evet isin asli orda galiba saati duyar duymaz kalakbilmekte yoksa bes dakika daha diye yatipü gün aydinlaninca kalkiveriyorsun maalesefuyku süresi cidden önemli ..
iyi bir uyku alırrsak kalkabiliyoruz yoksa çok zor..
bi de alarmı duyunca hemen klakmak gerek yataktan yoksa şeytan bi çöküyor insanın üzerine ki sormaa
İnşallah canım. sen de benim gibi o konuda rahat edersin.Aynen öyle benim yemek aram falan yok ister bi saatte ye ister 5 dakika namazı da zorla kılıyorum bugün bile dua ettim Allahım namazımı zorla değilde rahatla kılacağım bi iş nasip eyle diye . bende her namazdan sonra bi iki sayfa Kuran okuyorum
inşallah canımİnşallah canım. sen de benim gibi o konuda rahat edersin.
hayırlı sabahlar canım sabah sabah biraz uykulu çok şükür halimize sen nasılsınhayırlı sabahlar canlar
nasılsınz_?
hayırlı sabahlar canım sabah sabah biraz uykulu çok şükür halimize sen nasılsın
Çok şükür canım çok geçmiş olsunnamaza kalkamadım
akşam üşütmüşüm boğazım ağrır
halsizim ve de çok yorgun hissediyorum..
amaan ne bileyimmm
her hale çok şükür
Allah affetsin ne deyimÇok şükür canım çok geçmiş olsun
ben boğazım ağrıdığı zaman gece yatmadan önce vicks sürüyorum tülbentle sarıyorum sabaha bir şeyim kalmıyor yumuşatıyor iyi geliyor bende akşam 12 buçuğu geçiyordu yattığımda kevser süresini okudum ezan daha okumaya başlandığında gözlerim kendiliğinden açıldı dün bi yazı okudum galiba etkisinde kaldım
'''' İşitme engelli bir abinin hiç sabah namazı kaçırmadığını öğrendiğimde anladım..
Sabah namazına alarm kurulmaz, gönül kurulur ''''
yanlış anlama beni nolursun sen kalkamadığın için söylemedimAllah affetsin ne deyim
yanlış anlama beni nolursun sen kalkamadığın için söylemedim
sadece dün gece okudum etkilendim o yüzden söyledim kırdım mı yoksa seni
peki canım he buarada meali unutma canımyok canım neden kırılayım aşk olsun
ben kendime kızgınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?