Allah razı olsun canımSayılı günlerde Allah'ı anın (telbiye ve tekbir getirin). Kim iki gün içinde acele edip (Mina'dan Mekke'ye) dönerse, ona günah yoktur. Kim geri kalırsa, ona da günah yoktur. Bu, Allah'a karşı gelmekten sakınanlar içindir. Allah'a karşı gelmekten sakının ve onun huzurunda toplanacağınızı bilin. ﴾203﴿
İnsanlardan öylesi de vardır ki, dünya hayatına ilişkin sözleri senin hoşuna gider. Bir de kalbindekine (Sözünün özüne uyduğuna) Allah'ı şahit tutar. Halbuki o düşmanlıkta en amansız olandır. ﴾204﴿
O, (senin yanından) ayrılınca yeryüzünde bozgunculuk yapmağa, ekin ve nesli yok etmeğe çalışır. Allah ise bozgunculuğu sevmez. ﴾205﴿
Ona "Allah'tan kork" denildiği zaman gururu onu daha da günaha sürükler. Artık böylesinin hakkından cehennem gelir. O ne kötü yataktır! ﴾206﴿
İnsanlardan öylesi de vardır ki, Allah'ın rızasını kazanmak için kendini feda eder. Allah kullarına çok şefkatlidir. ﴾207﴿
Ey iman edenler! Hepiniz topluca barış ve güvenliğe (İslam'a) girin. Şeytanın adımlarını izlemeyin. Çünkü o, size apaçık bir düşmandır. ﴾208﴿
Size apaçık deliller geldikten sonra, eğer yine de yan çizerseniz, bilin ki Allah, gerçekten mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir. ﴾209﴿
Onlar (böyle davranmakla), bulut gölgeleri içinde Allah'ın (azabının) ve meleklerin kendilerine gelmesini ve işin bitirilmesini mi bekliyorlar? Halbuki bütün işler Allah'a döndürülür. ﴾210﴿
sayfa32
Allah razı olsun canım
anladım zaten ne dedi doktorsenddn de razı olsun canım
öğleden önce doktodayydım yazamadım
çok şükür her şey yolunda şimdilik ..anladım zaten ne dedi doktor
maşallah canım bu ne hız :)çok şükür her şey yolunda şimdilik ..
hayır dua ile sağlıklıca bakalım :)
bu arada 25.cüzdeyim :)
maşallah canım bu ne hız :)
bi haftada 5 cüz okursun sen zaten hem son cüzler daha kolay okunuyor bazı okuduğumuz sürelerde oluyor ya o yüzden :) ben hala 1.5 cüzde kaldım kaç gündür okuyamadım canımkuzum çarşambaya kadar bitirp duaya yetiştirmem gerek ki hem de ortak hatme başlayacağım ben de kısmtese ya :)
bi haftada 5 cüz okursun sen zaten hem son cüzler daha kolay okunuyor bazı okuduğumuz sürelerde oluyor ya o yüzden :) ben hala 1.5 cüzde kaldım kaç gündür okuyamadım canım
oh ne güzel benim yerime de çık yaylaya :) bide bizim hatim listesi var ya oradaki cüzüde okumaya çalışıyorum yetişmeye çalışıyorum işte ... sana bir şey soracağım ölmemiş birinin kabrine dua edebilir miyiz bilgin var mı ?okursun sen kuzum ..,sana itimadım tam ..hem zaman var daha..
yüreğine sağlık
aksilik olmazsa, evelallah ın izni ile cuma akşamı yaylaya çıkacağız , orda tv net yok oyalayıcı ev işi vs yok ..orda inşaallah okurum bitiririm..
hiç bi bilgim yok kzuum..oh ne güzel benim yerime de çık yaylaya :) bide bizim hatim listesi var ya oradaki cüzüde okumaya çalışıyorum yetişmeye çalışıyorum işte ... sana bir şey soracağım ölmemiş birinin kabrine dua edebilir miyiz bilgin var mı ?
o zaman bu konuyu araştırmak gerek ...hiç bi bilgim yok kzuum..
birisine dua edilebilir..
her şeyi için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?