 08:00 veya gece 01:00 de 489 Ya Fettah zikri ve Cumartesi günleri yine aynı saatlerde 184 adeT Ya Mukaddim. Fetihleri dağıtabilirsin. Burada da dağıtabilirsin.
41 fetih mi 30una kadar okuyamam ki . şuan kolaylık duasını okuyorum abese süresinin 20. ayetini sümmes sebila yesserah

Kuran-ı Kerim'de Necm Suresinde, şöyle bir ayet var: "Şüphesiz O, "Şi'râ'nın Rabbidir" (49). Şira dediği Sirus yıldızı oluyor. Güneşimizin 2 misli büyüklüğünde mavi renkte iki yıldız. Muttafifin Suresinde: "Hayır, muhakkak ki ebrar olanların (Allah’a ulaşmayı dileyenlerin, hidayette olanların) kitapları (kayıtları, hayat filmleri) elbette illiyyin’dedir. Ve illiyyin’in ne olduğunu sana bildiren nedir?" (18-19). Sirus yıldızının bir ismi de İliyyun.. Yani böyle ilginç ayetler var.

41 fetih mi 30una kadar okuyamam ki . şuan kolaylık duasını okuyorum abese süresinin 20. ayetini sümmes sebila yesserah
Doğru dersin ay balam. O zaman sana 2 gün içinde okuyabileceğin 2 dua önereyim. 3'er tane Fatiha, İhlas, Kafirun, Felak, Nas okuduktan sonra 1 tane Kenzül Arş. Bir de Yasin Suresi okurken Mübin diye biten ayetlerden sonra 7'şer defa Mübin Duası. Yasin suresinde toplam 7 tane Mübin duraklı ayet var

Kızlar ne dersiniz..sizce insanlık alemi dışında yaratılmış başka alemler de olabilir mi? Sonuçta milyonlarca galaksi, trilyonlarca gezegen var.

sen usulca bol dua edip Allah tan hayırlısıyla talep et..
dualarını namazlarını ihmal etme inşaallah kuzum
Canim dogumdan sonra namazi cok birak basla yaptim. Simdi cok sukur kiliyorum. Rabbim surekli nasip etsin.

Senden de ozel dua istiyorum bana. Hamilesin duana ihtiyacim var.

Canim bende corek otu yagiyla basima masaj yaptiriyordum esime. Keskin guzel bir kokusu var ve baya faydasini gordum. Bu da aklinda bulunsun.
Maşallah sana. Çok güzl okumuşsun. 70 kere Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim Ya Kaviyyu Ya Kadir çekebilirsin. Yalnız sıralama ve sayı çok önemli. Dilekler için yapılan bir tesbih.
Allah razi olsun yapacagim insallah

her gün kenzül arş duasını okumaya çalışıyorum hatta bugün sabah namazından sonra okudum okurum yine eve gidince bugün zaten kaza orucu tutuyorum inşallah yarında tutabilirim

her gün kenzül arş duasını okumaya çalışıyorum hatta bugün sabah namazından sonra okudum okurum yine eve gidince bugün zaten kaza orucu tutuyorum inşallah yarında tutabilirim
Bir de Sekine Duası var. Ama biraz yorucu oluyor. 19 tane ayet var. Ama okunma şekli farklı. Her ayeti 19'ar kere okuyorsun falan. Birkaç teferruat daha var. Dilekler için okunuyor.

Bir de Sekine Duası var. Ama biraz yorucu oluyor. 19 tane ayet var. Ama okunma şekli farklı. Her ayeti 19'ar kere okuyorsun falan. Birkaç teferruat daha var. Dilekler için okunuyor.
ya ben onu okumasını beceremem diye hiç okumadım :) şirket bilgisayarı olduğu için çoğu şeyi de açmıyor çıldıracağım

Bismillahirrahmanirrahim: Rabbena atina min-ledünke rahmeten ve heyyi’lena min emrina raşeda. Rabbişrah li sadri. Ve yessirli emir.

Ma’nası: Ey Rabbimiz! Bize kendi katından bir rahmet ver. Ve bu işimizde bize doğruluk ver
bizim için muvaffakiyet (başarı) hazırla. Rabbim
gönlümü aç ve işimi kolaylaştır.

BUNU BULABİLDİM

Gün içinde 313 kez Ya Allah, Ya Fettah, Ya Rezzak, Ya Latif, Ya Vedud esmalarını okumak rızkın bollaşmasına, bereketine, işlerin açılmasına ve bol kazanca sebep olur.

sağolasın cansucum günlük zikirlerime ekliyorum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…